Sažetak
Kirsten Tibballis, "kraljica čokolade", gledateljima će predstaviti niz domišljatih trikova i savjeta koristeći pribor koji svi imamo. Većina njezinih ukusnih slastica priprema se manje od 20 minuta.
Kirsten Tibballis, "kraljica čokolade", gledateljima će predstaviti niz domišljatih trikova i savjeta koristeći pribor koji svi imamo. Većina njezinih ukusnih slastica priprema se manje od 20 minuta.
Kristen Tibballs unosi nešto novo sa svojim čokoladnim tostom i ultimativnim banana splitom.
Kraljica čokolade vam pokazuje kako i jednostavne stvari od čokolade mogu biti veličanstvene.
Kristen dijeli svoje savjete kako kod kuće napraviti prekrasne čokoladne listiće ukrase, dekadentne kockice od čokolade i karamele i svima omiljena domaća uskršnja jaja.
Pečeni tart od čokolade i kreme od kave, raspucanci od čokolade i sljezovih kolačića i karamelizirani čokoladni makadamijski oraščići. Čokoladna kraljica je pokrila sve favorite.
Čokoladna kraljica priprema rastapajuće čokoladne makrone i raskošnu raspucalu čokoladu od maslaca od kikirikija.
Kirsten priprema intrigantnu i ukusnu čokoladnu kobasicu i pokazuje kako postići savršenu tekuću sredinu kod čokoladnog pudinga.
Kirsten priprema elegantan čokoladni ukras u obliku ruže, te mirisnu krušku s đumbirom i čokoladom.
Kirsten pokazuje kako pripremiti vlastiti čokoladni namaz s lješnjacima, a zatim stavlja čokoladni detalj na pržena jaja.
Kraljica čokolade priprema preukusne čokoladne tacose i svoju verziju australskog klasika s trostrukim čokoladnim Lamingtonima.
Kirsten radi jednostavan čokoladni biskvit iz mikrovalne pećnice i pokazat će nam zapanjujuće čokoladne zalogajčiće.
Kraljica čokolade dijeli svoj recept za klasičnu čokoladnu kremu i kremastu vruću čokoladu s kokosom.
Kraljica čokolade podići će skromnu krafnu na novu razinu sa svojim raskošnim krafnama s komadićima čokolade, švicarskom meringom i čokoladnom glazurom.
Peciva od kuhanog tijesta obložena čokoladom i punjena čokoladnom kremom: ovo nije uobičajeni hamburger, to je specijalitet kraljice čokolade.