Dobar tek

©2019 FOX Networks Group Bulgaria
Dobar tek

Sljedeći TV termin

  1. Subota 7 Prosinac u 11:30

    Šumske priče (E01 - S03)

  2. Subota 7 Prosinac u 16:30

    Ispod loze (E02 - S03)

  3. Nedjelja 8 Prosinac u 00:00

    Tex -Mex (E03 - S03)

Sažetak

Kad se pitate što jesti, jednostavni i dobro poznati recepti uvijek dobro dođu. To su prijedlozi slavnog kulinarskog dvojca, Lore i Stojana, u novim epizodama serijala "Dobar tek" na kanalu 24 Kitchen.

Epizode

  • 1

    Salata od špinata od pira, mesne okruglice, Linzeri

    +

    Salata od špinata i pira, koju će Lora i Stojan pripremiti toliko je zasitna da se čak može pretvoriti u laganu večeru. Mesne okruglice s umakom iz starih dana bit će poslužene kao suvremeno, predivno i neodoljivo glavno jelo. Za finale, slatko.

  • 2

    Juha od graha, kruh sa sezamom, šakšuka

    +

    Svi recepti za varivo od graha uvijek su dobrodošli na našem stolu. Stojan i Lora odlučili su podijeliti tradicionalni recept Stojanove obitelji, sa slaninom, s mnogo povrća i mirisnim divljim kuminom. Uz njega ide kruh sa sezamom.

  • 3

    Cezar salata od cvjetače, riblje rolice, puding od riže

    +

  • 4

    Punjene paprike, pileći gulaš i Tatlii

    +

  • 5

    Vegetarijanski meni

    +

    Lora i Stojan ne skrivaju činjenicu da vole meso, ali ovaj put su odlučili pripremiti vegetarijanski meni. Salata će biti od crne leće sa svježim povrćem i dressingom od jogurta, a glavno jelo je odrezak - od celera. Apsolutno prefino. Imat će vremena i za tortu.

  • 6

    Sporo kuhana svinjska lopatica i domaći kruh

    +

    Lora i Stojan započinju današnji dnevni meni s nadjevom i zanimljivom salatom s pečenim paprikama, slanutkom i rajčicama. Nakon toga će umijesiti ukusni domaći kruh, a glavno jelo će biti zaista impresivno: polako pečena svinjska noga poslužena s umakom i krumpirima.

  • 7

    Talijanska kuhinja

    +

    Talijanska kuhinja oduvijek je uzbuđivala kuhare diljem svijeta i zato će Lora i Stojan pripremiti tri jela nadahnuta kuhinjom čizmice. Počinju saltimboccom, koju će napraviti od piletine i poslužiti je kao kanapee uz vino.

  • 8

    +

  • 9

    +

  • 10

    +

  • 11

    +

  • 12

    +

  • 13

    +

  • 14

    +

  • 15

    +

  • 16

    +

  • 17

    +

  • 18

    +

  • 19

    +

  • 20

    +

Recepti