Četvrtak

2 Veljača

  • 06:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 11, Sezona 2 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, street food recepti iz L.A.-ja koje možete napraviti kod kuće, izazov hrane s plaže, divan riblji recept i zabavan način pripreme povrća.

  • 06:30

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 12, Sezona 2 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe: Miguelova ukusna rolada od rakova, rebrica na roštilju za odličnu ekipu volontera, šnicla-izazov i posljednja informacija o mjestu na kojem ćete naći najbolji australski med.

  • 07:00

    Američka pustolovina Jamesa Martina

    +

    Hamptons, Sezona 1 | Epizoda 18

    Kulinarsko putovanje ovaj put odvodi Jamesa u Hamptons, gdje se isprva upoznaje s bogatom farmerskom poviješću toga kraja, a zatim posjećuje Amber Waves Farm kako bi pripremio pizzu uporabom domaćih, sezonskih namirnica.

  • 08:00

    Jamie Oliver: Dovoljna je samo jedna tava

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie pokazuje cijeli spektar jela iz tave; super brzu piletinu s limunskom travom, batat s čilijem i domaćim nachosima, te čokoladni pladanj s retro mandarinama iz konzerve i nadjevom od kreme.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Dovoljna je samo jedna tava

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie priprema dva recepta u tavi koja puržaju savršeno riješenje za život u gužvi. Njegova verzija shakshuka sa šparogama, brokulom i harissom, te nevjerojatno dobra usitnjena svinjetina, koja se može zamrznuti i koristiti po potrebi.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Kraljica čokolade

    +

    Epizoda 2, Sezona 2 | Epizoda 2

    Doznajte savjete i trikove za domaće čokoladne ukrase koji prezentaciju podižu na novu razinu. Kirsten pokazuje svoju najbolju tortu od sira bez pečenja, meringue od čokolade i orašastih plodova te priprema ukusan kolač od limuna.

    Idite na emisiju
  • 09:25

    Kraljica čokolade

    +

    Epizoda 3, Sezona 2 | Epizoda 3

    Zapetljajte se u današnju epizodu s Kirsteninom ukusnom Babka čvorovima. Čokoladna kraljica također dijeli svoje najbolje recepte za zabave s košaricama čokoladnih pralina i tartom od lješnjaka.

    Idite na emisiju
  • 09:55

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Dominika, Sezona 1 | Epizoda 8

    Divlje kišne šume Dominike skrivaju veliki broj vodopada i rijeka – Ainsley putuje prema najpoznatijem vodopadu, Smaragdnom bazenu. Zatim će zakuhati oluju na crnom pijesku plaže Picard, pripremom Tostonesa tj. dvostruko prženih banana.

  • 10:55

    Ginov talijanski ekspres

    +

    BERGAMO - ISEO, Sezona 7 | Epizoda 8

    U zadnjoj epizodi serije Gino odlazi na pustolovinu vlakom do jezera Isso. Zasjenjen većim rođacima, Isso je pravi dragulj. Ondje Gino započinje dan pecajući sardine, okružen prekrasnim planinama. Poslužit će ih na iznimnom vlaku, Treno dei Sapore.

    Idite na emisiju
  • 11:25

    Dobar tek

    +

    Svi će biti sretni, Sezona 5 | Epizoda 2

    Kada dvije stvari slažu na savršen način, Talijani kažu da su kao bračni par. Baš se tako slažu sastojci koje će Lora i Stoyan spojiti u prvom receptu. Zove se talijanska svatovska juha i priprema se s uobičajenim stvarima u smočnici.

    Idite na emisiju
  • 11:55

    Francuski regionalni recepti Michela Rouxa

    +

    Francuski regionalni recepti Michela Rouxa 2, 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Michel priprema za Giselle i prijateljicu Dominique pečeni goveđi odrezak uz salatu od rajčica. Slijedi zatim jelo od pirjane sipe i crne riže te Michelov “pan bagnat”, sendvič s tunom. Karamelizirani “meringues” i “crème Anglaise” su završni desert.

    Idite na emisiju
  • 12:55

    Ginova Italija: Mamini recepti

    +

    Toskana, Sezona 1 | Epizoda 5

    U Toskani, Gino posjećuje žitnu farmu koju vode žene i uz pomoć lokalne tradicije s jednostavnim sastojcima stvaraju bogata jela. Da bi kušao fino vino, mora raditi u vinogradu, a za kraj kuha pileći “scallopini” s kaparima i desertnim vinom.

