Povezane emisije:Dobar tekUključite se: Nedjelja 1 Studeni u 03:25 | Nedjelja 1 Studeni u 03:50

Opis

  1. Ogulite mrkve. Dobro operite tikvice. Narežite ih na trakice uz pomoć gulilice povrća.
  2. U posudi pomiješajte jogurt, češnjak, sol i sitno nasjeckani kopar.
  3. Prepržite lješnjake u suhoj tavi, ohladite i nasjeckajte ih.
  4. Stavite tikvice i narezanu mrkvu u veliku posudu. Začinite solju, limunovim sokom i nasjeckanim bosiljkom.
  5. Poslužite s jogurtom i posipajte nasjeckanim lješnjacima.

Sastojci

  • 3-4 tikvice (različite vrste)
  • 1 svežanj mrkve
  • 80 g lješnjaka
  • 100 g čvrstog jogurta
  • 1/2 žličice češnjaka u prahu
  • 1 svežanj kopra
  • 2 grančice bosiljka
  • 50 ml extra djevičanskog maslinovog ulja
  • Sok 1/2 limuna
  • Sol

Povezani recepti