Subota

24 Veljača

  • 06:00

    Stanley Tucci: U potrazi za Italijom

    +

    PUGLIA, Sezona 2 | Epizoda 7

    Stanley Tucci posjećuje pokrajinu Pugliju, poznatu po maslinovom ulju, povrću, sirevima i durum-pšenici. Stanovnici Puglije tvrdo se drže svoje tradicije i oblikuju budućnost na svoj način.

  • 07:00

    Stanley Tucci: U potrazi za Italijom

    +

    LIGURIJA, Sezona 2 | Epizoda 8

    Stanley Tucci posjećuje ligurijsku rivijeru, planinski pojas stisnut između Alpa i Apenina. Glavno središte Genova nudi bogatstvo ligurijske kuhinje i posebice nadaleko čuveni pesto. Tucci otkriva kako Ligurijci uspijevaju u tom surovom krajobrazu.

  • 07:35

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Jela za prijatelje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Gordonov vodič za domaću hranu se nastavlja dok nas uči kako kuhati za prijatelje recepte koji su savršeni za podijeliti.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Pulija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie odlazi na najatraktivnije mjesto za hranu u Italiji, priprema domaću tjesteninu, posebno varivo od morskih plodova i njihovu verziju paelje.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova slatka ljetna tura

    +

    Epizoda 13, Sezona 1 | Epizoda 13

    Rudolph se udružuje s Joanom Barrios, kolegicom iz programa 24Kitchen, s kojom priprema kolač od meda i oraha, a zatim odlaze u grad gdje jedu Joanino omiljeno jelo – krokete punjene janjetinom. Za desert Rudolph radi mousse s okruglicama od dinje.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova slatka ljetna tura

    +

    Epizoda 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Zbog obale dugačke 850 km nije iznenađenje da je riba omiljena u Portugalu. Jedna od najpoznatijih poslastica su popečci od bakalara, pastel de bacalhau, a kao gurman nećete napustiti Lisabon bez konzerve sardine. I Rudolph peče ukusne riblje kolače…

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Vino i ručak s braćom Stein

    +

    Klein Roosboom, Sezona 1 | Epizoda 11

    U Durbanvilleu dečki posjećuju jedan od tamošnjih dragulja – Klein Roosboom. Vlasnike obiteljskih posjeda povezuje strast za vinima, hranom i zabavom. Braća se natječu sa suparničkom braćom u utrci „tačaka“, a Jacka zanima njihova pušnica…

  • 10:30

    Vino i ručak s braćom Stein

    +

    Durbanville Hills, Sezona 1 | Epizoda 12

    Braća su u nadaleko čuvenom vinogorju Durbanvillea, gdje spravljaju svoje vlastito vino. Jack priprema svoju južnoafričku kobasicu, a Charlie odabire neka od najkvalitetnijih vina koja će se sljubiti s tim jelom.

  • 11:00

    Okus destinacije: Skandinavija

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    U Stockholmu, Švedskoj, Adam ulazi u odvažnu kuhinju restorana s Michelin zvjezdicom u kojem vlada njegov prezimenjak, kuhar Niklas Ekstedt. Tu će Niklas pokazati Adamu svoj rustični stil kuhanja za koji ne koristi struju, samo vatru, drvo i sijeno.

  • 11:30

    Okus destinacije: Skandinavija

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Adam je u švedskom gradu Malmo i posjećuje prvu žensku kuharicu u Švedskoj koja je primila Michelin zvjezdicu za svoj restoran Bloom in the Park, Titti Qvarnström. Zatim odlazi posjetiti školu koja je proširila pravilo organske hrane na cijeli grad.

  • 12:00

    Jamie Oliver: Kuhajmo jeftinije

    +

    Jamie Oliver: Kuhajmo jeftinije, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie nam nakon praktičnih recepata tijekom zatvaranja svijeta stiže u pomoć sa savjetima za smanjiti troškove u kuhinji: od curryja iz mikrovalne, do pizze bez paljenja pećnice. Ukusnim nam receptima pruža malo sigurnosti u ovo skupo doba.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Ginova talijanska obiteljska pustolovina

    +

    Obiteljski posjet Sardiniji, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gino i njegova obitelj istražuju skrivene dragulje na istočnoj obali Sardinije. Prije odlaska u planine, uživaju u ručku na osamljenoj plaži.

  • 13:30

    Ginova talijanska obiteljska pustolovina

    +

    Roccov izlet u Napulj, Sezona 1 | Epizoda 2

    Gino i njegov sin Rocco posjećuju Ginov rodni Napulj. Dok uspomene naviru, oni otkrivaju nevjerojatnu ponudu ulične hrane, a Gino kuha jedan od omiljenih majčinih recepata.

