Čokoladni nugat

05:52

Sažetak

Kirsten Tibballs, poznata i kao Kraljica čokolade, vraća se u drugoj sezoni! Kirsten vjeruje da je čokolada ključ sreće, a uz izbor prijatnih slastica koje je dovoljno lako napraviti u kućnoj kuhinji – čini se da je u pravu.

Isječci

Epizode

 • 1

  Epizoda 1

  +

  Strastveni ljubitelji čokolade mogu uživati u četiri Kirstenina najbolja recepta za čokoladu, klasične bombe s vrućom čokoladom, čokoladne krekere… te naučiti kako napraviti čokoladni brie i savršeno glazirane čokoladne svitke.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Doznajte savjete i trikove za domaće čokoladne ukrase koji prezentaciju podižu na novu razinu. Kirsten pokazuje svoju najbolju tortu od sira bez pečenja, meringue od čokolade i orašastih plodova te priprema ukusan kolač od limuna.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Zapetljajte se u današnju epizodu s Kirsteninom ukusnom Babka čvorovima. Čokoladna kraljica također dijeli svoje najbolje recepte za zabave s košaricama čokoladnih pralina i tartom od lješnjaka.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Današnja epizoda prikazuje kako čokolada može podići naš omiljeni desert. Kao nadjev pahuljastim krafnama, umiješana u bogatu kremu Brulée ili kao preljev za hrskavi krokant od kikirikija, opcije su beskonačne.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Sve se poklonite čokoladnoj kraljici, dok Kirsten poslužuje još više senzacionalnih deserata, kao što su čokoladni špageti sa sladoledom od karamele, orašasti firentinski biskvit i bogate čokoladne pločice.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Teško je odoljeti toplim pitama od jabuka i stručnjakinji za tijesto, Kirsten Tibballs koja u kuhinji pokazuje svoju verziju koja je lagana za napraviti kod kuće. Također pokazuje briljantan kolač od čokolade, datulja i sladoleda.

 • 7

  Sedma epizoda

  +

  Epizoda koja će usrećiti djecu, a vi ćete naučiti kako napraviti čokoladne lizalice, čokoladne leptire i kolač u obliku lončanice za cvijeće. Plus, Kirstenin recept za čokoladnu švicarsku roladu koja je savršeno lagana i prozračna.

 • 8

  Osma epizoda

  +

  Umutite se u čokoladno ludilo s Kirsteninim receptom za kolač od čokoladne pjenice i keksi punjeni Ganacheom, plus naučite kako napraviti savršene čokoladne snježne pahuljice.

 • 9

  Deveta epizoda

  +

  Svladajte osnove danas s Kirsten i njezinim receptima za čokoladne trepavice i domaći čips od čokolade. Zatim naučite trikove za dva omiljena klasična australska deserta, kolač Lamington i ploške od karamele i čokolade.

 • 10

  Deseta epizoda

  +

  Na rasporedu danas je savršeno uparivanje. Klasična čokoladna pjenica s malinama, čokoladne kokice i manje konvencionalna glazirana čokoladna torta od đumbira.

Recepti