Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

Sastojci

  • 12 čili papričica (povoljnog oblika i veličine za punjenje)
  • 100 g kravljeg sira
  • 100 g žutog sira (od kravljeg mlijeka)
  • 100 g kremastog sira
  • 1/2 žličice češnjaka u prahu
  • 1/2 žličice dimljene paprike
  • 1/2 žličice origana
  • 24 kriške slanine
  • 50 g roštilj umaka

Priprema

  • Papričicama uklonite peteljku i sjemenke. Prepolovite ih po dužini.
  • Izmrvite kravlji sir vilicom. Koristeći male rupice na ribežu naribajte žuti sir.
  • Pomiješajte kravlji sir, žuti sir i kremasti sir zajedno. Začinite češnjakom, dimljenom paprikom i origanom.
  • Napunite svaku papričicu tom smjesom i zamotajte je u kriške slanine.
  • Unaprijed zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva i pecite papričice 20 - 50 minuta. Premažite ih roštilj umakom i pecite još 2 - 3 minute.
  • * Navedena temperatura odnosi se na slučajeve kada se koristi pećnica na vrući zrak. Ako koristite standardnu pećnicu ili je opcija za vrući zrak isključena, pecite jelo na 200 stupnjeva.

Povezani recepti

Vidi sve