  • 14:00

    Ginova talijanska obiteljska pustolovina

    +

    Lucianov izlet u Kalabriju, Sezona 1 | Epizoda 3

    Gino vodi najstarijeg sina Luciana u Kalabriju, jednu od najnetaknutijih regija u Italiji, kako bi otkrio što uistinu znači naporan radni dan.

  • 14:30

    Ginova talijanska obiteljska pustolovina

    +

    Mijin izlet u sjevernu Sardiniju, Sezona 1 | Epizoda 4

    Gino vodi kćer Miju u regiju Gallura u sjevernoj Sardiniji gdje otkrivaju kako se lokalni običaji i obiteljski recepti tradicionalno prenose s koljena na koljeno.

  • 15:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Napulj, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie odlazi u glavni grad pizze u Italiji u potrazi za receptima koje mještani vole jesti i zadivljen je acquapazzom, poširanom ribom u „ludoj“ vodi.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Miljuschkina brza jela

    +

    Brancin i riža s kokosom, Sezona 1 | Epizoda 3

    U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku brancin i riža s kokosom.

  • 16:30

    Miljuschkina brza jela

    +

    Linguine i čokoladna Pavlova, Sezona 1 | Epizoda 4

    U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku linguine i čokoladna Pavlova.

  • 17:00

    Malajska pustolovina Johna Torodea

    +

    Kota Bharu, Sezona 1 | Epizoda 7

    Johna današnja malezijska pustolovina vodi u sjeveroistočni grad Kota Bharu. S vodičem upoznaje tradicionalne tehnike kuhanja, a s vlasnikom restorana priprema ribu nadjevenu čilijem. Naučeno po povratku primjenjuje u vlastitom receptu: curryju mee.

  • 17:30

    Malajska pustolovina Johna Torodea

    +

    Kuala Lumpur, drugi dio, Sezona 1 | Epizoda 8

    Johna u ovoj epizodi vodič upoznaje s ponudom ulične hrane u Kuala Lumpuru, uključujući klasik s kojim dijeli ime. Nalazi se s kuharom koji malezijsku kuhinju promiče u Ujedinjenoj Kraljevini, a po povratku naučeno primjenjuje u vlastitom receptu.

  • 18:00

    Rudolphova slatka ljetna tura

    +

    Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Svježi domaći sir, jaja, šećer i cimet sastojci su za pripremanje ukusnih queijadasa. Rudolph posjećuje obiteljsku pekarnicu blizu Lisabona gdje se ti kolači proizvode kroz niz naraštaja i saznaje što je zajedničko nogometu, čokoladi i kolačima.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Rudolphova slatka ljetna tura

    +

    Epizoda 16, Sezona 1 | Epizoda 16

    Rudolph stiže u Antwerpen – grad biskvita, vafla i čokolade. Poznati chef Roger van Damme poučava ga pečenju vafla, a na kraju Rudolph uživa u izvrsnom čokoladnom desertu. Nadahnut time, Rudolph u pekarnici peče ukusne vafle.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Vino i ručak s braćom Stein

    +

    Kraj puta, Sezona 1 | Epizoda 13

    Vrijeme je za pozdraviti se s dolinom vina Durbanville i njenom ljepotom, ali Steinsovi žele upriličiti završnicu sa svim ljudima koje su susreli na svom putu. Prije toga će otići na plivanje i baciti pogled na proces proizvodnje ruma…

  • 19:30

    Chuckov svijet

    +

    Island, Sezona 1 | Epizoda 1

    Chuck otkriva na Islandu vulkane, gejzire, izvore vrele vode i polja lave, te usput kuša jelo jedinstvene islandske kulinarske tradicije – fermentiranog morskog psa. Posjećuje također i jednu farmu da bi se upoznao s najfinijom janjetinom na svijetu.

  • 20:00

    Okus destinacije: Skandinavija

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Adam je u Norveškoj, najbogatijoj državi regije koja kaska za Švedskom i Danskom kada se radi o revoluciji hrane. Adam je u Mathallenu, tržnici hrane u Oslu, glavnom sjecištu kvalitetne hrane prije nego ode u Maaemo, restoran s 2 Michelin zvjezdice.

  • 20:30

    Okus destinacije: Skandinavija

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Adam je na sjeveru arhipelaga Svalbard, u najsjevernijem restoranu na svijetu, Husetu. Upoznaje Australca Jasona Robertsa koji ondje živi već 20 godina. Adam će nam pripremiti čuveni norveški gravalax sa lososom.

  • 21:00

    Najbolje iz doline Barossa s Justine Schofield

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Justine istražuje tradicionalnu francusku kuhinju: priprema preokrenutu pitu od ljutike s vinocottom i pirjane tikvice s limunom i češnjakom koje će upariti s lokalnim vinima.

  • 21:30

    Najbolje iz doline Barossa s Justine Schofield

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nakon što s prijateljem kuharom Cullumom pripremi rižoto od cikle s fetom i lješnjacima te bruskete od rajčice, Justine se vraća u vinariju doline Barossa skuhati panirane janjeće kotlete.

