Subota

14 Prosinac

  • 06:00

    Kuhajte ekonomično s Prueom i Rupy

    +

    Obitelj Parshall, Sezona 1 | Epizoda 1

    David i Nadya imaju problem. Troše sve više na hranu, a zbog sinove alergije kuhanje postaje pravi izazov jer se puno hrane baca. Mogu li im Prue i Rupy pomoći svojim planom za uštedu vremena i novca?

  • 06:25

    Kuhajte ekonomično s Prueom i Rupy

    +

    Obitelj Webster-Holmes, Sezona 1 | Epizoda 2

    Danielle bi htjela pripremati hranjive obroke za svoje djevojčice ali često naručuje dostavu ili zagrijava smrznuta jela, bacajući dosta hrane. Hoće li joj se svidjeti plan za kuhanje veće količine odjednom koji joj predlažu Prue i Rupy?

  • 06:50

    Za Nigellinim stolom 1, 7

    +

    Nigella priprema sezonsku gozbu i daje savjeteza jednostavno ugošćivanje dok unosi neke nove i blagdanske okuse u poznata i tradicionalna jela.

  • 08:05

    Jamiejev brz i jednostavan Božić

    +

    Jamie se vraća s jedinstvenim jelima od kojih cure sline kako bi nadahnuo kućne kuhare da budu kreativni koristeći samo pet namirnica posebno za blagdansko vrijeme. Savršeno za one od vas koji vole klopu, ali nemaju energije za komplicirano kuhanje.

  • 09:05

    Rudolphova prva pomoć za kuharske nezgode

    +

    Makroni – Carrera, Sezona 1 | Epizoda 8

    Elegantan, klasičan i zavodljiv. Tako bi se najbolje mogao opisati ovaj francuski biskvit. Koliko je lako uživati u njoj, toliko je teško stvoriti ovu delikatesu. Lokalni pekar Carrera želi naučiti od Rudolpha kako napraviti savršene makrone.

    Idite na emisiju
  • 09:40

    Rick Stein: Korniški Božić

    +

    Stanovnici Cornwalla ponosni su na svoju božićnu tradiciju, a Rick Stein uživa u kornvalskom božićnom ugođaju, festivalu Wassailing, pripremajući svoje jelo. Lokalna glazba, čaša piva ili jabukovače uvest će nas u kornvalsko božićno ozračje.

  • 10:55

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Alex počinje putovanje po Španjolskoj iz sjeveroistočnog dijela zemlje. Kuša vina iz regije La Rioja i svjedoči ludostima na baskijskom festivalu sv. Fermina. U Barceloni otkriva jednu od najpoznatijih atrakcija i uranja u duh katalonske zajednice.

  • 11:55

    Jamie Oliver: Brzi božićni recepti

    +

    Očarani Božić, Sezona 1 | Epizoda 2

    Očarani Božić

  • 13:00

    Luke Nguyen: Vijetnam

    +

    Hue, Sezona 2 | Epizoda 1

    Luke u prvoj epizodi istražuje hranu i stanovnike grada Hue, doma careva 17. stoljeća. U obilasku živahnog grada uči o kulturi i povijesti, a u užurbanom restoranu priprema ražnjiće s limunskom travom. Usput otkriva citadelu carske dinastije Nguyen.

  • 13:30

    Luke Nguyen: Vijetnam

    +

    Vinh, Sezona 2 | Epizoda 2

    Luke u drugoj epizodi na putu za Vinh zastaje u Dong Hoiju pripremiti obrok za lokalnu obitelj. U Vinhu na živahnoj tržnici priprema jegulje i svinjsku vratinu na žaru, a u kući na stupovima usred jezera juhu od ukiseljenog bambusa i tamarinda.

