Subota

12 Srpanj

  • 03:10

    Donalova irska avantura

    +

    Waterford, Sezona 1 | Epizoda 4

    Waterford je jedan od najvećih okruga u Irskoj s prekrasnim mjestima i plažama gdje Donal uživa u kupki od morskih algi i prekrasnim muralima. Za kraj ostaje posjet nagrađivanom restoranu “Beach House” i njihovim čuvenim plodovima mora.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Bliskoistočna gozba sa Shaneom Deliaom 1

    +

    Roštilj, Sezona 1 | Epizoda 9

    Koristeći kulinarske tehnike koje su se prenosile generacijama, te znajući da je vještina roštiljanja usavršena, ponosno poslužujemo Bliskoistočnu gozbu – Roštilj. U današnjoj epizodi Shane donosi škampe s dimljenom aromom.

  • 04:00

    Bliskoistočna gozba sa Shaneom Deliaom 1

    +

    Meza, Sezona 1 | Epizoda 10

    Meza je izraz koji se koristi za opis asortimana malih jela, predstavlja suštinu bliskoistočne hrane, te priliku za povezivanje s najmilijima uz kuhanje i objedovanje. Shaneu u kuhinji pomažu posebni gosti, Linda Jones i Joseph Abboud.

  • 04:20

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Zimska bajka, Sezona 1 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Epizoda o povrću, Sezona 1 | Epizoda 14

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Voće i povrće, Sezona 1 | Epizoda 15

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Za posebne prigode, Sezona 1 | Epizoda 16

    Idite na emisiju

Nedjelja

13 Srpanj

  • 06:00

    Miljuschkina brza jela

    +

    Hrskavi krastavci i tigraste kozice, Sezona 1 | Epizoda 7

    U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku hrskavi krastavci i tigraste kozice.

  • 06:25

    Miljuschkina brza jela

    +

    Varivo od graška i jagode, Sezona 1 | Epizoda 8

    U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku varivo od graška i jagode s estragonom.

  • 06:50

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Tony, Sezona 1 | Epizoda 1

    Lorraine pomaže Tonyju savladati jelovnik nadahnut Mediteranom.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Bryony, Sezona 1 | Epizoda 2

    Lorraine pomaže Bryony organizirati djevojačku zabavu za njezinu najbolju prijateljicu.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie: Brzo i jednostavno

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

  • 09:00

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Sladoled, Sezona 1 | Epizoda 5

    Chef Pavlov pretvara rastopljeni šećer u fine, ledene kristale i poslužuje karamelni sladoled na dva načina.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Pistacija, Sezona 1 | Epizoda 6

    Postoji izreka da su pistacije hrana onih koje je Bog odabrao. Chef Pavlov dodjeluje pistacijama u dvije glavne uloge.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Jednostavna jela

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Jednostavna jela pokazuju kako u svom domu stvoriti jela dostojna restorana. Pridružite se voditeljici, Heri Te Kurapi, koja priprema ukusna jela u kojim ćete uživati: punjena riba na pari s azijskim umakom, marinirani kebabi, voćna salata.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Jednostavna jela

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Jednostavna jela pokazuju kako u svom domu stvoriti jela dostojna restorana. Pridružite se voditeljici, Heri Te Kurapi, koja priprema ukusna jela u kojim ćete uživati: brza juha od svinjetine s okruglicama, Cezar salata, krafne na tri načina.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Najotmjenije trgovine britanskih farmi

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Britain's Poshest Farm Shops 1

  • 12:00

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 25

  • 12:30

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 26

  • 13:00

    Španjolska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Bilbao, Sezona 1 | Epizoda 3

    James će u Bilbau obići ogromnu zatvorenu tržnicu, uspinjačom doseći slavni restoran s odrescima, naučiti raditi caroline i posjetiti vinariju na morskom dnu. Priprema bakalara, arancine s crnilom sipe, baskijski kolač od sira i plodove mora.

  • 14:00

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    KRUGER SAFARI PARK, Sezona 2 | Epizoda 1

    Warren počinje 2. seriju u svjetski poznatom nacionalnom parku Kruger. Poslije nezaboravnog safarija kuha sjajan desert, pa pješke slijedi nosoroga u divljini i sprema južnoafrički doručak. Na kraju, mladi chef priprema Warrenove proljetne rolice.