  • 13:25

    Ginova Italija: Mamini recepti

    +

    Torre Del Greco, Sezona 1 | Epizoda 6

    U završnici serije, Gino se vraća u svoj rodni grad. Prije nego preuzme dužnosti domaćina, kuha u podnožju Vezuva tradicionalnu parmigianu od patlidžana, a zatim zajedno sa svojom rodbinom priprema pravu talijansku gozbu u čast svoje tetke Clare…

  • 14:00

    Američka pustolovina Jamesa Martina

    +

    Philadelphia, Sezona 1 | Epizoda 19

    James se uputio u Philadephiju gdje tržnica Reading Terminal nudi sve vrste sastojaka za njegova jela. Tržnica ima čak svoju kuhinju, pa neće biti nikakav problem zaboravi li kakav sastojak za kuhanje.

  • 14:55

    Jamie Oliver: Dovoljna je samo jedna tava

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamie priprema dva recepta u tavi koja puržaju savršeno riješenje za život u gužvi. Njegova verzija shakshuka sa šparogama, brokulom i harissom, te nevjerojatno dobra usitnjena svinjetina, koja se može zamrznuti i koristiti po potrebi.

    Idite na emisiju
  • 15:25

    Jamie Oliver: Dovoljna je samo jedna tava

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Jamie priprema tri recepta u tavi koja pružaju savršeno rješenje za život u gužvi. Nevjerojatno ukusan burger od patlidžana, brzi složenac od slanutka i tikve, te veliki objed koji možete pretvoriti u više manjih jela.

    Idite na emisiju
  • 15:55

    Ginov talijanski ekspres

    +

    Amalfijska obala, Sezona 5 | Epizoda 1

    Gino pokazuje svoja omiljena mesta duž sredozemne obale. Večeras počinje svoje putovanje na prekrasnoj obali Amalfija. Pridružite se Ginu dok posjećuje Positano i jedri uz obalu Amalfija, sve to dok usput istažuje jela koja lokalci čuvaju od zaborava.

    Idite na emisiju
  • 16:25

    Dobar tek

    +

    Svi će biti sretni, Sezona 5 | Epizoda 2

    Kada dvije stvari slažu na savršen način, Talijani kažu da su kao bračni par. Baš se tako slažu sastojci koje će Lora i Stoyan spojiti u prvom receptu. Zove se talijanska svatovska juha i priprema se s uobičajenim stvarima u smočnici.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Kraljica čokolade

    +

    Epizoda 4, Sezona 2 | Epizoda 4

    Današnja epizoda prikazuje kako čokolada može podići naš omiljeni desert. Kao nadjev pahuljastim krafnama, umiješana u bogatu kremu Brulée ili kao preljev za hrskavi krokant od kikirikija, opcije su beskonačne.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Kraljica čokolade

    +

    Epizoda 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    Sve se poklonite čokoladnoj kraljici, dok Kirsten poslužuje još više senzacionalnih deserata, kao što su čokoladni špageti sa sladoledom od karamele, orašasti firentinski biskvit i bogate čokoladne pločice.

    Idite na emisiju
  • 17:55

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Tucson: Vrata u Sonoru, Sezona 9 | Epizoda 1

    U Tucsonu, Pati uči osnove pravljenja kruha od jednog od najboljih američkih pekara, Don Guerre iz pekare Barrio. To iskustvo će je nagnati da ode u Sonoru, kako bi vidjela odakle potječe sonoranska pšenica.

    Idite na emisiju
  • 18:25

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Obilazak hrane u Hermosillu, Sezona 9 | Epizoda 2

    Pati će provesti dan u glavnom gradu Sonore, Hermosillu, gdje će posjetiti najbolje kulinarske destinacije. Od gigantskih burritosa kod Dona Guille, do gozbe za ljubitelje mesa u popularnom restoranu Mochomos.

    Idite na emisiju
  • 18:55

    Francuski regionalni recepti Michela Rouxa

    +

    Francuski regionalni recepti Michela Rouxa 2, 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Michel priprema za Giselle i prijateljicu Dominique pečeni goveđi odrezak uz salatu od rajčica. Slijedi zatim jelo od pirjane sipe i crne riže te Michelov “pan bagnat”, sendvič s tunom. Karamelizirani “meringues” i “crème Anglaise” su završni desert.

    Idite na emisiju
  • 19:55

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Antigva, Sezona 1 | Epizoda 9

    Ainsley odlazi u Antigvu iskusiti otok mora i sunca. Njegova prva stanica je engleska luka, gdje se sastaje s lokalnim povjesničarem dr. Regom Murphyjem, kako bi dobio uvid u povijest otoka. Kokteli će u ovoj epizodi biti glavni okus dana.

  • 20:55

    Jamie Oliver: Dovoljna je samo jedna tava

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamie priprema dva recepta u tavi koja puržaju savršeno riješenje za život u gužvi. Njegova verzija shakshuka sa šparogama, brokulom i harissom, te nevjerojatno dobra usitnjena svinjetina, koja se može zamrznuti i koristiti po potrebi.

