Fritaja s kobasicom
Recept iz: Lora i Stoyan
Način pripreme:
- Narežite luk na polumjesece i sitno nasjeckajte češnjak. Narežite kobasice i popržite ih skupa s lukom i češnjakom.
- Istucite jaja skupa s listićima timijana i ulijte u tavu za pečenje. Nježno promiješajte i za minutu skinite s vatre.
- Stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 180 stupnjeva na 8 -10 minuta. Kad je napola pečeno, dodajte na kockice nasjeckan žuti sir.
- Izvadite, narežite na trokute i poslužite.
*Pecite u pećnici na vrući zrak
Sastojci
- 8 jaja
- 170 g sušene kobasice
- 30 ml maslinovog ulja
- 1 luk
- 1 češanj češnjaka
- 2 grančice timijana
- 100 g žutog sira
- soli i papra po ukusu
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Mary Berry
Tartovi s kozjim sirom i ljutikom
Recepti Mary Berry
15-minutna tjestenina
Recepti Mary Berry
Gljive s češnjakom i dimljenom šunkom na tostiranom briocheu
Recepti Adam Liaw
Kokošja juha s dvije vrste okruglica (Hønsekødssuppe)
Recepti Adam Liaw
Juha od graška s raženim i pirovim palačinkama
Recepti Primož Dolničar
Kiseli kupus
Recepti Primož Dolničar
Juha od gljiva
Recepti Lora i Stoyan
Popečci od skute s umakom od rajčice
Recepti Lora i Stoyan
Pite od mljevenog mesa i povrća
Recepti Lora i Stoyan
Trokut pite s nadjevom od gljiva i sira