U veliki lonac uskuhale, zaslanjene vode ubacite tjesteninu i kuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite, poprskajte uljem da se ne lijepi i ohladite.

U wok stavite žlicu maslinova ulja, chilli, češnjak, đumbir i mladi luk i pecite dok ne zamiriše.

Dodajte mljevenu svinjetinu i prepržite, komadajući je drvenom žlicom. Dodajte sjemenke sezama, umak od soje, sezamovo i hoisin ulje i pomješajte. Dodajte rezance u wok i ponovno promješajte.

Poslužite sa svježim listovima korijandra.

Sastojci

  • 500 g vermicelli rezanaca s jajima
  • 4 žlice ekstradjevičanskog maslinova ulja
  • 3 crvenih birdseye chillija
  • 2 češnja češnjaka
  • 1x4 cm komad đumbira, nasjeckan
  • 6 komada mlada luka, narezanih pod kutem
  • 350 g mljevene svinjetine
  • 3 žličice sjemenki sezama
  • 5 žlice umaka od soje
  • 4 kapljice sezamova ulja
  • 3 žlice hoisin umaka
  • listovi korijandra, za ukras

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve