Spirale od pira s dimljenom pastrvom, koprom i mascarponeom
Recept iz: Laura Cassai
1. Skuhati tjesteninu po uputama s pakiranja.
2. U tavu za prženje srednje veličine uliti maslinovo ulje, staviti dimljenu pastrvu, kopar i sir te začiniti solju i paprom.
3. Ako treba, dodati i malo tekućine iz lonca s tjesteninom da se razrijedi smjesa.
4. Nekoliko minuta grijati da se sve zagrije.
5. Prebaciti kuhanu tjesteninu i poslužiti s izrezanom svježom paprikom.
Sastojci
- 2×250 g spirala od pira
- 2 žlice ekstradjevičanskog maslinova ulja
- 300 g dimljene pastrve
- ¼ stručka kopra
- 80 g sira mascarpone
- sol i papar
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Jolanta Delibozova
Pile s limunom