Sladoled s octom
Recept iz: Rudolph van Veen
Priprema:
Pomiješajte mlijeko, vrhnje, mlijeko u prahu i glukozu i izmiksajte da se polako razgradi. Ugrijte na 40 stupnjeva, a potom neka smjesa dosegne 80 stupnjeva. Na kraju dodajte ocat.
Sastojci
- Sastojci mlijeko vrhnje mlijeko u prahu glukoza ocat
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Mary Berry
Knickerbocker glory
Recepti Mary Berry
Kolačići od jabuka i badema
Recepti Ainsley Harriott
Kolačići od kokosa i limete
Recepti Martha Stewart
Kruh sa smeđim maslacem
Recepti Martha Stewart
Tart od sira s marelicama
Recepti Martha Stewart
Tart s jabukama
Recepti Martha Stewart
Tart s malinama i jagodama
Recepti Martha Stewart
Čokoladni mousse
Recepti Martha Stewart
Torta sa sladoledom i trostrukim čokoladnim užitkom
Recepti Martha Stewart
Posebna rolada s vanilijom i čokoladom