Opis
- Narežite papriku na trakice, posolite i nakapajte s 30 ml ulja i Sriracha Osložite ih sa strane.
- Za umak, nasjeckajte luk i češnjak. Ogulite i naribajte đumbir.
- U posudi pomiješajte luk sa češnjakom i đumbirom. Dodajte šećer i sojin umak i promiješajte.
- Narežite meso na tanke šnite, posolite i panirajte brašnom.
- Postavite paprike preko svakog komada mesa i načinite rolice te svaku učvrstite čačkalicom.
- Zagrijte ulje u tavi i ispecite rolice sa svih strana dok ne poprime zlatnu boju. Prelijte umakom i kuhajte još minutu te uklonite s vatre. Izvucite čačkalice i odmah poslužite.
Sastojci
- 400 g telećeg bifteka
- 3 paprike (različitih boja)
- 1 žličica Sriracha umaka
- Brašno za paniranje
- Sol
- 30 ml ulja + za pečenje
Umak:
- 2 luka šalotka
- 2 češnja češnjaka
- 30 g đumbirovog korijena
- 80 ml sojinog umaka
- 1 žličica šećera