Opis
Pećnicu zagrijte na 200º, a lim premažite maslacem.
Ubacite cvjetaču, kestene, šparoge narezane na tri dijela i bez kožice i tvrdih vršaka. Na kraju dodajte batate i ciklu narezane na kockice.
Zalijte s malo vode kako bi u limu bilo vlage. Povrće obilno zalijte medom i stavite u pećnicu na 15-20 minuta.
Pripremite sirup od marakuje. U lonac stavite liker ginjinhu, narančin sok, smeđi šećer, pulpu marakuje i naribani đumbir. Promiješajte i stavite na srednju vatru da dobijete sirup.
Dijagonalno zarežite kožu na pačjem kareu. Posolite, popaprite, popirjajte u vreloj tavi s obje strane. Odmah stavite u lim i nosite u pećnicu na pet minuta.
Potom izvadite iz pećnice. Stavite povrće: najprije ciklu, zatim batate, pa šparoge, kestene i na kraju cvjetaču.
Narežite patku na kriške, zalijte sirupom od marakuje i dodajte povrće. I spremno je da poslužite i impresionirate.

Ubacite cvjetaču, kestene, šparoge narezane na tri dijela i bez kožice i tvrdih vršaka. Na kraju dodajte batate i ciklu narezane na kockice.
Zalijte s malo vode kako bi u limu bilo vlage. Povrće obilno zalijte medom i stavite u pećnicu na 15-20 minuta.
Pripremite sirup od marakuje. U lonac stavite liker ginjinhu, narančin sok, smeđi šećer, pulpu marakuje i naribani đumbir. Promiješajte i stavite na srednju vatru da dobijete sirup.
Dijagonalno zarežite kožu na pačjem kareu. Posolite, popaprite, popirjajte u vreloj tavi s obje strane. Odmah stavite u lim i nosite u pećnicu na pet minuta.
Potom izvadite iz pećnice. Stavite povrće: najprije ciklu, zatim batate, pa šparoge, kestene i na kraju cvjetaču.
Narežite patku na kriške, zalijte sirupom od marakuje i dodajte povrće. I spremno je da poslužite i impresionirate.

Sastojci
Povrće
- glavica cvjetače
- 20 kestena
- svežanj šparoga
- 2 batate
- 3 cikle
- med
- maslac
Sirup
- 1 čaša ginjinhe
- 5 žlica smeđeg šećera
- 1 žlica ribanog đumbira
- sok 1 naranče
- sok 6 marakuja
Patka
- 2 pačja karea
- papar
- sol
- maslac