Tibetanski poprženi svinjski kare
Recept iz: Adrian Richardson
1. U manju zdjelu stavite svinjski kare narezan na trake, prelijte sojinim umakom i odložite sa strane.
2. Stavite tavu na srednju ili jaku vatru, dodajte svinjsku mast i pržite dok se mast ne reducira.
3. Izlijte mast u tavu, dodajte đumbir i češnjak. Kuhajte jednu minutu ili dok ne otpusti miris.
4. Dodajte mrkvu, luk i feferon. Začinite solju i paprom. Dodajte svinjetinu i popržite uz miješanje jednu do dvije minute.
5. Umiješajte korijandar i mladi luk i poslužite.
Sastojci
- Sastojci250 g otkoštenog svinjskog karea tanko narezanog 2 žlice sojina umaka 2 žlice svinjske masti 2 režnja češnjaka tanko narezanog 1 žlica oguljenog đumbira narezanog na prutiće 1 svježi feferon narezan na tanke prutiće 1 mrkva oguljena i narezana na prutiće ½ crvenog luka tanko narezanog ½ vezice korijandra grubo nasjeckanog ½ vezice mladog luka tanko narezanog
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Adrian Richardson
Korejske okruglice
Recepti Adrian Richardson
Kokice sa slaninom i sirom
Recepti Adrian Richardson
Smotuljci od naan kruha s piletinom na maslacu
Recepti Adrian Richardson
Prljavi Martini
Recepti Adrian Richardson
Richov Rocky Road
Recepti Adrian Richardson
Slanina glazirana javorom i kavom
Recepti Adrian Richardson
Tacosi s račićima, avokadom i čilijem
Recepti Adrian Richardson
Pečena piletina i rolica s umakom
Recepti Adrian Richardson
Hrđavi čavao
Recepti Adrian Richardson
Škotsko jaje s tri mesa