  • 14:30

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    JESTI U JOHANNESBURGU, Sezona 2 | Epizoda 2

    Warren gušta u raznim međunarodnim okusima u Sandtonu, dijelu Johannesburga. Jede u trendovskom Ziouxu, zatim kuša tjesteninu u talijanskom restoranu Gemelli, pa nastavlja s pripremom svojih nevjerojatnih recepata s južnoafričkim okusima.

  • 15:00

    Jamie: Brzo i jednostavno

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 16:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Usreći me pečenjem, Sezona 7 | Epizoda 3

    John i Lisa peku slatko i slane poslastice u svojoj Vikend kuhinji, s obiljem savjeta i trikova. Počinju s prekrasnom tortom od kokosa i meda koja djeluje savršeno i kao desert. Zatim je tu klasična pizza te slani čokoladni tart s karamel keksima.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Donalova irska avantura

    +

    Boyne Valley, Sezona 1 | Epizoda 5

    Donal i Max kreću na istok, prema zemlji mitova, legendi i tradiciji hrane. Upoznaje se s drevnom tradicijom izrade jabukovače i posjećuje 240 godina star dvorac Slane koji je poslužio kao pozornica za najveće svjetske rock bendove.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Donalova irska avantura

    +

    Shannon, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nova dionica vodi u skriveno srce Irske na obale rijeke Shannon. Donal kuha ručak, ukusnu salatu od dimljene pastrve i krumpira za svoje kolege na krstarenju. Povratak na suho završava u jednom od najstarijih pubova u Irskoj, "Luker's".

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Soufle, Sezona 1 | Epizoda 7

    Soufflé, parfait… Ne morate znati francuski da biste razumjeli ovo kulinarsko savršenstvo. Chef Pavlov prvo će pokazati dvije vrste souffléa, klasični i onaj s okusom marakuje. Zatim slijedi recept za ledeni parfait s bijelom čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Vafli, Sezona 1 | Epizoda 8

    Svi sanjamo o početku dana uz raskošni doručak te o uživanju u popodnevnoj kavi uz zamamni desert. Chef Pavlov u te dane uključuje domaće gaufrette ukrašene džemom od kruške te izuzetno fine mini tortice s pjenicom od vanilije.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Na Serifin način 2

    +

    Bundeva, Sezona 2 | Epizoda 2

    Zvijezda ove epizode Na Serifin način jedna je od najljepših simbola kruga života – bundeva. Serifa Aksoy skuplja sve vrste bundeva iz svog vrta i koristi ih za ukusnu juhu, te slanu punjenu bundevu s mesom i keljem.

  • 19:30

    Na Serifin način 2

    +

    Kesten, Sezona 2 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Na Serifin način sve se vrti oko kestena, koji kao kontrast svojoj gruboj vanjštini, iznutra imaju iznenađujuću mekanu teksturu i nevjerojatan okus.

  • 20:00

    Francuski regionalni recepti Michela Rouxa

    +

    Francuski regionalni recepti Michela Rouxa 2, 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Michel posjećuje restoran La Chassagnette i priprema jelo od cvjetova tikvica koje puni kozjim sirom i prži u ulju, da bi ih zatim prelio medom i posuo svježim čilijem. Za svoju kućnu zabavu priprema mariniranu janjeću nogu s korjenastim povrćem.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Gurmansko putovanje Akisa Petretzikisa

    +

    , Sezona 3 | Epizoda 1

  • 22:00

    Jamie istražuje mediteransku kuhinju

    +

    GRČKA / SOLUN & SKOPELOS, Sezona 1 | Epizoda 1

    Iz Soluna Jamie odlazi na grčki otok Skopelos. Nadahnut meze platama i tradicionalnom otočnom kuhinjom, posvećuje se pripremi kruha od dimljenih patlidžana, piletini na žaru s tzatzikijem i rižom.