    Idite na emisiju
  • 21:25

    Jamie Oliver: Dovoljna je samo jedna tava

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Jamie priprema tri recepta u tavi koja pružaju savršeno rješenje za život u gužvi. Nevjerojatno ukusan burger od patlidžana, brzi složenac od slanutka i tikve, te veliki objed koji možete pretvoriti u više manjih jela.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Američka pustolovina Jamesa Martina

    +

    Philadelphia, Sezona 1 | Epizoda 19

    James se uputio u Philadephiju gdje tržnica Reading Terminal nudi sve vrste sastojaka za njegova jela. Tržnica ima čak svoju kuhinju, pa neće biti nikakav problem zaboravi li kakav sastojak za kuhanje.

  • 22:55

    Ginova Italija: Mamini recepti

    +

    Toskana, Sezona 1 | Epizoda 5

    U Toskani, Gino posjećuje žitnu farmu koju vode žene i uz pomoć lokalne tradicije s jednostavnim sastojcima stvaraju bogata jela. Da bi kušao fino vino, mora raditi u vinogradu, a za kraj kuha pileći “scallopini” s kaparima i desertnim vinom.

  • 23:25

    Ginova Italija: Mamini recepti

    +

    Torre Del Greco, Sezona 1 | Epizoda 6

    U završnici serije, Gino se vraća u svoj rodni grad. Prije nego preuzme dužnosti domaćina, kuha u podnožju Vezuva tradicionalnu parmigianu od patlidžana, a zatim zajedno sa svojom rodbinom priprema pravu talijansku gozbu u čast svoje tetke Clare…

  • 23:55

    Dobar tek

    +

    Svi će biti sretni, Sezona 5 | Epizoda 2

    Kada dvije stvari slažu na savršen način, Talijani kažu da su kao bračni par. Baš se tako slažu sastojci koje će Lora i Stoyan spojiti u prvom receptu. Zove se talijanska svatovska juha i priprema se s uobičajenim stvarima u smočnici.

    Idite na emisiju
  • 00:25

    Ginov talijanski ekspres

    +

    Amalfijska obala, Sezona 5 | Epizoda 1

    Gino pokazuje svoja omiljena mesta duž sredozemne obale. Večeras počinje svoje putovanje na prekrasnoj obali Amalfija. Pridružite se Ginu dok posjećuje Positano i jedri uz obalu Amalfija, sve to dok usput istažuje jela koja lokalci čuvaju od zaborava.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 13, Sezona 2 | Epizoda 13

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe: Svježi proizvodi s farme, Miguel uspoređuje svoje churrose s ukusnim krafnama, primorski klasici koje možete napraviti kod kuće i lagan objed koji mogu napraviti djeca za Majčin dan – mesna štruca s ljubavi!

  • 01:30

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, upoznajte jednog od najvećih novozelandskih lovaca na dagnje. Otkrijte je li veličina uistinu važna i pogledajte kako se Miguel nosi s izazovom na večeri gdje svaki gost ima poseban prehrambeni zahtjev.

  • 01:55

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Antigva, Sezona 1 | Epizoda 9

    Ainsley odlazi u Antigvu iskusiti otok mora i sunca. Njegova prva stanica je engleska luka, gdje se sastaje s lokalnim povjesničarem dr. Regom Murphyjem, kako bi dobio uvid u povijest otoka. Kokteli će u ovoj epizodi biti glavni okus dana.

  • 02:40

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Doner kebab, Sezona 1 | Epizoda 4

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! Ovdje predstavlja döner kebab i lepinju pide s halvom, a gost je Kadir Doğulu.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Tucson: Vrata u Sonoru, Sezona 9 | Epizoda 1

    U Tucsonu, Pati uči osnove pravljenja kruha od jednog od najboljih američkih pekara, Don Guerre iz pekare Barrio. To iskustvo će je nagnati da ode u Sonoru, kako bi vidjela odakle potječe sonoranska pšenica.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Obilazak hrane u Hermosillu, Sezona 9 | Epizoda 2

    Pati će provesti dan u glavnom gradu Sonore, Hermosillu, gdje će posjetiti najbolje kulinarske destinacije. Od gigantskih burritosa kod Dona Guille, do gozbe za ljubitelje mesa u popularnom restoranu Mochomos.

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Dobar tek

    +

    Svi će biti sretni, Sezona 5 | Epizoda 2

    Kada dvije stvari slažu na savršen način, Talijani kažu da su kao bračni par. Baš se tako slažu sastojci koje će Lora i Stoyan spojiti u prvom receptu. Zove se talijanska svatovska juha i priprema se s uobičajenim stvarima u smočnici.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Ginov talijanski ekspres

    +

    Amalfijska obala, Sezona 5 | Epizoda 1

    Gino pokazuje svoja omiljena mesta duž sredozemne obale. Večeras počinje svoje putovanje na prekrasnoj obali Amalfija. Pridružite se Ginu dok posjećuje Positano i jedri uz obalu Amalfija, sve to dok usput istažuje jela koja lokalci čuvaju od zaborava.

    Idite na emisiju