Povezane emisije:Dobar tekUključite se: Srijeda 29 Rujan u 00:00 | Srijeda 29 Rujan u 11:25

Opis

  1. Krumpire operite i skuhajte u slanoj vodi. Izvadite ih i ohladite ispod mlaza hladne vode.
  2. Sitno nasjeckajte luk i češnjak, te prelijte s 3 žlice octa. Ostavite 1 minuta da odstoji, zatim procijedite.
  3. Zajedno pomiješajte senf i preostali ocat, ulijte maslinovo ulje, miješajte bez prestanka. Dodajte nasjeckane kapare i sitno sjeckani peršin.
  4. Preljev prelijte po krumpirima. Dodajte rotkvice koje ste prepolovili ili raščetvorili. Ocijedite luk i češnjak, spojite ih s krumpirima.
  5. Začinite sa soli i paprom. Dodajte rukolu i promiješajte.

Sastojci

  • 500 g mladih krumpira
  • 1 vezica rotkvica
  • 1 češanj češnjaka
  • 1 šalot luk
  • 100 g rukole
  • 20 g kapara
  • 1/4 vezice peršina
  • 50 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 4 žlice crvenog vinskog octa
  • 1 žlica Dijon senfa
  • sol i papar po želji

Povezani recepti