• Hongkonški pohani kruhRecepti
    Hongkonški pohani kruh

    Donal Skehan obišao je azijske zemlje kako bi vam donio najbolje recepte tog područja!   

  • Afganistanska salataRecepti
    Afganistanska salata

    Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

  • Kinsale rolada od jastogaRecepti
    Kinsale rolada od jastoga

    METODA U čistoj staklenoj zdjeli miješati žumanjke, bijeli vinski ocat, Dijon senf i sitno nasjeckani češnjak dok se ne sjedine. Biljno ulje dolijevati u gornju smjesu u tankom ravnomjernom mlazu s...

  • Slatke nektarine s roštiljaRecepti
    Slatke nektarine s roštilja

    Postupak: Premažite ravnu stranu svake polovice nektarine s malo repičinog ulja. Stavite ih s ravnom stranom prema dolje na vrući roštilj oko 30 sekundi do 1 minute ili dok ne dobijete lijepu lagan...

  • 15-minutna tjesteninaRecepti
    15-minutna tjestenina

    U nedostatku vremena za kuhanje, ovaj brzi recept spasit će vas od posezanja za fast foodom! 

  • Sladoled od šafrana i ekstra djevičanskog maslinovog ulja s karameliziranim smokvamaRecepti
    Sladoled od šafrana i ekstra djevičanskog maslinovog ulja s karameliziranim smokvama

    Ako ste do sada šafran koristili samo kao začin, vrijeme je da isprobate sladoled od njega! 

  • Poširana tuna u ekstra djevičanskom maslinovom ulju s bosiljkom i pečena salata CapreseRecepti
    Poširana tuna u ekstra djevičanskom maslinovom ulju s bosiljkom i pečena salata Caprese

    Ako ste do sada samo pekli tunu na grillu, vrijeme je da probate poširanu prema receptu Luce Ciana.

  • Bresaola i perzijska feta s pestom od rukoleRecepti
    Bresaola i perzijska feta s pestom od rukole

    Postupak: Za pesto od rukole, u blender stavite listove rukole i bosiljka, kocke leda, pinjole, 140 ml maslinovog ulja s limunom, pecorino romano sir te prstohvat soli i papra. U veliku tavu za prže...