Raspored
Srijeda
27 Siječanj
06:00
Najčudniji svjetski restorani
+Kornjača i zec, Sezona 2 | Epizoda 2
Najčudniji svjetski restorani vode vas u ‘Breakfast in the Sky’, divovski kotač na obali Jerseya gdje poslužuju ultra gurmanski doručak uz spektakularni pogled. Zatim idemo u ‘Tiroler Hut’, austrijski raj u srcu Londona gdje će vas autentična kuhinja i kožne hlače dovesti do želje da jodlate.
Idite na emisiju06:20
Anthony Bourdain: U prolazu
+Chicago, Sezona 2 | Epizoda 7
U ovoj epizodi Tony je u Chicagu. Sa samo 43 sati u ovom vjetrovitom gradu, Tony želi što manje vremena provesti u zračnoj luci. Ne srami se priznati svoje osjećaje prema ovom gradu i proglašava ga "jedinom drugom pravom američkom metropolom".
Idite na emisiju07:00
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Pariz, Sezona 1 | Epizoda 2
U ovoj epizodi Paul se nađe gradu koji je imao najveći utjecaj na svijet pekarnica – Parizu.
Idite na emisiju07:30
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Nevjerojatne slastičarnice, Sezona 1 | Epizoda 13
U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od njemu najdražih trenutaka provedenih u košulji zasukanih rukava dok peče s ostalim slastičarima.
Idite na emisiju08:00
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Jamie zaokružuje ovaj nevjerojatni tjedan s još recepata u kojima koristimo namirnice iz ostave i zamrzivača: iznimno jednostavan umak za curry za koji koristi namirnice iz obližnje trgovine i slasnu minestrone juhu.
Idite na emisiju08:30
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6
Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie za svoju obitelj pravi tjesteninu sa zelenim povrćem od sastojaka koje ima u ostavi, hladnjaku i zamrzivaču i podsjeća nas na svoje recepte za pileću pitu i rösti od povrća koje je pravio u prošlosti.
Idite na emisiju09:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 22, Sezona 6 | Epizoda 22
Danas Rudolph priprema ukusan kolač Butterkuchen s jabukama i manje slatke kekse s komadićima čokolade.
Idite na emisiju09:30
Rudolphova pekarnica
+10:00
U SKLADU S TRADICIJOM
+Lisabon, Sezona 1 | Epizoda 13
"U skladu s tradicijom" odlazi u glavni grad, Lisabon, u istraživanje njegove gastronomije. Pripremamo Bacalhau à Brás, Peixinhos da Horta i klasičan Bitoque.
10:30
U SKLADU S TRADICIJOM
+Portalegre, Sezona 1 | Epizoda 14
Henrique istražuje gastronomiju okruga Portalegre, započevši s janjećim gulašom, Gulašom od žitarica i naposljetku Sericaiajom.
11:00
Mary Berry svaki dan
+Mary Berry svaki dan 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2
Mary s gledateljima dijeli nadahnjujuća, silno hranjiva svakodnevna jela, od bogatog bolognaise umaka do krepke juhe. Navlači i radno odijelo te se okušava u radu s pčelama: vrca med i zatim priprema pobjednički desert.
11:30
Dobar tek
+Za radne dane, Sezona 3 | Epizoda 14
Salata od mahuna i špinata, koju će nam Lora i Stojan pokazati, također se može poslužiti kao lagano glavno jelo. Nadalje će skuhati vrlo ukusan gratin s piletinom i njokima od rajčica. Za finale je na jelovniku prava kalorijska bomba, banica s ratlukom umočena u sirup.
Idite na emisiju12:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 3, Sezona 3 | Epizoda 3
13:00
Kosmati bajkeri: Route 66
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Četvrti dio ove epske avanture vodi nas na 650 km dugo putovanje, od Amarilla u Teksasu, do Albuquerquea u New Mexicu i bajkeri nas upoznaju s malim privatnim restoranima i proizvođačima hrane.
