Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

Sastojci

  • 500 g pirovog brašna
  • 1 žlica jabučnog octa
  • 1 žličica soli
  • 250 ml vode (sobne temperature)
  • 2 jaja
  • 350 g mekog kravljeg sira
  • 100 g sira kačkavalja
  • 1 stručak peršina
  • 100 g maslaca

Priprema

  • 1. U posoljenom brašnu napravite udubinu.
  • 2. Ulijte vodu i ocat pa umijesite meko tijesto. Pokrijte ga kuhinjskom krpom i ostavite odstajati 30 minuta.
  • 3. Tijesto podijelite na osam dijelova i razvaljajte u tanke kore.
  • 4. Pomiješajte jaja, ribani kačkavalj, sitno sjeckani peršin i mrvljeni meki sir.
  • 5. Kore izrežite na pravokutnike. Svaki premažite maslacem i nanesite nadjev. Oblikujte trokute.
  • 6. Pecite ih na maslacu, na tavi ili električnom roštilju, dok ne porumene.

Povezani recepti

Vidi sve