Španolski omlet sa gljivama
Recept iz: Rudolph van Veen
Priprema:
U lonac ulijte bocu vina. Dodajte žlicu ili dvije meda i polako reducirajte.
Uzmite šampinjone i prerežite ih popola ako su preveliki. Gljive dodajte vinskom sirupu i kuhajte ih nekoliko minuta. Gljive će upiti sve vino.
Izmiksajte jaja i dodajte krumpire s gljivama kuhanim u vinu. Kad je jedna strana pečena, okrenite. Uzmite tanjur i na njega stavite "tortilju". Uz nju možete poslužiti i zelenu salatu.
Sastojci
- Sastojci boca vina 1 žlica meda gljive jaja krumpiri sol maslinovo ulje
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Mary Berry
Kolačići od jabuka i badema
Recepti Ainsley Harriott
Kruh s češnjakom