Adrian Richardson
Strast za kuhanjem naslijedio je od djeda, a svoju filozofiju o hrani smatra jednostavnom i naziva je "moderni Mediteran" - vjeruje u korištenje svježih sastojaka i pojednostavljenje recepata.
Autor je dviju kuharica - "Meso" i "Dobar život".
Recepti Korejske okruglice
Pomiješajte svinjetinu, piletinu, tofu, gochujang, češnjak, kimchi, čili, korijander i mladi luk zajedno u velikoj zdjeli. Zgnječite vilicom i začinite solju i paprom. Žličicom dodajte malu količinu...
Recepti Mojito
Način pripreme U čašu stavite 1 krišku limete, 1 žlicu smeđeg šećera i 1 grančicu metvice. Mutite kako bi se šećer rastopio i kako bi nastala pasta. Dodajte bijeli I tamni rum te miješajte kako bi s...
Recepti Škotsko jaje s tri mesa
Način pripreme Stavite tri jajeta u tavu i prekrijte hladnom vodom. Kuhajte 4-7 minuta, a zatim prebacite jaja u zdjelu hladne vode. Kad se jaja dovoljno ohlade da ih možete dirati, oprezno ogulite l...
Recepti Hrđavi čavao
Način pripreme U veliku čašu punu leda ulijte viski i Drambuie. Miješajte oko minute da se rashladi i blago razvodni od kocki leda. Procijedite i ulijte u čašu s ledom. Ukrasite limunovom koricom.