  • 22:00

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Juliet priprema divan namaz za tematsku zabavu, uz pomoć DJ-a Deva Griffina, koji uči kako napraviti zimski kolač od gljiva. Na jelovniku će se također naći lizalice od meringe, mini tortice, kobasice u roli i pite od filo kora.

  • 23:00

    Ginova talijanska obiteljska pustolovina

    +

    Obiteljski posjet Sardiniji, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gino i njegova obitelj istražuju skrivene dragulje na istočnoj obali Sardinije. Prije odlaska u planine, uživaju u ručku na osamljenoj plaži.

  • 23:30

    Ginova talijanska obiteljska pustolovina

    +

    Roccov izlet u Napulj, Sezona 1 | Epizoda 2

    Gino i njegov sin Rocco posjećuju Ginov rodni Napulj. Dok uspomene naviru, oni otkrivaju nevjerojatnu ponudu ulične hrane, a Gino kuha jedan od omiljenih majčinih recepata.

  • 00:00

    Ginova talijanska obiteljska pustolovina

    +

    Lucianov izlet u Kalabriju, Sezona 1 | Epizoda 3

    Gino vodi najstarijeg sina Luciana u Kalabriju, jednu od najnetaknutijih regija u Italiji, kako bi otkrio što uistinu znači naporan radni dan.

  • 00:30

    Ginova talijanska obiteljska pustolovina

    +

    Mijin izlet u sjevernu Sardiniju, Sezona 1 | Epizoda 4

    Gino vodi kćer Miju u regiju Gallura u sjevernoj Sardiniji gdje otkrivaju kako se lokalni običaji i obiteljski recepti tradicionalno prenose s koljena na koljeno.

  • 00:50

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Napulj, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie odlazi u glavni grad pizze u Italiji u potrazi za receptima koje mještani vole jesti i zadivljen je acquapazzom, poširanom ribom u „ludoj“ vodi.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Miljuschkina brza jela

    +

    Brancin i riža s kokosom, Sezona 1 | Epizoda 3

    U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku brancin i riža s kokosom.

  • 02:20

    Miljuschkina brza jela

    +

    Linguine i čokoladna Pavlova, Sezona 1 | Epizoda 4

    U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku linguine i čokoladna Pavlova.

  • 02:40

    Malajska pustolovina Johna Torodea

    +

    Kota Bharu, Sezona 1 | Epizoda 7

    Johna današnja malezijska pustolovina vodi u sjeveroistočni grad Kota Bharu. S vodičem upoznaje tradicionalne tehnike kuhanja, a s vlasnikom restorana priprema ribu nadjevenu čilijem. Naučeno po povratku primjenjuje u vlastitom receptu: curryju mee.

  • 03:10

    Malajska pustolovina Johna Torodea

    +

    Kuala Lumpur, drugi dio, Sezona 1 | Epizoda 8

    Johna u ovoj epizodi vodič upoznaje s ponudom ulične hrane u Kuala Lumpuru, uključujući klasik s kojim dijeli ime. Nalazi se s kuharom koji malezijsku kuhinju promiče u Ujedinjenoj Kraljevini, a po povratku naučeno primjenjuje u vlastitom receptu.

  • 03:25

    Rudolphova slatka ljetna tura

    +

    Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Svježi domaći sir, jaja, šećer i cimet sastojci su za pripremanje ukusnih queijadasa. Rudolph posjećuje obiteljsku pekarnicu blizu Lisabona gdje se ti kolači proizvode kroz niz naraštaja i saznaje što je zajedničko nogometu, čokoladi i kolačima.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Rudolphova slatka ljetna tura

    +

    Epizoda 16, Sezona 1 | Epizoda 16

    Rudolph stiže u Antwerpen – grad biskvita, vafla i čokolade. Poznati chef Roger van Damme poučava ga pečenju vafla, a na kraju Rudolph uživa u izvrsnom čokoladnom desertu. Nadahnut time, Rudolph u pekarnici peče ukusne vafle.

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Božićna zadovoljstva, Sezona 6 | Epizoda 11

    John i Lisa u svojoj Božićnoj kuhinji imaju odlične blagdanske recepte – ideje za prije i poslije ‘velikog dana.’ Lisa priprema svoje domaće slane čokoladne tartufe. Zatim, omiljeni obiteljski recept savršen za Badnjak – riblja pita.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Okus destinacije: Skandinavija

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Adam je u Norveškoj, najbogatijoj državi regije koja kaska za Švedskom i Danskom kada se radi o revoluciji hrane. Adam je u Mathallenu, tržnici hrane u Oslu, glavnom sjecištu kvalitetne hrane prije nego ode u Maaemo, restoran s 2 Michelin zvjezdice.