Opis
Priprema:
1. Paprike prelijte kipućom vodom i ostavite 15 minuta da omekšaju.
2. Ogulite češnjak i pržite ga na maslinovom ulju dok se ne karamelizira.Izvadite češnjak i sačuvajte ulje.
3. Nasjeckajte paprike i sušene rajčice pa pomiješajte sa stisnutim češnjakom, kremastim sirom, nasjeckanim orasima i peršinom, čilijem i solju po ukusu. Dodajte 1-2 žlice aromatiziranog maslinovog ulja. Promiješajte.
4. Poslužite predjelo na kriškama tosta.
Sastojci
Sastojci
- 10 sušenih crvenih paprika
- 30 g sušenih rajčica (u maslinovom ulju)
- 5 češanja češnjaka
- 40 g oraha
- 175 g kremastog sira
- 4 grančice peršina
- 1 baguette
- 60 ml maslinovog ulja
- 1 pstohvat čilija
- sol po želji