Sažetak
Kirsten Tibballs, Kraljica čokolade, vraća se u četvrtoj sezoni! Donijet će nam niz domišljatih i inovativnih trikova, savjeta i rješenja kojima ćete zadiviti svoje goste. Kirsten smatra da je čokolada ključ sreće.
Kirsten Tibballs, Kraljica čokolade, vraća se u četvrtoj sezoni! Donijet će nam niz domišljatih i inovativnih trikova, savjeta i rješenja kojima ćete zadiviti svoje goste. Kirsten smatra da je čokolada ključ sreće.
Kraljica čokolade Kirsten Tibballs vraća se s novim čokoladnim užicima: od bogatih krema, do keksića s agrumima. Zadivite goste delikatnim košaricama od čokoladne čipke ili zapanjujućom tortom od bijele čokolade i snijega prepunom pistacija.
Naučite prevariti svačije oči krhkim čokoladnim olovkama, pa napunite želudac s dvije vrste čokoladnih kolača. Danas je na jelovniku i klasičan, ali slastan recept za praline koji će se bez sumnje svima svidjeti.
Započnite dan kako treba: s Kirsteninim kockama od vruće čokolade i čokoladnom babkom s voćem. Na današnjem jelovniku slijede raskošni trifle od jagoda i ukusna parfe-krema s bijelom čokoladom i kikirikijem.
Današnja će epizoda razveseliti djecu: naučite raditi čokoladne lizalice s oraščićima, raskošnu čokoladnu tortu od snijega, sladoled nadahnut čupavcima od kokosa te čokoladne košarice s oraščićima i karamelom – mogućnosti su beskrajne.
Danas slavimo sa zanosnom Kirsteninom čokoladnom tortom sa šumskim voćem pa s prekrasnim čokoladnim flanom uranjamo u čokoladni raj. Kraljica čokolade otkriva nam i tajni recept za namaz od ruma i grožđica, savršenu pratnju zlaćanom pohanom kruhu.
Danas se izgubite u Kirsteninom kremastom semifreddu s jagodama ili ne komplicirajte i počastite se ljupkim čokoladnim lizalicama. Kirsten radi i slasni mramorni kolač koji jednako dobro izgleda, a doručak uzdiže briošima od kojih rastu zazubice.
Od elegantnih čokoladnih labudova do delikatnih čokoladnih cjevčica, vrijeme je za domaće slastice koje su dovoljno lijepe za vrhunske slastičarnice. Na jelovniku su i Kirstenine razigrane jagode u čokoladi te slasne čokoladne gljive od snijega.
Kirsten nam u današnjoj epizodi otkriva tajne aromatičnog ledenog čokoladnog napitka i kako ga savršeno ukrasiti. Na jelovniku je i ljepljivi nugat od bijele čokolade prožet ananasom, a prati ga bogat i hrskav kolač od slojeva čokolade i karamela.
Kirsten nas kolačićima od kuhanog tijesta s limetom i kokosom te brzim tartom od malina danas vodi na voćno-čokoladno putovanje. Ujedno daje novi sjaj čokoladnim okruglicama i peče čokoladne kolačiće od kojih rastu zazubice.
Naklonimo se Kraljici čokolade: Kirsten svojim čokoladnim dodirom preobražava svima omiljene churrose i bogatu čokoladnu kremu koja ih prati. Ni Kirstenini neodoljivi keksići od kokosa i parena bao peciva punjena čokoladom nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Strastveni ljubitelji čokolade mogu uživati u četiri Kirstenina najbolja recepta za čokoladu, klasične bombe s vrućom čokoladom, čokoladne krekere… te naučiti kako napraviti čokoladni brie i savršeno glazirane čokoladne svitke.
Doznajte savjete i trikove za domaće čokoladne ukrase koji prezentaciju podižu na novu razinu. Kirsten pokazuje svoju najbolju tortu od sira bez pečenja, meringue od čokolade i orašastih plodova te priprema ukusan kolač od limuna.
