Povezane emisije:Dobar tekUključite se: Nedjelja 1 Studeni u 03:25 | Nedjelja 1 Studeni u 03:50

Opis

  1. Narežite papriku na trakice, posolite i nakapajte s 30 ml ulja i Sriracha Osložite ih sa strane.
  2. Za umak, nasjeckajte luk i češnjak. Ogulite i naribajte đumbir.
  3. U posudi pomiješajte luk sa češnjakom i đumbirom. Dodajte šećer i sojin umak i promiješajte.
  4. Narežite meso na tanke šnite, posolite i panirajte brašnom.
  5. Postavite paprike preko svakog komada mesa i načinite rolice te svaku učvrstite čačkalicom.
  6. Zagrijte ulje u tavi i ispecite rolice sa svih strana dok ne poprime zlatnu boju. Prelijte umakom i kuhajte još minutu te uklonite s vatre. Izvucite čačkalice i odmah poslužite.

 

 

Sastojci

  • 400 g telećeg bifteka
  • 3 paprike (različitih boja)
  • 1 žličica Sriracha umaka
  • Brašno za paniranje
  • Sol
  • 30 ml ulja + za pečenje

Umak:

  • 2 luka šalotka
  • 2 češnja češnjaka
  • 30 g đumbirovog korijena
  • 80 ml sojinog umaka
  • 1 žličica šećera

Povezani recepti