Povezane emisije:Dobar tekUključite se: Nedjelja 25 Listopad u 03:25 | Nedjelja 25 Listopad u 03:50

Opis

  1. Operite luk i složite ga na papir za pečenje. Pokapajte s oko 30 ml ulja i posolite. Pecite na 200 stupnjeva 30 - 40 minuta. Ogulite ga i krupno nasjeckajte.
  2. Sameljite kruh sa češnjakom, origanom i oko 30 ml ulja. Prebacite mrvice na papir za pečenje i pecite na 180 stupnjeva 8 - 10 minuta.
  3. Narežite rajčicu na šnite. Sitno nasjeckajte peršin.
  4. Pomiješajte luk, rajčicu i peršin u posudi. Začinite solju i preostalim uljem.
  5. Narežite sir i prepržite na suhoj tavi s obje strane dok ne poprimi zlatnu boju. Poslužite salatu sa sirom i začinjenim mrvicama.

* Temperatura pečenja odnosi se na ventilatorske pećnice. U slučaju da koristite običnu pećnicu ili je ventilator isključen, pecite na 200 stupnjeva.

Sastojci

  • 800 g rajčice
  • 4 luka
  • 200 g Halloumi sira
  • 200 g kiselog kruha
  • 1 svežanj peršina
  • 1 češanj češnjaka
  • 1/4 žličice origana
  • 90 ml ulja
  • Sol

Povezani recepti