  • 23:00

    Španjolska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Bilbao, Sezona 1 | Epizoda 3

    James će u Bilbau obići ogromnu zatvorenu tržnicu, uspinjačom doseći slavni restoran s odrescima, naučiti raditi caroline i posjetiti vinariju na morskom dnu. Priprema bakalara, arancine s crnilom sipe, baskijski kolač od sira i plodove mora.

  • 00:00

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    KRUGER SAFARI PARK, Sezona 2 | Epizoda 1

    Warren počinje 2. seriju u svjetski poznatom nacionalnom parku Kruger. Poslije nezaboravnog safarija kuha sjajan desert, pa pješke slijedi nosoroga u divljini i sprema južnoafrički doručak. Na kraju, mladi chef priprema Warrenove proljetne rolice.

  • 00:30

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    JESTI U JOHANNESBURGU, Sezona 2 | Epizoda 2

    Warren gušta u raznim međunarodnim okusima u Sandtonu, dijelu Johannesburga. Jede u trendovskom Ziouxu, zatim kuša tjesteninu u talijanskom restoranu Gemelli, pa nastavlja s pripremom svojih nevjerojatnih recepata s južnoafričkim okusima.

  • 00:55

    Jamie: Brzo i jednostavno

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 01:50

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Usreći me pečenjem, Sezona 7 | Epizoda 3

    John i Lisa peku slatko i slane poslastice u svojoj Vikend kuhinji, s obiljem savjeta i trikova. Počinju s prekrasnom tortom od kokosa i meda koja djeluje savršeno i kao desert. Zatim je tu klasična pizza te slani čokoladni tart s karamel keksima.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Donalova irska avantura

    +

    Boyne Valley, Sezona 1 | Epizoda 5

    Donal i Max kreću na istok, prema zemlji mitova, legendi i tradiciji hrane. Upoznaje se s drevnom tradicijom izrade jabukovače i posjećuje 240 godina star dvorac Slane koji je poslužio kao pozornica za najveće svjetske rock bendove.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Donalova irska avantura

    +

    Shannon, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nova dionica vodi u skriveno srce Irske na obale rijeke Shannon. Donal kuha ručak, ukusnu salatu od dimljene pastrve i krumpira za svoje kolege na krstarenju. Povratak na suho završava u jednom od najstarijih pubova u Irskoj, "Luker's".

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Tony, Sezona 1 | Epizoda 1

    Lorraine pomaže Tonyju savladati jelovnik nadahnut Mediteranom.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Bryony, Sezona 1 | Epizoda 2

    Lorraine pomaže Bryony organizirati djevojačku zabavu za njezinu najbolju prijateljicu.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Školjke, Sezona 1 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Za užinu, Sezona 1 | Epizoda 18

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Uskrs, Sezona 1 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Finale, Sezona 1 | Epizoda 20

    Idite na emisiju

Ponedjeljak

14 Srpanj

  • 06:00

    Tajne tete Cátie

    +

    To je ZOI, Sezona 5 | Epizoda 13

    Sljedeća tri recepta su posebna, rade se s jednim ili više ZOI sastojaka, tj. zaštićene oznake izvornosti. Za predjelo imamo West Rock pletenicu od kruške karameliziranu s Nisa sirom.Glavno jelo je teleći burger Barrosan s ljubičastim lukom.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Savršen duo, Sezona 5 | Epizoda 14

    Znate li one sastojke koji su dobri sami, a još bolje uz pratnju? Nadahnuto okusima kukuruznog kruha i bakalara, teta Katie odlučila je napraviti paštetu od kukuruznog kruha i ikre bakalara. Za glavno jelo tu je riža na žaru s alheirom od divljači.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Alex posjećuje međunarodno odredište Marbellu i saznaje o povijesti grada. Odatle odlazi u zaboravljenu zapadnu Andaluziju koju nepravedno zaobilaze turisti. U gradu Jerezu kuša šeri i divi se konjskom plesu., a za konac puta ostavlja divnu Sevillu.

