• Gisellini kolači cannelésRecepti
    Gisellini kolači cannelés

    Michel Albert Roux, poznatiji kao Michel Roux Jr. je englesko-francuski kuhar te vlasnik restorana Le Gavroche u Londonu. Kuhar je s dvije Michelinove zvjezdice, a s nama dijeli ukusne francuske regio...

  • Sladoledni kup s karamel krokantom i preljevom butterscotchRecepti
    Sladoledni kup s karamel krokantom i preljevom butterscotch

    Iz jamajčke baštine rođen je Ainsley Harriottu Paddingtonu u Westminsterskom gradu u središnjem Londonu 28. veljače 28. veljače 1957. Njegov otac, Chester Leroy Harriott, bio je pijanista i pjevač, a...

  • Sladoled od šafrana i ekstra djevičanskog maslinovog ulja s karameliziranim smokvamaRecepti
    Sladoled od šafrana i ekstra djevičanskog maslinovog ulja s karameliziranim smokvama

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Sladoledni kvadrati s mangomRecepti
    Sladoledni kvadrati s mangom

    Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.