• Čašice s ledom, ciderom i konfetima od šljiva iz WillingeRecepti
    Čašice s ledom, ciderom i konfetima od šljiva iz Willinge

    Iz jamajčke baštine rođen je Ainsley Harriottu Paddingtonu u Westminsterskom gradu u središnjem Londonu 28. veljače 28. veljače 1957. Njegov otac, Chester Leroy Harriott, bio je pijanista i pjevač, a...

  • Rafflesov singapurski koktelRecepti
    Rafflesov singapurski koktel

    Adam Liaw je kuhar, pisac i televizijski voditelj sa sjedištem u Sydneyu u Australiji. Njegova televizijska serija, Okus Destinacije, proputovala je Australiju, Novi Zeland, Japan, Skandinaviju i Sing...

  • Koktel od račićaRecepti
    Koktel od račića

    Mark Moriarty je zvijezda u kulinarskom svijetu koja je radila u poznatom Greenhouse restoranu u Dublinu i proglašen je mladim kuharom godine Svjetske organizacije San Pellegrino. Njegov inovativni i...

  • Karipski Sorrel koktelRecepti
    Karipski Sorrel koktel

    Iz jamajčke baštine rođen je Ainsley Harriottu Paddingtonu u Westminsterskom gradu u središnjem Londonu 28. veljače 28. veljače 1957. Njegov otac, Chester Leroy Harriott, bio je pijanista i pjevač, a...

  • Kiseliš iz OaxaceRecepti
    Kiseliš iz Oaxace

    Pati Jinich rođena je i odrasla u Meksiku. Dolazi iz obitelji kuhara pa se može reći da joj je strast prema kuhinji usađena od rođenja. Prvo istraživanje meksičke kuhinje, iz rodnog grada Mexico City...

  • MojitoRecepti
    Mojito

    Adrian Richardson australski je chef i autor te vlasnik i glavni kuhar restorana La Luna u North Carltonu, u kojem od 1999. poslužuje svježu i inovativnu hranu.Strast za kuhanjem naslijedio je od djed...

  • Mračno i olujnoRecepti
    Mračno i olujno

    Adrian Richardson australski je chef i autor te vlasnik i glavni kuhar restorana La Luna u North Carltonu, u kojem od 1999. poslužuje svježu i inovativnu hranu.Strast za kuhanjem naslijedio je od djed...

  • AviationRecepti
    Aviation

    Adrian Richardson australski je chef i autor te vlasnik i glavni kuhar restorana La Luna u North Carltonu, u kojem od 1999. poslužuje svježu i inovativnu hranu.Strast za kuhanjem naslijedio je od djed...