Četvrtak

29 Rujan

  • 06:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Japan, Sezona 7 | Epizoda 8

    Pisac o hrani kuša kuhinju otoka Hokkaido na sjeveru Japana, a ta je epizoda snimljena netom prije potresa i tsunamija u ožujku 2011.

    Idite na emisiju
  • 06:40

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    MALMO (ŠVEDSKA) X VELŠKI PRŽENI SIR, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jack i Polly sastaju se na tržnicama londona da kušaju tost sa sirom i rasprave o velškom prženom siru, koji je Jacku najbolji tost sendvič na svijetu. Nakon lekcije iz povijesti, Jack odlazi u Malmo u Švedskoj, koji je vegetarijanski glavni grad Sjeverne Europe.

  • 07:05

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Logan, Sezona 1 | Epizoda 3

    Ainsley odlazi u Logan na jednu od najraznolikijih tržnica. S toliko egzotičnog voća i povrća u ponudi, izazov je napraviti jelovnik. Upoznaje vrijednog poljoprivrednika Rama pa mu odluči pripremiti vegetarijanski curry za 85. rođendan.

  • 08:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamie priprema pikantnu piri piri piletinu za prave gurmane i pogačice od bakalara s ukusnim i kremastim umakom od vlasca.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Jamie priprema ukusnu slanu pitu od povrća sa šampinjonima i umakom od luka i crnog piva, a potom uživa u spoju uz odrezak sa Jools.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 85, Sezona 2 | Epizoda 85

    1. Pekarski burgeri 2 Pita od krušaka s oraščićima

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 86, Sezona 2 | Epizoda 86

    1. Čokoladne tagliatele 2. Torta Gerlos

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Španjolska Ricka Steina

    +

    Baskija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rick nastavlja svoje putovanje u starom kamperu od Baskije na obali Atlantika prema Mediteranu, kušajući jela i gostoljubivost Rioje, Navarre, Pamplone i Katalonije. Na meniju je zelena juha Minestra i Rabo de Torro, omiljeno Hemingwayevo jelo.

  • 11:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jednostavna piletina s kurkumom i zobena kaša za doručak koja je odležala preko noći. Pogledajte neka od sjajnih rješenja za zaposlene.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Kako bi burek s porilukom i slaninom učinili još ukusnijim, Lora i Stoyan će pripremiti vlastito tijesto. Stoyan se iz djetinjstva prisjeća milinaka, mekanih peciva sa sirom, a Lora kozunaka, mekanog slatkog kruha.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    VIKTORIJA, Sezona 2 | Epizoda 5

    Curtis i brat mu, Luke, idu u Melbourne, njihov rodni grad, kušati nove kulinarske kreacije. Prvo kod Kati Reid koja je kroasane podigla na novu razinu. Pa k chefu Shewryju koji kuha s autohtonim sastojcima, npr. klokanima.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    MAUI, Sezona 2 | Epizoda 6

    Curtis odlazi na Maui istražiti lokalnu kuhinju. Uranjajući u kulturu, odlazi u šume s domaćim lovcima loviti divlje svinje, invazivnu vrstu na Havajima. Chef Isaac Bancanco pokazuje mu kako pripremiti laulau, svinjetinu u lišću.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Kuharska uzbuđenja s Nicom Reynoldsom

    +

    Nedjeljna pečenka, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nedjeljna pečenka se katkad preskoči tijekom sezone roštilja, ali više ne! Danas Nico priprema cijelu nedjeljnu večeru sa svim dodacima, i to u svom dvorištu. Sočna piletina, pire krumpir, mrkva na žaru, pastrnjak i brokula - čak se sjetio i nadjeva!

  • 13:30

    Kuharska uzbuđenja s Nicom Reynoldsom

    +

    Šumska gozba, Sezona 1 | Epizoda 6

    Danas Nico priprema jelo u šumi za prijatelje. Ukusne pastrve, lagani ražnjići od svinjetine i šparoga, mladi luk i salata od graha cannelini i njegovo čuveno janjeće pečenje. Postoji čak i drski koktel!

  • 14:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Tasmania, Sezona 1 | Epizoda 4

    Ainsley stiže u Tasmaniju kako bi istražio Salamancu, poznatu tržnicu u Hobartu. Odmah je inspiriran iznimno kvalitetnim voćem i povrćem. Oduševljen je jabukama farmera Boba a kasnije pronalazi neke od najboljih svjetskih kamenica.

  • 15:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Danas nam Jamie priprema pikantan burger od piletine sa žara uz savjet kako ublažiti ljutinu za najmlađe. Također, uči nas kako pripremati domaći humus i kolač od čokolade i sljezovih kolačića uz mnoštvo drugih sastojaka iz kuhinjskog ormarića.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Jamie priprema superbrzu verziju svinjetine s Hoisin umakom, veliko i ukusno pecivo za cijelu obitelj i otkriva nam recepte za savršenu grickalicu uz njegov omiljeni koktel te predivnu ružičastu tortu.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Justine priprema nove i neočekivane favorite: karamelizirane tikvice i masna potrbušina, janjetina s kimom, pržene nudle i chai od sojinog mlijeka.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Kako bi burek s porilukom i slaninom učinili još ukusnijim, Lora i Stoyan će pripremiti vlastito tijesto. Stoyan se iz djetinjstva prisjeća milinaka, mekanih peciva sa sirom, a Lora kozunaka, mekanog slatkog kruha.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 87, Sezona 2 | Epizoda 87

    1.Ljepljivi puding s maslacem 2.Kolačići Tarte tatin

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 88, Sezona 2 | Epizoda 88

    Moniqueina torta od pjenice

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Epizoda 25, Sezona 6 | Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 19:05

