Simon Rimmer rođen je 5. svibnja 1963. u Engleskoj. Najprije je studirao modu i dizajn, a kuhati je naučio kasnije, sam. 1990. je kupio svoj prvi restoran, u Manchesteru. Greens je vegetarijanski restoran, a Rimmer je postao poznat upravo po svojoj inovativnoj vegetarijanskoj hrani. 2006. započeo je televizijsku karijeru, a od tada se pojavljivao na brojim TV showovima - i kao natjecatelj i kao voditelj.

Sastojci

  • 225 g tamne čokolade – izlomljene na komadiće
  • 50 g zlatnog sirupa
  • 125 g maslaca
  • 100 g mini sljezovih kolačića
  • 175 g digestive keksa – nasjeckanih
  • 50 g smrznutih borovnica
  • 30 g sušenih brusnica

Priprema

  • 1. Stavite čokoladu, maslac i zlatni sirup u tavu i zagrijte dok se ne rastopi i bude glatka.
  • 2. Stavite ostale sastojke u čokoladnu smjesu i dobro promiješajte dok se dobro ne izmiješa. Ulijte smjesu u  četvrtasti lim širine 20 cm.
  • 3. Ostavite da se ohladi, a onda izrežite na kvadratiće.

Povezani recepti

Vidi sve