14:00
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Palermo, Sezona 2 | Epizoda 1
Nadahnut svojim otkrićima u Palermu, Paul Hollywood nam pokazuje dva svoja recepta. Scaccia, presavijeni kruh ispunjen ukusnim nadjevom od začinskog bilja i rajčica te Cassata al Forno, slatka pita od ricotte u prhkom tijestu.
Idite na emisiju15:00
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7
Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.
Idite na emisiju15:30
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8
Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.
Idite na emisiju15:55
Mary Berry svaki dan
+Mary Berry svaki dan 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Mary otvara svoj vrt za seosku feštu i brza i jednostavna jela pretvara u spektakl za posjetitelje.
16:30
Dobar tek
+Za radne dane, Sezona 3 | Epizoda 14
Salata od mahuna i špinata, koju će nam Lora i Stojan pokazati, također se može poslužiti kao lagano glavno jelo. Nadalje će skuhati vrlo ukusan gratin s piletinom i njokima od rajčica. Za finale je na jelovniku prava kalorijska bomba, banica s ratlukom umočena u sirup.
Idite na emisiju17:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 23, Sezona 6 | Epizoda 23
Rudolph danas priprema švedska peciva s cimetom i veganske kolače sa čokoladom.
Idite na emisiju17:30
Rudolphova pekarnica
+18:00
U SKLADU S TRADICIJOM
+Setúbal, Sezona 1 | Epizoda 15
Odlazimo na gastronomski izlet u okrug Setúbal. Pripremit ćemo prženu sipu, Caldeirada de Cava i, naposljetku, Cabidela.
18:30
U SKLADU S TRADICIJOM
+Évora, Sezona 1 | Epizoda 16
Danas istražujemo gastronomiju okruga Évora. Pripremamo Gazpacho, juhu od kostelja i portugalski gulaš.
19:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 3, Sezona 3 | Epizoda 3
20:00
Moja je kuhinja najbolja: Australija
+, Sezona 6 | Epizoda 48
Idite na emisiju22:00
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7
Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.
Idite na emisiju22:30
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8
Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.
Idite na emisiju23:00
Kosmati bajkeri: Route 66
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Četvrti dio ove epske avanture vodi nas na 650 km dugo putovanje, od Amarilla u Teksasu, do Albuquerquea u New Mexicu i bajkeri nas upoznaju s malim privatnim restoranima i proizvođačima hrane.
00:00
Dobar tek
+Za radne dane, Sezona 3 | Epizoda 14
Salata od mahuna i špinata, koju će nam Lora i Stojan pokazati, također se može poslužiti kao lagano glavno jelo. Nadalje će skuhati vrlo ukusan gratin s piletinom i njokima od rajčica. Za finale je na jelovniku prava kalorijska bomba, banica s ratlukom umočena u sirup.
Idite na emisiju00:30
Mary Berry svaki dan
+Mary Berry svaki dan 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Mary otvara svoj vrt za seosku feštu i brza i jednostavna jela pretvara u spektakl za posjetitelje.
01:05
Anthony Bourdain: U prolazu
+Toronto, Sezona 2 | Epizoda 8
U ovoj epizodi Tony ima manje od 48 sati za ubiti u najvećem kanadskom gradu, Torontu. Iako ga ne smatraju prvoklasnim turističkim odredištem, Toronto je grad u kojem ukusnu hranu možete pronaći iza svakog ugla.
Idite na emisiju01:55
U SKLADU S TRADICIJOM
+Setúbal, Sezona 1 | Epizoda 15
Odlazimo na gastronomski izlet u okrug Setúbal. Pripremit ćemo prženu sipu, Caldeirada de Cava i, naposljetku, Cabidela.
02:20
U SKLADU S TRADICIJOM
+Évora, Sezona 1 | Epizoda 16
Danas istražujemo gastronomiju okruga Évora. Pripremamo Gazpacho, juhu od kostelja i portugalski gulaš.
02:45
Moja je kuhinja najbolja: Australija
+, Sezona 6 | Epizoda 48
Idite na emisiju04:20
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 3, Sezona 3 | Epizoda 3
05:10
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7
Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.
Idite na emisiju05:35
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8
Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.
Idite na emisiju