KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement
Annabel Langbein

Annabel Langbein

Annabel Langbein

Annabel Langbein poznata je kulinarska stručnjakinja iz Novoga Zelanda i autorica čak 18 knjiga o kuhanju. Njezine knjige prevedene su na mnoge jezike i više od dva milijuna primjeraka prodano je u Europi, Sjevernoj Americi i Australiji.

Annabel je diplomirala botaniku na Lincoln Universityju. Uzgaja ono najpotrebnije za sebe i svoju obitelj u organskom vrtu u svome domu u Aucklandu, kao i u svojoj kolibi na obali jezera Wanaka.

Znanje i razumijevanje kako biljke rastu vrlo je korisno kada je u pitanju kuhanje, kaže Annabel. Članica je Savjeta za održivi razvoj Novoga Zelanda i strastveni zagovornik upotrebe sezonskih sastojaka u kuhinji.

Okupiti prijatelje i obitelj za stolom uz jednostavnu, ali iznimnu hranu najlakše je što možete učiniti. To i pokušavam dočarati u svojoj emisiji - kako kuhati sa zadovoljstvom, na radost svojih prijatelja.