Nedjelja

23 Veljača

  • 06:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    ZAGREB (HRVATSKA) X RIBA I KRUMPIRIĆI, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jack i Polly kreću s povijesnih ulica Spitalfieldsa u Londonu kako bi uživali u ribi s krumpirićima u legendarnom Popiesu. Polly objašnjava međunarodnu stranu legendarnog britanskog jela, a Jack priprema svoju, obiteljsku verziju.

  • 06:30

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    DARWIN (AUSTRALIJA) X RAČIĆI U LONCU, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jack kreće iz britanske knjižnice u kojoj je Polly pronašla nadahnjujuće recepte iz kasnog 18. stoljeća. Jack se vraća u kuhinju u Cornwall da iskuša svoju verziju račića u tegli prije nego sleti u Darwin u Australiji kako bi saznao da nije sezona račića.

  • 07:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 18, Sezona 4 | Epizoda 18

    Varivo do juha je toplo i zasitno – baš za ovo vrijeme. Pripremit će i nešto malo elegantnije – brancina s umakom i prilogom. Svi će se oraspoložiti kad na red dođe desert – slatki mafini s vrhnjem i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Knightstown, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rachel stiže na otok Valentia gdje se nalazi sa Sandrom i Martinom koji imaju trgovinu morskim plodovima. Rone u potrazi za školjkama od kojih Rachel priprema šarenu paellu.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Ballydavid, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rachel putuje u ribarsko selo Ballydavid gdje sudi njihovo natjecanje. Njihov cijenjeni krumpir odnosi do plaže i priprema juhu od krumpira i pesto od lješnjaka.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Kilcornan, Sezona 1 | Epizoda 6

    Rachel odlazi u Kilcornan i na Rigneyevu farmu gdje skuplja bilje i jaja koja će koristiti u svom jelu sa svinjskim šniclama. Zatim odlazi u grad Limerick naći se sa stručnjakom za fermentaciju Valom O'Connorom i u pivu kuha rumbaca.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Vrijeme je za peći, Sezona 1 | Epizoda 6

    Lorraine Pascale pokazuje recepte uz koje se možete opustiti, uključujući muffine od buče i ružmarina.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti

    +

    Udobnost, Sezona 1 | Epizoda 1

    Recepti uklkjučuju juhu od pečene hokaido buče i tijesto od mrvljenog crnog papra.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti

    +

    Omiljena jela, Sezona 1 | Epizoda 2

    Lorraine pravi tost s pršutom i briejem kao i probavni čokoladni cheesecake.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Svjetska kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 11:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Pilav, Sezona 1 | Epizoda 7

  • 11:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Salate, Sezona 1 | Epizoda 8

  • 12:00

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Kalkuta - kineska hrana, Sezona 2 | Epizoda 9

    Gary Mehigan istražuje kineske okuse u srcu Kolkate, te i sam napravi čudo.

  • 12:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Hyderabad - nizamijska hrana, Sezona 2 | Epizoda 10

    Garyja Mehigana su ugostili ljubitelji dobre hrane i luksuza. Hoće li njegovo jelo impresionirati majstore okusa?

  • 13:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    London i Bray, Sezona 1 | Epizoda 14

    Niti jedno putovanje po Ujedinjenom kraljevstvu ne bi bilo potpuno bez posjete glavnom gradu, Londonu.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    CAPETOWN (JUŽNOAFRIČKA REPUBLIKA) X PEČENA GOVEDINA I JORKŠIRSKI, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jack započinje putovanje iz predivne kuće iz 17. stoljeća na Temzi gdje mu Polly pokazuje staru metodu pečenja životinja u vatrenoj rupi. On to pokušava napraviti s govedinom u Cornwallu prije nego odluči to jelo poslužiti u Cape Townu.

  • 14:30

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    LUCCA (ITALIJA) X S PIREOM, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jack i Polly razgovaraju s lokalnim mesarom o povijesti klasičnog jela za britanske pubove - kobasica. Jack to pro pokuša pripremiti kokuće prije nego jelo odnese u mali talijanski grad pun zidina gdje će to s Michelinovim kuharom s jednom zvjezdicom pretvoriti u neprepoznatljivo remek.

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Michael McIntyre, Sezona 5 | Epizoda 5

    Ovog tjedna kafić posjećuje omiljeni komičar Michael McIntyre koji uči kako pripremiti romantično jelo od školjki koje su on i njegova žena jeli na prvom spoju.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Fantastična braća pekari

    +

    Fantastična braća pekari 2, 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    U petoj epizdi su Tom i Henry na domaćem terenu. Restoran "The Chestnut Tree" nalazi se slikovitom Bourton on the Wateru u Cotswoldsu, a vlasnici su mu Richard Church i Sue Wood. Oni se nastoje istaknuti u gomili restorana i cafea i čajana pa im Tom i Henry pomoći osmišljavanjem nekog osobitog jela.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 19, Sezona 4 | Epizoda 19

    Omiljeni meksički gulaš Stoyana i Lore je „Chilli con carne“, što će u ovoj epizodi i pripremiti. Napravit će i brzinski umak od avokada kako bi im ostalo vremena za posebni desert.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Vrijeme je za peći, Sezona 1 | Epizoda 6

    Lorraine Pascale pokazuje recepte uz koje se možete opustiti, uključujući muffine od buče i ružmarina.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti

