Adrian Richardson

Adrian Richardson

Adrian Richardson australski je chef i autor te vlasnik i glavni kuhar restorana La Luna u North Carltonu, u kojem od 1999. poslužuje svježu i inovativnu hranu.

Strast za kuhanjem naslijedio je od djeda, a svoju filozofiju o hrani smatra jednostavnom i naziva je "moderni Mediteran" - vjeruje u korištenje svježih sastojaka i pojednostavljenje recepata. 

Autor je dviju kuharica - "Meso" i "Dobar život".

U svojoj emisiji "Mesne tajne" gledateljima otkriva sve što trebaju znati o mesu - kako ga odabrati, izrezati, pripremiti i jesti. 
  • Korejske okrugliceRecepti
    Korejske okruglice

    Pomiješajte svinjetinu, piletinu, tofu, gochujang, češnjak, kimchi, čili, korijander i mladi luk zajedno u velikoj zdjeli. Zgnječite vilicom i začinite solju i paprom. Žličicom dodajte malu količinu...

  • MojitoRecepti
    Mojito

    Način pripreme U čašu stavite 1 krišku limete, 1 žlicu smeđeg šećera i 1 grančicu metvice. Mutite kako bi se šećer rastopio i kako bi nastala pasta.  Dodajte bijeli I tamni rum te miješajte kako bi s...

  • Škotsko jaje s tri mesaRecepti
    Škotsko jaje s tri mesa

    Način pripreme Stavite tri jajeta u tavu i prekrijte hladnom vodom. Kuhajte 4-7 minuta, a zatim prebacite jaja u zdjelu hladne vode. Kad se jaja dovoljno ohlade da ih možete dirati, oprezno ogulite l...

  • Hrđavi čavaoRecepti
    Hrđavi čavao

    Način pripreme U veliku čašu punu leda ulijte viski i Drambuie. Miješajte oko minute da se rashladi i blago razvodni od kocki leda. Procijedite i ulijte u čašu s ledom. Ukrasite limunovom koricom.