• Mille feuille pogačice s čokoladomRecepti
    Mille feuille pogačice s čokoladom

    Michel Albert Roux, poznatiji kao Michel Roux Jr. je englesko-francuski kuhar te vlasnik restorana Le Gavroche u Londonu. Kuhar je s dvije Michelinove zvjezdice, a s nama dijeli ukusne francuske regio...

  • Sladoledni kup s karamel krokantom i preljevom butterscotchRecepti
    Sladoledni kup s karamel krokantom i preljevom butterscotch

    Iz jamajčke baštine rođen je Ainsley Harriottu Paddingtonu u Westminsterskom gradu u središnjem Londonu 28. veljače 28. veljače 1957. Njegov otac, Chester Leroy Harriott, bio je pijanista i pjevač, a...

  • Čokoladna pjenica s malinama i arabeskomRecepti
    Čokoladna pjenica s malinama i arabeskom

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

  • Cheesecake bez pečenjaRecepti
    Cheesecake bez pečenja

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

  • Keksi punjeni ganacheomRecepti
    Keksi punjeni ganacheom

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

  • Čokoladne kuglice u košaricamaRecepti
    Čokoladne kuglice u košaricama

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

  • Torta od čokoladne pjeneRecepti
    Torta od čokoladne pjene

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

  • Čokoladni cvijetRecepti
    Čokoladni cvijet

    Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.