Utorak

29 Travanj

  • 06:00

    Guillaumeov francuski Atlantik

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 6

  • 06:30

    Guillaumeov francuski Atlantik

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 7

  • 06:55

    Malezijski gurmani s Justine Schofield

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 1

  • 07:25

    Malezijski gurmani s Justine Schofield

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 2

  • 08:55

    Dobar tek – izabrana peciva

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi posvećenoj pečenju, Lora i Stojan pružaju ideje za doručak ili popodnevni obrok – rolice od sira. Nakon toga, ugodit će si slasticom – zanimljivom pitom od Filo kora sa sjemenkama suncokreta, halvom, keksima i nadjevom od Mascarponea.

    Idite na emisiju
  • 09:25

    Dobar tek – izabrana peciva

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Za ljubitelje pečenja kod kuće, Lora i Stoyan pokazuju recept za jedan poznati turski kruh – pide. Drugi prijedlog ovog kulinarskog para tipičan je za Španjolsku kuhinju - Tortas de Alcázar. Finale je raskošno s ekstravagantnim kolačem od jabuka.

    Idite na emisiju
  • 09:55

    Na Serifin način 2

    +

    Kukuruz, Sezona 1 | Epizoda 3

    Proizvod u ovoj epizodi Na Serifin način jedan je od najstarijih oblika hrane poznat čovječanstvu koji je hranio zajednice stoljećima kroz razne vrste upotrebe – kukuruz. Kuharica Serifa Aksoy ubrat će vlastiti kukuruz i pokazati razne vrste upotrebe.

  • 10:30

    Na Serifin način 2

    +

    Tikvice, Sezona 1 | Epizoda 4

    Proizvod u ovoj epizodi Na Serifin način je tikvica. Kuharica Serifa Aksoy bere sastojke uzgojene na svojoj zemlji i ima potpuno znanje o svakom koraku tog procesa. Bere svoje vlastite tikvice.

  • 11:00

    Miljuschkina brza jela

    +

    Zdrobljeno, Sezona 2 | Epizoda 15

    Miljuschka danas također radi dva ukusna jela. Počinje s pripremom tajlandskih ribljih kolača, ali ne iz friteze, već iz pećnice. A onda priprema salatu od drobljenog avokada s lećom i rotkvicama.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Okus doma, Sezona 5 | Epizoda 20

    Jelovnik dana počinje zanimljivom salatom od ječma, šipka i špinata, koja će iako nije tradicionalna, biti cijenjena. Zatim će Lora i Stoyan napraviti složenac od sira i kobasica, te čokoladnu tortu koju će zaliti preljevom od čokoladne karamele.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Prue Leith: kuhinja Cotswolda

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 7

  • 13:00

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 5

  • 13:30

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 6

  • 14:00

    Malezijski gurmani s Justine Schofield

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

  • 14:35

    Malezijski gurmani s Justine Schofield

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 16:10

    Miljuschka u Japanu

    +

    Sashimi i soja, Sezona 1 | Epizoda 1

    Miljuschka će se na najvećoj tokijskoj ribljoj tržnici odvažiti kušati fugu pa se zasluženo ispuhati na kartingu ulicama Tokija, poput Super Marija. I što je uopće „rasplesana lignja“?

    Idite na emisiju
  • 16:45

    Dobar tek

    +

    Okus doma, Sezona 5 | Epizoda 20

    Jelovnik dana počinje zanimljivom salatom od ječma, šipka i špinata, koja će iako nije tradicionalna, biti cijenjena. Zatim će Lora i Stoyan napraviti složenac od sira i kobasica, te čokoladnu tortu koju će zaliti preljevom od čokoladne karamele.

    Idite na emisiju
  • 17:15

    Dobar tek

    +

    Epizoda 36, Sezona 1 | Epizoda 36

  • 17:25

    Dobar tek – izabrana peciva

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi, kuhinja Lore i Stoyana pretvara se u nešto slično pekarnici koja prodaje rolice, mini kolačiće i kuglofe – sve isprobani recepti, kojima domaćini dodaju svoj poseban dodir.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Kuhati s čilijem, Sezona 1 | Epizoda 3

    Gordon danas prikazuje kako kuhati s čilijem. Recepti uključuju slatki čili umak, klasičnu piletinu i jednostavna ljuta goveđa salata.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Kuhanje sa začinima, Sezona 1 | Epizoda 4

    Chef nastavlja s tečajem i danas će pokazati kako najbolje iskoristiti začine.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Prue Leith: kuhinja Cotswolda

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 7

  • 20:00

    Guillaumeov francuski Atlantik

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 8

  • 20:30

    Guillaumeov francuski Atlantik

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 9

  • 21:00

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 7, Sezona 3 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 21:35

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 8, Sezona 3 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 22:10

    Malezijski gurmani s Justine Schofield

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

  • 22:40

    Malezijski gurmani s Justine Schofield

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 23:10

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 5

  • 23:40

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 6

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15

  • 00:40

    Miljuschka u Japanu

    +

    Sashimi i soja, Sezona 1 | Epizoda 1

    Miljuschka će se na najvećoj tokijskoj ribljoj tržnici odvažiti kušati fugu pa se zasluženo ispuhati na kartingu ulicama Tokija, poput Super Marija. I što je uopće „rasplesana lignja“?

    Idite na emisiju
  • 01:10

    Guillaumeov francuski Atlantik

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 8

  • 01:40

    Guillaumeov francuski Atlantik

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 9

  • 02:10

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 7, Sezona 3 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 8, Sezona 3 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 03:20

    Na Serifin način 2

    +

    Tikvice, Sezona 1 | Epizoda 4

    Proizvod u ovoj epizodi Na Serifin način je tikvica. Kuharica Serifa Aksoy bere sastojke uzgojene na svojoj zemlji i ima potpuno znanje o svakom koraku tog procesa. Bere svoje vlastite tikvice.

  • 04:30

    Dobar tek

    +

    Okus doma, Sezona 5 | Epizoda 20

    Jelovnik dana počinje zanimljivom salatom od ječma, šipka i špinata, koja će iako nije tradicionalna, biti cijenjena. Zatim će Lora i Stoyan napraviti složenac od sira i kobasica, te čokoladnu tortu koju će zaliti preljevom od čokoladne karamele.

    Idite na emisiju
  • 04:50

    Miljuschka u Japanu

    +

    Sashimi i soja, Sezona 1 | Epizoda 1

    Miljuschka će se na najvećoj tokijskoj ribljoj tržnici odvažiti kušati fugu pa se zasluženo ispuhati na kartingu ulicama Tokija, poput Super Marija. I što je uopće „rasplesana lignja“?

    Idite na emisiju
  • 05:15

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Kuhati s čilijem, Sezona 1 | Epizoda 3

    Gordon danas prikazuje kako kuhati s čilijem. Recepti uključuju slatki čili umak, klasičnu piletinu i jednostavna ljuta goveđa salata.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Kuhanje sa začinima, Sezona 1 | Epizoda 4

    Chef nastavlja s tečajem i danas će pokazati kako najbolje iskoristiti začine.

    Idite na emisiju