  • 14:00

    Luke Nguyen: Vijetnam

    +

    Ninh Binh, Sezona 2 | Epizoda 3

    Luke putuje u tajanstven i spokojni Ninh Binh koji nudi skupljanje puževa, dozivanje pataka i pseće meso. Istražuje turističke špilje, priprema svinjetinu s ananasom i salatu od kozletine te se uspinje 1000 stuba do vrha najljepše planine u Tam Cocu.

  • 14:35

    Luke Nguyen: Vijetnam

    +

    Hanoi, Sezona 2 | Epizoda 4

    Luke stiže u gradsku vrevu Hanoija. Istražuje uličnu hranu, priprema svoj omiljeni hanojski specijalitet, zaustavlja se na kavi s jogurtom i sudjeluje u drevnom ritualu sa zmijama. U noćnom izlasku, na ulici priprema aromatičnu ribu na žaru.

  • 15:05

    Jamie Oliver: Brzi božićni recepti

    +

    Očarani Božić, Sezona 1 | Epizoda 2

    Očarani Božić

  • 16:05

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Tjestenina Pici, Sezona 1 | Epizoda 3

    Michela Chiappa, velška kuharica na koju utječe njezino talijansko podrijetlo poslužuje klasične talijanske recepte. Michela posjećuje Toskanu, koja je poznata po svježim proizvodima. Livorno je poznat po plodovima mora, a Pici po tjestenini. Michela priprema Bagna Cauda, kremasti umak s inčunima.

    Idite na emisiju
  • 16:40

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Palenta i med, Sezona 1 | Epizoda 4

    Velška kuharica talijanskog podrijetla, Michela Chiappa putuje u Toskanu kako bi otkrila tajne hrane te regije. Ukusnu prženu palentu iz Livorna, koja je tradicionalna ulična hrana tamo. Zatim proizvode od veprovine, koji su tradicionalni u San Gimignanu, a kušat će i med kod pčelara u Montalcinu.

    Idite na emisiju
  • 17:15

    Bradati motoristi: Najbolje od polja do stola

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Motoristi svoju pustolovinu nastavljaju u Pembrokeshireu. U lovu su na nove proizvođače hrane koji mogu osigurati vrhunsku kvalitetu i lokalne sastojke za nagrađivani gastro pub.

  • 18:30

    Dobar tek

    +

    Epizoda 43, Sezona 1 | Epizoda 43

  • 18:45

    Rick Stein: Božić na Dalekom istoku

    +

    Rick Stein donosi sjajne recepte s putovanja po Dalekom istoku. Od patke u pikantnom umaku od naranče do aromatičnog biryanija. Ako ipak volite tradicionalnu puricu, Rick zna kako najbolje iskoristiti ostatke. Za kraj, predlaže neobičnu kavu...

  • 20:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Alex je Valenciji, gradu iz kojeg potječe najpoznatije španjolsko jelo: paella! Otkriva nam da Valencija ima puno više za ponuditi od pješčanih plaža. U Benidormu će saznati više o zapanjujućoj povijesti toga grada i isprobati lokalne delikatese.

  • 21:00

    Malezijski gurmani s Justine Schofield

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 5

  • 21:35

    Malezijski gurmani s Justine Schofield

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 6

  • 22:05

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Galette, Sezona 2 | Epizoda 7

    Danas Miljuschka pravi tijesto za hrskave kolače ili galette.

    Idite na emisiju
  • 22:40

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Choux smjesa, Sezona 2 | Epizoda 8

    Miljuschka započinje s choux smjesom iz koje pravi ukusne eklere s borovnicama i puffse s lososom.

    Idite na emisiju
  • 23:10

    Luke Nguyen: Vijetnam

    +

    Hue, Sezona 2 | Epizoda 1

    Luke u prvoj epizodi istražuje hranu i stanovnike grada Hue, doma careva 17. stoljeća. U obilasku živahnog grada uči o kulturi i povijesti, a u užurbanom restoranu priprema ražnjiće s limunskom travom. Usput otkriva citadelu carske dinastije Nguyen.