    +

    Udobnost, Sezona 1 | Epizoda 1

    Recepti uklkjučuju juhu od pečene hokaido buče i tijesto od mrvljenog crnog papra.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti

    +

    Omiljena jela, Sezona 1 | Epizoda 2

    Lorraine pravi tost s pršutom i briejem kao i probavni čokoladni cheesecake.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Kieran & Nastassia, Sezona 4 | Epizoda 15

    Hoće li padobranci napokon zauzeti svoja mjesta? Nakon dvije runde instant-restorana, čini se da će se im sreća okrenuti leđa.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Tasmanijski tim, Sezona 4 | Epizoda 16

    Hoće li padobranci napokon zauzeti svoja mjesta? Nakon dvije runde instant-restorana, čini se da će se im sreća okrenuti leđa.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Margaret River, Australija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Curtis traži nadahnuće u vinogradima i pejzažima ove regije smještene na jugozapadnom kutu Australije. Sastaje se s rančerima, lovi riječne rakove, posjećuje vinograd i bere obalno bilje.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Lombardija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Curtis putuje u Lombardiju u podnožju talijanskih Alpa kako bi otkrio lokalni sir i seljačko jelo. Zatim odlazi na obilazak vinograda helikopterom kako bi kupio pjenušac koji će popiti uz jesetrin kavijar.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Rob Beckett, Sezona 8 | Epizoda 3

    Dečki započinju vikend hranom, zabavom i komičarom Robom Beckettom koji neprestano sipa fore. Omiljena mu je kineska patka, a obiteljski slavi sve u kineskom restoranu. Rade pekinšku patku, štapiće od krastavca, umak hoisin i tanke palačinke.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Taipei, Sezona 2 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi Tony odlazi u jedan od najdinamičnijih, najgostoljubivijih i najsigurnijih gradova, Taipei. Njegova komplicirana kolonijalna prošlost ostavila je mješavinu kultura koje su stvorile kuhinju o kojoj Tony sanja od prošlog posjeta gradu.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Seattle, Sezona 2 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi Tony odlazi u Seattle, grad koji već neko vrijeme ima jednu od najboljih i najzanimljivijih kulinarskih scena u Americi. Kuša sireve, školjke i slabo pečene odreske.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Michael McIntyre, Sezona 5 | Epizoda 5

    Ovog tjedna kafić posjećuje omiljeni komičar Michael McIntyre koji uči kako pripremiti romantično jelo od školjki koje su on i njegova žena jeli na prvom spoju.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 11, Sezona 4 | Epizoda 11

    Okruglice u azijskom stilu, pečena piletina s bogatim prilogom savršen je prijedlog za obiteljski nedjeljni objed kad se cijela obitelj okupi oko stola, a desert se priprema s palačinkama i tiramisu-kremom.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 12, Sezona 4 | Epizoda 12

    Lora i Stoyan će usrećiti sve obožavatelje juhe s tripicama pripremanjem meksičke verzije – menudoa.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 13, Sezona 4 | Epizoda 13

    Lora i Stoyan će pokazati dva recepta punjenih listova – jedan s punjenim listovima kupusa, a drugi s listovima vinove loze. Pripremit će ih bez mesa, ali to ne znači da će biti lošiji. Za finale će pripremiti baklavu po receptu Stoyanove mame.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 14, Sezona 4 | Epizoda 14

    Lora i Stoyan donose dva višedijelna recepta za koje je potrebno nešto vremena, ali zbilja se isplati pripremiti ih – pileće rolade s nadjevom u umaku od rajčice servirane s prilogom i pariške njoke, te čokoladni kolač s kruškama i mascarponeom.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 15, Sezona 4 | Epizoda 15

    Palenta s čvarcima i sirom, bakin recept kojeg se svi sjećamo, inspirirao je Loru i Stoyana za kulinarski eksperiment. Pripremit će i ukiseljeni celer i paprike i za kraj, pitu od jabuka.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 16, Sezona 4 | Epizoda 16

    Lora će otkriti obiteljski recept za teletinu sa šljivama. Osim toga, Lora i Stoyan će pripremiti fantastična mekana peciva s aromatičnim maslacem i paštetom od dimljene lokarde.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 17, Sezona 4 | Epizoda 17

    Dobre lazanje su sočne, bogate i mirišu na tostirani parmezan. Baš su takve lazanje Lora i Stoyan planirali napraviti u ovoj epizodi. Puding s bananom i karamelom i marshmallowima je za sve koji ga i onako vole, ali žele probati nešto novo.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 18, Sezona 4 | Epizoda 18

    Varivo do juha je toplo i zasitno – baš za ovo vrijeme. Pripremit će i nešto malo elegantnije – brancina s umakom i prilogom. Svi će se oraspoložiti kad na red dođe desert – slatki mafini s vrhnjem i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 19, Sezona 4 | Epizoda 19

    Omiljeni meksički gulaš Stoyana i Lore je „Chilli con carne“, što će u ovoj epizodi i pripremiti. Napravit će i brzinski umak od avokada kako bi im ostalo vremena za posebni desert.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 20, Sezona 4 | Epizoda 20

    Činjenica je da Bugari vole svinjetinu, ali Lora i Stoyan je naprosto obožavaju. Zato će pripremiti recept s ukusnom kožicom i prilogom. Zatim će pripremiti fantastičnu salatu od kupusa i na kraju desert dunavske valove.

    Idite na emisiju