Tortice s okusom torte od sira i nadjevom od kiselog vrhnja
Recept iz: Martha Stewart
1. Četiri kalupa za muffine (svaki s 12 udubina) obložite čvrstim aluminijskim čašicama te pošpricajte uljem u spreju.
2. Podijelite smjesu ravnomjerno po kalupima tako da u svakoj čašici bude 110 g smjese.
3. Pecite 15 minuta u pećnici na 180 °C.
4. Hladite kratko dok se površina tortica lagano ne udubi.
5. Stavite punu žlicu nadjeva od kiselog vrhnja u središte svake tortice i nježno raširite do ruba čašice.
6. Vratite u pećnicu na 10 minuta.
7. Hladite ih na rešetki dok ne budu sobne temperature, a onda prebacite u hladnjak na barem dva sata.
Nadjev od kiselog vrhnja
U srednje velikoj zdjeli pomiješajte
kiselo vrhnje, šećer i vaniliju.
Sastojci
- Sastojci 1 smjesa za tortu od sira u njujorškom stiluNadjev od kiselog vrhnja900 ml kiselog vrhnja 2 žlice šećera 2 žličice vanilije
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Mary Berry
Knickerbocker glory
Recepti Mary Berry
Kolačići od jabuka i badema
Recepti Ainsley Harriott
Kolačići od kokosa i limete
Recepti Mary Berry
Meringa s bobicama i šlagom
Recepti Martha Stewart
Kruh sa smeđim maslacem
Recepti Martha Stewart
Tart od sira s marelicama
Recepti Martha Stewart
Tart s jabukama
Recepti Martha Stewart
Tart s malinama i jagodama
Recepti Martha Stewart
Čokoladni mousse
Recepti Martha Stewart
Torta sa sladoledom i trostrukim čokoladnim užitkom