Rudolph van Veen

Rudolph van Veen

Rudolph van Veen imao je dječački san – postati kuharom. Godine 1985. uspješno je završio kulinarsku školu u Bredi, a potom je radio kao glavni kuhar u Švicarskoj, specijalizirao se za slastičarske proizvode i u dvadeset sedmoj godini ostvaruje SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) Master – što je najviša pohvala koju jedan Nizozemac može dobiti.

Više je puta pobjeđivao na nacionalnim i međunarodnim kulinarskim natjecanjima. U domovini je osvojio četiri prve nagrade na natjecanju Zilveren Koksmuts, a kao član nizozemskih kulinarskih timova, osvajao je nagrade na natjecanjima u Frankfurtu, Sydneyju, Londonu i Singapuru.

Već dvanaest godina Rudolf je jedan od najpopularnijih nizozemskih televizijskih kuhara. U najuspješnije projekte ubraja serijal Pekarnica na autobusnoj stanici koja 10 posto svojih prihoda daje u dobrotvorne svrhe.

Rudolf vodi četiri kulinarske emisije na programu kanala 24Kitchen.

  • Tekstualni kolačićiRecepti
    Tekstualni kolačići

    Korak 1: kolačići Zagrijte pećnicu na 180 ° C. Stavite papirnate čaše u kalup za kolače. Prosijte brašno i prašak za pecivo u posudu. Umiješajte šećer i sol pjenjačom. Ulijte mlijeko i ulje, te razb...

  • Mini kolači od limunadeRecepti
    Mini kolači od limunade

    Korak 1: kolači Zagrijte pećnicu na 180 ° C. Stavite papirnate čaše u kalup za kolače. Prosijte brašno i prašak za pecivo u posudu. Pjenjačom miješajte šećer, sol i kurkumu u smjesu brašna dok se do...

  • Desertna pizza s voćemRecepti
    Desertna pizza s voćem

    Korak 1: napravite tijesto Prosijte brašno na radnoj površini i rukom napravite otvor u sredini tako da imate ispred sebe krug brašna. Ulijte mlijeko u središte kruga. U mlijeko dodajte šećer, kvasac...

  • FlammkuchenRecepti
    Flammkuchen

    Korak 1: napravite tijesto Pomiješajte brašno, kvasac, sol, vodu i ulje. Čvrsto mijesite sve zajedno otprilike 10 minuta u glatko i podatno tijesto. Na taj se način kvasac u tijestu aktivira tako da...