Koristimo kolačiće kako bismo unaprijedili našu ponudu, personalizirali oglašavanje i zapamtili vaše preferencije. Ukoliko nastavite koristiti s pretragom na ovoj web stranici podrazumijeva se da prihvaćate pravila kolačića naše web stranice. Za više informacija ( npr. kako onemogučiti kolačiće ) molimo vas da posjetite naša pravila kolacica

Ok
advertisement
Jamie Oliver

Jamie Oliver

Jamie Oliver

Jamie Oliver odrastao je u obiteljskom restoranu u Essexu. Sada ima nekoliko restorana, četvero djece, jedanaest objavljenih knjiga, nekoliko televizijskih emisija i najpoznatiji je britanski kuhar.

Njegov prvi televizijski serijal osvojio je nagradu BAFTA-e za najbolju TV-seriju. Poslije otvara restoran za podučavanje mladih bez posla i obrazovanja kulinarskim vještinama. Praćen kamerama, izgradio je uspješnu poslovnu i dobrotvornu organizaciju.

Jamiejeva kuhinja postala je golem hit, a emitirana je u više od četrdeset zemalja.

Već popularan Jamie se posvetio novomu zadatku – obrazovati i motivirati djecu da se zdravo hrane. Kampanja Bolja prehrana prisilila je britansku vladu da odvoji 280 milijuna funti za bolju prehranu u školama.

Istodobno Jamie radi kao stručni savjetnik u supermarketima, dizajnira kuhinje, radi kao kuhar u Ulici Downing, gostuje u emisijama Opre Winfrey i Jaya Lena i dobitnik je ugledne nagrade TED 2010. godine.

Jamie Oliver sada radi za najbolji europski kulinarski kanal, 24Kitchen.