Tibetanski poprženi svinjski kare

1. U manju zdjelu stavite svinjski kare narezan na trake, prelijte sojinim umakom i odložite sa strane.

2. Stavite tavu na srednju ili jaku vatru, dodajte svinjsku mast i pržite dok se mast ne reducira.

3. Izlijte mast u tavu, dodajte đumbir i češnjak. Kuhajte jednu minutu ili dok ne otpusti miris.

4. Dodajte mrkvu, luk i feferon. Začinite solju i paprom. Dodajte svinjetinu i popržite uz miješanje jednu do dvije minute.

5. Umiješajte korijandar i mladi luk i poslužite.

Sastojci

  • Sastojci250 g otkoštenog svinjskog karea tanko narezanog 2 žlice sojina umaka 2 žlice svinjske masti 2 režnja češnjaka tanko narezanog 1 žlica oguljenog đumbira narezanog na prutiće 1 svježi feferon narezan na tanke prutiće 1 mrkva oguljena i narezana na prutiće ½ crvenog luka tanko narezanog ½ vezice korijandra grubo nasjeckanog ½ vezice mladog luka tanko narezanog

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve