Srijeda

27 Siječanj

  • 06:00

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Kornjača i zec, Sezona 2 | Epizoda 2

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u ‘Breakfast in the Sky’, divovski kotač na obali Jerseya gdje poslužuju ultra gurmanski doručak uz spektakularni pogled. Zatim idemo u ‘Tiroler Hut’, austrijski raj u srcu Londona gdje će vas autentična kuhinja i kožne hlače dovesti do želje da jodlate.

    Idite na emisiju
  • 06:20

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Chicago, Sezona 2 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi Tony je u Chicagu. Sa samo 43 sati u ovom vjetrovitom gradu, Tony želi što manje vremena provesti u zračnoj luci. Ne srami se priznati svoje osjećaje prema ovom gradu i proglašava ga "jedinom drugom pravom američkom metropolom".

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Pariz, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Paul se nađe gradu koji je imao najveći utjecaj na svijet pekarnica – Parizu.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Nevjerojatne slastičarnice, Sezona 1 | Epizoda 13

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od njemu najdražih trenutaka provedenih u košulji zasukanih rukava dok peče s ostalim slastičarima.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie zaokružuje ovaj nevjerojatni tjedan s još recepata u kojima koristimo namirnice iz ostave i zamrzivača: iznimno jednostavan umak za curry za koji koristi namirnice iz obližnje trgovine i slasnu minestrone juhu.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie za svoju obitelj pravi tjesteninu sa zelenim povrćem od sastojaka koje ima u ostavi, hladnjaku i zamrzivaču i podsjeća nas na svoje recepte za pileću pitu i rösti od povrća koje je pravio u prošlosti.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 22, Sezona 6 | Epizoda 22

    Danas Rudolph priprema ukusan kolač Butterkuchen s jabukama i manje slatke kekse s komadićima čokolade.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 72, Sezona 2 | Epizoda 72

    Drobljenac od kruške

    Idite na emisiju
  • 10:00

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Lisabon, Sezona 1 | Epizoda 13

    "U skladu s tradicijom" odlazi u glavni grad, Lisabon, u istraživanje njegove gastronomije. Pripremamo Bacalhau à Brás, Peixinhos da Horta i klasičan Bitoque.

  • 10:30

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Portalegre, Sezona 1 | Epizoda 14

    Henrique istražuje gastronomiju okruga Portalegre, započevši s janjećim gulašom, Gulašom od žitarica i naposljetku Sericaiajom.

  • 11:00

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Mary s gledateljima dijeli nadahnjujuća, silno hranjiva svakodnevna jela, od bogatog bolognaise umaka do krepke juhe. Navlači i radno odijelo te se okušava u radu s pčelama: vrca med i zatim priprema pobjednički desert.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Za radne dane, Sezona 3 | Epizoda 14

    Salata od mahuna i špinata, koju će nam Lora i Stojan pokazati, također se može poslužiti kao lagano glavno jelo. Nadalje će skuhati vrlo ukusan gratin s piletinom i njokima od rajčica. Za finale je na jelovniku prava kalorijska bomba, banica s ratlukom umočena u sirup.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 3, Sezona 3 | Epizoda 3

  • 13:00

    Kosmati bajkeri: Route 66

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Četvrti dio ove epske avanture vodi nas na 650 km dugo putovanje, od Amarilla u Teksasu, do Albuquerquea u New Mexicu i bajkeri nas upoznaju s malim privatnim restoranima i proizvođačima hrane.

  • 14:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Palermo, Sezona 2 | Epizoda 1

    Nadahnut svojim otkrićima u Palermu, Paul Hollywood nam pokazuje dva svoja recepta. Scaccia, presavijeni kruh ispunjen ukusnim nadjevom od začinskog bilja i rajčica te Cassata al Forno, slatka pita od ricotte u prhkom tijestu.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.

    Idite na emisiju
  • 15:55

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Mary otvara svoj vrt za seosku feštu i brza i jednostavna jela pretvara u spektakl za posjetitelje.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Za radne dane, Sezona 3 | Epizoda 14

    Salata od mahuna i špinata, koju će nam Lora i Stojan pokazati, također se može poslužiti kao lagano glavno jelo. Nadalje će skuhati vrlo ukusan gratin s piletinom i njokima od rajčica. Za finale je na jelovniku prava kalorijska bomba, banica s ratlukom umočena u sirup.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 23, Sezona 6 | Epizoda 23

    Rudolph danas priprema švedska peciva s cimetom i veganske kolače sa čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 73, Sezona 2 | Epizoda 73

    Torta od čokolade i puslica

    Idite na emisiju
  • 18:00

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Setúbal, Sezona 1 | Epizoda 15

    Odlazimo na gastronomski izlet u okrug Setúbal. Pripremit ćemo prženu sipu, Caldeirada de Cava i, naposljetku, Cabidela.

  • 18:30

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Évora, Sezona 1 | Epizoda 16

    Danas istražujemo gastronomiju okruga Évora. Pripremamo Gazpacho, juhu od kostelja i portugalski gulaš.

  • 19:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 3, Sezona 3 | Epizoda 3

  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 48

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Kosmati bajkeri: Route 66

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Četvrti dio ove epske avanture vodi nas na 650 km dugo putovanje, od Amarilla u Teksasu, do Albuquerquea u New Mexicu i bajkeri nas upoznaju s malim privatnim restoranima i proizvođačima hrane.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Za radne dane, Sezona 3 | Epizoda 14

    Salata od mahuna i špinata, koju će nam Lora i Stojan pokazati, također se može poslužiti kao lagano glavno jelo. Nadalje će skuhati vrlo ukusan gratin s piletinom i njokima od rajčica. Za finale je na jelovniku prava kalorijska bomba, banica s ratlukom umočena u sirup.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Mary otvara svoj vrt za seosku feštu i brza i jednostavna jela pretvara u spektakl za posjetitelje.

  • 01:05

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Toronto, Sezona 2 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Tony ima manje od 48 sati za ubiti u najvećem kanadskom gradu, Torontu. Iako ga ne smatraju prvoklasnim turističkim odredištem, Toronto je grad u kojem ukusnu hranu možete pronaći iza svakog ugla.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Setúbal, Sezona 1 | Epizoda 15

    Odlazimo na gastronomski izlet u okrug Setúbal. Pripremit ćemo prženu sipu, Caldeirada de Cava i, naposljetku, Cabidela.

  • 02:20

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Évora, Sezona 1 | Epizoda 16

    Danas istražujemo gastronomiju okruga Évora. Pripremamo Gazpacho, juhu od kostelja i portugalski gulaš.

  • 02:45

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 48

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 3, Sezona 3 | Epizoda 3

  • 05:10

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.

    Idite na emisiju