  • 08:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Fettuccine i goveđi burgeri s crnim grahom, Sezona 1 | Epizoda 23

    Današnji recepti su fetucini, dimljena pastrva, šparoge i grašak. Burgeri od crnog graha, rezanci i salata od krastavaca.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Svinjska marsala i tajlandski rezanci, Sezona 1 | Epizoda 24

    Danas Jamie pravi svinjsku marsalu, porcini rižu i proljetno zelenje, kao i Koh Samui salatu, čili tofu i tajlandske rezance.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Kraljica čokolade: Sretan čokoladni Božić

    +

  • 10:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    U šestoj emisiji James Purefoy i Matthew Goode odlaze u Lyon u Francuskoj kako bi pronašli vino za desert. Joe Fattorini nalazi se u baskijskom gradu San Sebastianu s kuharom Joseom Pizarrom. Odlaze u Rioju kako bi pronašli vina u San Sebastianu.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Močvara Romney, Sezona 2 | Epizoda 5

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Upoznaje se s posebnom vrstom janjetine iz slanih močvara, uči o uzgoju neobičnog povrća i posjećuje lokalnu školu.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Tri najdraža Lorina recepta, Sezona 8 | Epizoda 9

    Popularni proizvodi domaće kuhinje nalaze se u Lorinim omiljenim receptima. Epizoda započinje pečenom paprikom punjenom sirom, nastavlja se gozlemeom s krumpirom i špinatom. Finale će biti svečano - torta s jogurtom, keksima i bijelom čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 7

  • 12:30

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 8

  • 13:00

    Jamie istražuje mediteransku kuhinju

    +

    Tunis, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie istražuje Tunis i susreće tradicionalne majstore kus-kusa, jede ukusnu uličnu hranu i bude pozvan da kuha s lokalnim kuharima na plaži. Nadahnut time, priprema hrskave komadiće kozica te gulaš od piletine i marquez kobasica.

  • 14:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Alex istražuje neotkrivenu unutrašnjost Španjolske i posjećuje očaravajuće vjetrenjače u Consuegri te stari grad Salamancu. Vrhunac putovanja je Madrid gdje se divi najveličanstvenijim povijesnim zgradama u zemlji i upoznaje osebujne pojedince.

  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Hrskava svinjetina i gljive s grila, Sezona 1 | Epizoda 25

    Danas je na jelovniku hrskava Parma svinjetina, sjeckane tikvice i smeđa riža, kao i šampinjoni s grila, dimljena panceta, otopljeni sir i kruške.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Pileće fajite i kraljvski račići, Sezona 1 | Epizoda 26

    Danas Jamie kuha cvrčeće pileće fajite, pečenu papriku, šalšu, rižu i grah kao i mješavinu račiće, kraljevske škampe i kruh osušen na suncu.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Dimljenje pastrva, Sezona 2 | Epizoda 6

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Vraća se na imanje s pastrvama iz obližnjeg ribogojilišta i gradi pušnicu za pripremu ribe.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Tri najdraža Lorina recepta, Sezona 8 | Epizoda 9

    Popularni proizvodi domaće kuhinje nalaze se u Lorinim omiljenim receptima. Epizoda započinje pečenom paprikom punjenom sirom, nastavlja se gozlemeom s krumpirom i špinatom. Finale će biti svečano - torta s jogurtom, keksima i bijelom čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 1

  • 17:30

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 2

  • 18:00

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Jela s maslinovim uljem, Sezona 1 | Epizoda 6

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi predstavlja jela s maslinovim uljem i kekse Kavala, a gost je Gupse Özay.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 7

  • 19:30

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 8

  • 20:00

    Malezija Adama i Poh u Australiji: Pravi australski zalogaji

    +

    Sydney, Sezona 2 | Epizoda 7

    Ne postoji poznatiji grad u Australiji od Sydneyja. U ovoj epizodi, ne istražujemo samo legendarna jela, već i neke legendarne ljude također.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Malezija Adama i Poh u Australiji: Pravi australski zalogaji

    +

    Canberra, Sezona 2 | Epizoda 8

    Ovo putovanje započinjemo u duhovnom središtu Australije – Uluru. Sada, kada se približavamo kraju, krećemo prema političkom glavnom gradu – Canberri, gradu izgrađenom na ručku.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom

    +

    Božić u Beču, Sezona 1 | Epizoda 5

    Gregg je na božićnom sajmu u Beču gdje otkriva svijet toplih napitaka, posebnih ukrasa, prekrasnu tradiciju, zimske igre, slatke delicije... Na najvećoj bečkoj tržnici otkriva njene tajne, odlazi u dvorac Schönbrunn i priprema austrijski štrudel...