  • 23:45

    Luke Nguyen: Vijetnam

    +

    Vinh, Sezona 2 | Epizoda 2

    Luke u drugoj epizodi na putu za Vinh zastaje u Dong Hoiju pripremiti obrok za lokalnu obitelj. U Vinhu na živahnoj tržnici priprema jegulje i svinjsku vratinu na žaru, a u kući na stupovima usred jezera juhu od ukiseljenog bambusa i tamarinda.

  • 00:15

    Luke Nguyen: Vijetnam

    +

    Ninh Binh, Sezona 2 | Epizoda 3

    Luke putuje u tajanstven i spokojni Ninh Binh koji nudi skupljanje puževa, dozivanje pataka i pseće meso. Istražuje turističke špilje, priprema svinjetinu s ananasom i salatu od kozletine te se uspinje 1000 stuba do vrha najljepše planine u Tam Cocu.

  • 00:50

    Luke Nguyen: Vijetnam

    +

    Hanoi, Sezona 2 | Epizoda 4

    Luke stiže u gradsku vrevu Hanoija. Istražuje uličnu hranu, priprema svoj omiljeni hanojski specijalitet, zaustavlja se na kavi s jogurtom i sudjeluje u drevnom ritualu sa zmijama. U noćnom izlasku, na ulici priprema aromatičnu ribu na žaru.

  • 01:20

    Jamie kuha za Božić

    +

    U ovoj emisiji od sat vremena Jamie uklanja stres iz pripreme večere za Božić i vraća vam ugodan Božićni dan. Prateći Jamiejeve savjete možete biti smireni, organizirani i pripremljeni, a vaša Božićna večera bit će siguran hit.

  • 02:20

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Tjestenina Pici, Sezona 1 | Epizoda 3

    Michela Chiappa, velška kuharica na koju utječe njezino talijansko podrijetlo poslužuje klasične talijanske recepte. Michela posjećuje Toskanu, koja je poznata po svježim proizvodima. Livorno je poznat po plodovima mora, a Pici po tjestenini. Michela priprema Bagna Cauda, kremasti umak s inčunima.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Palenta i med, Sezona 1 | Epizoda 4

    Velška kuharica talijanskog podrijetla, Michela Chiappa putuje u Toskanu kako bi otkrila tajne hrane te regije. Ukusnu prženu palentu iz Livorna, koja je tradicionalna ulična hrana tamo. Zatim proizvode od veprovine, koji su tradicionalni u San Gimignanu, a kušat će i med kod pčelara u Montalcinu.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Bradati motoristi: Najbolje od polja do stola

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Motoristi svoju pustolovinu nastavljaju u Pembrokeshireu. U lovu su na nove proizvođače hrane koji mogu osigurati vrhunsku kvalitetu i lokalne sastojke za nagrađivani gastro pub.

  • 04:10

    Kuhajte ekonomično s Prueom i Rupy

    +

    Obitelj Parshall, Sezona 1 | Epizoda 1

    David i Nadya imaju problem. Troše sve više na hranu, a zbog sinove alergije kuhanje postaje pravi izazov jer se puno hrane baca. Mogu li im Prue i Rupy pomoći svojim planom za uštedu vremena i novca?

  • 04:35

    Kuhajte ekonomično s Prueom i Rupy

    +

    Obitelj Webster-Holmes, Sezona 1 | Epizoda 2

    Danielle bi htjela pripremati hranjive obroke za svoje djevojčice ali često naručuje dostavu ili zagrijava smrznuta jela, bacajući dosta hrane. Hoće li joj se svidjeti plan za kuhanje veće količine odjednom koji joj predlažu Prue i Rupy?

  • 05:00

    Za Nigellinim stolom 1, 7

    +

    Nigella priprema sezonsku gozbu i daje savjeteza jednostavno ugošćivanje dok unosi neke nove i blagdanske okuse u poznata i tradicionalna jela.