Tibetanski poprženi svinjski kare

Tibetanski poprženi svinjski kare

Opis

1. U manju zdjelu stavite svinjski kare narezan na trake, prelijte sojinim umakom i odložite sa strane.

2. Stavite tavu na srednju ili jaku vatru, dodajte svinjsku mast i pržite dok se mast ne reducira.

3. Izlijte mast u tavu, dodajte đumbir i češnjak. Kuhajte jednu minutu ili dok ne otpusti miris.

4. Dodajte mrkvu, luk i feferon. Začinite solju i paprom. Dodajte svinjetinu i popržite uz miješanje jednu do dvije minute.

5. Umiješajte korijandar i mladi luk i poslužite.

Sastojci

Sastojci

  • 250 g otkoštenog svinjskog karea
  • tanko narezanog
  • 2 žlice sojina umaka
  • 2 žlice svinjske masti
  • 2 režnja češnjaka
  • tanko narezanog
  • 1 žlica oguljenog đumbira
  • narezanog na prutiće
  • 1 svježi feferon
  • narezan na tanke prutiće
  • 1 mrkva
  • oguljena i narezana na prutiće
  • ½ crvenog luka
  • tanko narezanog
  • ½ vezice korijandra
  • grubo nasjeckanog
  • ½ vezice mladog luka
  • tanko narezanog

Povezani recepti