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    VIKTORIJA, Sezona 2 | Epizoda 5

    Curtis i brat mu, Luke, idu u Melbourne, njihov rodni grad, kušati nove kulinarske kreacije. Prvo kod Kati Reid koja je kroasane podigla na novu razinu. Pa k chefu Shewryju koji kuha s autohtonim sastojcima, npr. klokanima.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    MAUI, Sezona 2 | Epizoda 6

    Curtis odlazi na Maui istražiti lokalnu kuhinju. Uranjajući u kulturu, odlazi u šume s domaćim lovcima loviti divlje svinje, invazivnu vrstu na Havajima. Chef Isaac Bancanco pokazuje mu kako pripremiti laulau, svinjetinu u lišću.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Španjolska Ricka Steina

    +

    Kastilija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nakon večere sa španjolskom verzijom Ringa Starra, Rick odlazi u zemlju El Cida i rižina polja Valencije. Kulinarske delicije u ovoj epizodi uključuje bob sa šunkom i krvavicama, paellu i ukusnu juhu od češnjaka.

  • 21:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Danas nam Jamie priprema pikantan burger od piletine sa žara uz savjet kako ublažiti ljutinu za najmlađe. Također, uči nas kako pripremati domaći humus i kolač od čokolade i sljezovih kolačića uz mnoštvo drugih sastojaka iz kuhinjskog ormarića.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Jamie priprema superbrzu verziju svinjetine s Hoisin umakom, veliko i ukusno pecivo za cijelu obitelj i otkriva nam recepte za savršenu grickalicu uz njegov omiljeni koktel te predivnu ružičastu tortu.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Tasmania, Sezona 1 | Epizoda 4

    Ainsley stiže u Tasmaniju kako bi istražio Salamancu, poznatu tržnicu u Hobartu. Odmah je inspiriran iznimno kvalitetnim voćem i povrćem. Oduševljen je jabukama farmera Boba a kasnije pronalazi neke od najboljih svjetskih kamenica.

  • 23:00

    Kuharska uzbuđenja s Nicom Reynoldsom

    +

    Nedjeljna pečenka, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nedjeljna pečenka se katkad preskoči tijekom sezone roštilja, ali više ne! Danas Nico priprema cijelu nedjeljnu večeru sa svim dodacima, i to u svom dvorištu. Sočna piletina, pire krumpir, mrkva na žaru, pastrnjak i brokula - čak se sjetio i nadjeva!

  • 23:30

    Kuharska uzbuđenja s Nicom Reynoldsom

    +

    Šumska gozba, Sezona 1 | Epizoda 6

    Danas Nico priprema jelo u šumi za prijatelje. Ukusne pastrve, lagani ražnjići od svinjetine i šparoga, mladi luk i salata od graha cannelini i njegovo čuveno janjeće pečenje. Postoji čak i drski koktel!

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Kako bi burek s porilukom i slaninom učinili još ukusnijim, Lora i Stoyan će pripremiti vlastito tijesto. Stoyan se iz djetinjstva prisjeća milinaka, mekanih peciva sa sirom, a Lora kozunaka, mekanog slatkog kruha.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Justine priprema nove i neočekivane favorite: karamelizirane tikvice i masna potrbušina, janjetina s kimom, pržene nudle i chai od sojinog mlijeka.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Boston, Sezona 7 | Epizoda 9

    Bez rezervacija u Bostonu ne bavi se finim restoranima niti novim, mladim kuharima koji stvaraju najmodernija jela bostonske kuhinje. U epizodi se radi o žestokoj i ozloglašenoj strani Bostona, točnije o četvrti Southie.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Španjolska Ricka Steina

    +

    Kastilija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nakon večere sa španjolskom verzijom Ringa Starra, Rick odlazi u zemlju El Cida i rižina polja Valencije. Kulinarske delicije u ovoj epizodi uključuje bob sa šunkom i krvavicama, paellu i ukusnu juhu od češnjaka.

  • 03:05

    Tajne tete Cátie

    +

    Pite i male pite, Sezona 3 | Epizoda 16

    Teta Katie je obožavatelj slatkih i slanih peciva i tarta. Uvijek ima desetak recepata u rukavu, a danas nam donosi tri prijedloga koja će svi voljeti. U samo jednom receptu imamo tijesto za pizzu, meso za Bolognese i oblik pite.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Epizoda 25, Sezona 6 | Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Kako bi burek s porilukom i slaninom učinili još ukusnijim, Lora i Stoyan će pripremiti vlastito tijesto. Stoyan se iz djetinjstva prisjeća milinaka, mekanih peciva sa sirom, a Lora kozunaka, mekanog slatkog kruha.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Justine priprema nove i neočekivane favorite: karamelizirane tikvice i masna potrbušina, janjetina s kimom, pržene nudle i chai od sojinog mlijeka.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    VIKTORIJA, Sezona 2 | Epizoda 5

    Curtis i brat mu, Luke, idu u Melbourne, njihov rodni grad, kušati nove kulinarske kreacije. Prvo kod Kati Reid koja je kroasane podigla na novu razinu. Pa k chefu Shewryju koji kuha s autohtonim sastojcima, npr. klokanima.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    MAUI, Sezona 2 | Epizoda 6

    Curtis odlazi na Maui istražiti lokalnu kuhinju. Uranjajući u kulturu, odlazi u šume s domaćim lovcima loviti divlje svinje, invazivnu vrstu na Havajima. Chef Isaac Bancanco pokazuje mu kako pripremiti laulau, svinjetinu u lišću.

    Idite na emisiju