Zapetljajte se u današnju epizodu s Kirsteninom ukusnom Babka čvorovima. Čokoladna kraljica također dijeli svoje najbolje recepte za zabave s košaricama čokoladnih pralina i tartom od lješnjaka.
Današnja epizoda prikazuje kako čokolada može podići naš omiljeni desert. Kao nadjev pahuljastim krafnama, umiješana u bogatu kremu Brulée ili kao preljev za hrskavi krokant od kikirikija, opcije su beskonačne.
Sve se poklonite čokoladnoj kraljici, dok Kirsten poslužuje još više senzacionalnih deserata, kao što su čokoladni špageti sa sladoledom od karamele, orašasti firentinski biskvit i bogate čokoladne pločice.
Teško je odoljeti toplim pitama od jabuka i stručnjakinji za tijesto, Kirsten Tibballs koja u kuhinji pokazuje svoju verziju koja je lagana za napraviti kod kuće. Također pokazuje briljantan kolač od čokolade, datulja i sladoleda.
Epizoda koja će usrećiti djecu, a vi ćete naučiti kako napraviti čokoladne lizalice, čokoladne leptire i kolač u obliku lončanice za cvijeće. Plus, Kirstenin recept za čokoladnu švicarsku roladu koja je savršeno lagana i prozračna.
Umutite se u čokoladno ludilo s Kirsteninim receptom za kolač od čokoladne pjenice i keksi punjeni Ganacheom, plus naučite kako napraviti savršene čokoladne snježne pahuljice.
Svladajte osnove danas s Kirsten i njezinim receptima za čokoladne trepavice i domaći čips od čokolade. Zatim naučite trikove za dva omiljena klasična australska deserta, kolač Lamington i ploške od karamele i čokolade.
Na rasporedu danas je savršeno uparivanje. Klasična čokoladna pjenica s malinama, čokoladne kokice i manje konvencionalna glazirana čokoladna torta od đumbira.
Kristen Tibballs unosi nešto novo sa svojim čokoladnim tostom i ultimativnim banana splitom.
Kraljica čokolade vam pokazuje kako i jednostavne stvari od čokolade mogu biti veličanstvene.
Kristen dijeli svoje savjete kako kod kuće napraviti prekrasne čokoladne listiće ukrase, dekadentne kockice od čokolade i karamele i svima omiljena domaća uskršnja jaja.
Pečeni tart od čokolade i kreme od kave, raspucanci od čokolade i sljezovih kolačića i karamelizirani čokoladni makadamijski oraščići. Čokoladna kraljica je pokrila sve favorite.
Čokoladna kraljica priprema rastapajuće čokoladne makrone i raskošnu raspucalu čokoladu od maslaca od kikirikija.
Kirsten priprema intrigantnu i ukusnu čokoladnu kobasicu i pokazuje kako postići savršenu tekuću sredinu kod čokoladnog pudinga.
Kirsten priprema elegantan čokoladni ukras u obliku ruže, te mirisnu krušku s đumbirom i čokoladom.
Kirsten pokazuje kako pripremiti vlastiti čokoladni namaz s lješnjacima, a zatim stavlja čokoladni detalj na pržena jaja.
Kraljica čokolade priprema preukusne čokoladne tacose i svoju verziju australskog klasika s trostrukim čokoladnim Lamingtonima.
Kirsten radi jednostavan čokoladni biskvit iz mikrovalne pećnice i pokazat će nam zapanjujuće čokoladne zalogajčiće.
Kraljica čokolade dijeli svoj recept za klasičnu čokoladnu kremu i kremastu vruću čokoladu s kokosom.
Kraljica čokolade podići će skromnu krafnu na novu razinu sa svojim raskošnim krafnama s komadićima čokolade, švicarskom meringom i čokoladnom glazurom.
Peciva od kuhanog tijesta obložena čokoladom i punjena čokoladnom kremom: ovo nije uobičajeni hamburger, to je specijalitet kraljice čokolade.