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Alex istražuje neotkrivenu unutrašnjost Španjolske i posjećuje očaravajuće vjetrenjače u Consuegri te stari grad Salamancu. Vrhunac putovanja je Madrid gdje se divi najveličanstvenijim povijesnim zgradama u zemlji i upoznaje osebujne pojedince.

  • 23:00

    Jamie istražuje mediteransku kuhinju

    +

    Tunis, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie istražuje Tunis i susreće tradicionalne majstore kus-kusa, jede ukusnu uličnu hranu i bude pozvan da kuha s lokalnim kuharima na plaži. Nadahnut time, priprema hrskave komadiće kozica te gulaš od piletine i marquez kobasica.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Tri najdraža Lorina recepta, Sezona 8 | Epizoda 9

    Popularni proizvodi domaće kuhinje nalaze se u Lorinim omiljenim receptima. Epizoda započinje pečenom paprikom punjenom sirom, nastavlja se gozlemeom s krumpirom i špinatom. Finale će biti svečano - torta s jogurtom, keksima i bijelom čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Dimljenje pastrva, Sezona 2 | Epizoda 6

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Vraća se na imanje s pastrvama iz obližnjeg ribogojilišta i gradi pušnicu za pripremu ribe.

  • 01:00

    Malezija Adama i Poh u Australiji: Pravi australski zalogaji

    +

    Sydney, Sezona 2 | Epizoda 7

    Ne postoji poznatiji grad u Australiji od Sydneyja. U ovoj epizodi, ne istražujemo samo legendarna jela, već i neke legendarne ljude također.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Malezija Adama i Poh u Australiji: Pravi australski zalogaji

    +

    Canberra, Sezona 2 | Epizoda 8

    Ovo putovanje započinjemo u duhovnom središtu Australije – Uluru. Sada, kada se približavamo kraju, krećemo prema političkom glavnom gradu – Canberri, gradu izgrađenom na ručku.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom

    +

    Božić u Beču, Sezona 1 | Epizoda 5

    Gregg je na božićnom sajmu u Beču gdje otkriva svijet toplih napitaka, posebnih ukrasa, prekrasnu tradiciju, zimske igre, slatke delicije... Na najvećoj bečkoj tržnici otkriva njene tajne, odlazi u dvorac Schönbrunn i priprema austrijski štrudel...

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    U šestoj emisiji James Purefoy i Matthew Goode odlaze u Lyon u Francuskoj kako bi pronašli vino za desert. Joe Fattorini nalazi se u baskijskom gradu San Sebastianu s kuharom Joseom Pizarrom. Odlaze u Rioju kako bi pronašli vina u San Sebastianu.

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Hrskava svinjetina i gljive s grila, Sezona 1 | Epizoda 25

    Danas je na jelovniku hrskava Parma svinjetina, sjeckane tikvice i smeđa riža, kao i šampinjoni s grila, dimljena panceta, otopljeni sir i kruške.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Pileće fajite i kraljvski račići, Sezona 1 | Epizoda 26

    Danas Jamie kuha cvrčeće pileće fajite, pečenu papriku, šalšu, rižu i grah kao i mješavinu račiće, kraljevske škampe i kruh osušen na suncu.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Tri najdraža Lorina recepta, Sezona 8 | Epizoda 9

    Popularni proizvodi domaće kuhinje nalaze se u Lorinim omiljenim receptima. Epizoda započinje pečenom paprikom punjenom sirom, nastavlja se gozlemeom s krumpirom i špinatom. Finale će biti svečano - torta s jogurtom, keksima i bijelom čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Dimljenje pastrva, Sezona 2 | Epizoda 6

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Vraća se na imanje s pastrvama iz obližnjeg ribogojilišta i gradi pušnicu za pripremu ribe.

  • 05:10

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Jela s maslinovim uljem, Sezona 1 | Epizoda 6

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi predstavlja jela s maslinovim uljem i kekse Kavala, a gost je Gupse Özay.

    Idite na emisiju