Divljač
U nastavku provjerite sve naše recepte
Recepti Varivo s janjetinom i gremolata
Način pripreme: Začinite meso solju i paprom te zapržite u tavi na maslinovom ulju. Izvadite iz tave. U istoj tavi zapržite sitno sjeckani luk i češnjak dok ne posmeđe. Deglazirajte vinom. Dodajte...
Recepti Janjeći paprikaš s chorizom od losa
Kulinarstvo je studirala na Američkom kulinarskom institutu, svjetski poznatoj kuharskoj školi u New Yorku, istodobno radeći u lokalnom restoranu. Također je organizirala kulinarske tečajeve, bavi se...
Recepti Sob s umakom od slanog sladića
Kulinarstvo je studirala na Američkom kulinarskom institutu, svjetski poznatoj kuharskoj školi u New Yorku, istodobno radeći u lokalnom restoranu. Također je organizirala kulinarske tečajeve, bavi se...
Recepti Salata od hladno dimljenog mesa losa
Kulinarstvo je studirala na Američkom kulinarskom institutu, svjetski poznatoj kuharskoj školi u New Yorku, istodobno radeći u lokalnom restoranu. Također je organizirala kulinarske tečajeve, bavi se...
Recepti Polako pečena patka
Simon Rimmer rođen je 5. svibnja 1963. u Engleskoj. Najprije je studirao modu i dizajn, a kuhati je naučio kasnije, sam. 1990. je kupio svoj prvi restoran, u Manchesteru. Greens je vegetarijanski rest...
Recepti Patka sa karameliziranim krumpirima melasom od nara
Simon Rimmer rođen je 5. svibnja 1963. u Engleskoj. Najprije je studirao modu i dizajn, a kuhati je naučio kasnije, sam. 1990. je kupio svoj prvi restoran, u Manchesteru. Greens je vegetarijanski re...
Recepti Ragu od jelena
Primož je rođen 1973. godine u Ljubljani. Nakon srednje škole upisao je studij filozofije, a tijekom studija pridružio se plesnom kazalištu. Pred sam kraj studija putovao je po Južnoj Americi, a po po...
Recepti Jelenja pečenka s kruškom
Primož je rođen 1973. godine u Ljubljani. Nakon srednje škole upisao je studij filozofije, a tijekom studija pridružio se plesnom kazalištu. Pred sam kraj studija putovao je po Južnoj Americi, a po po...