Michel Albert Roux, poznatiji kao Michel Roux Jr. je englesko-francuski kuhar te vlasnik restorana Le Gavroche u Londonu. Kuhar je s dvije Michelinove zvjezdice, a s nama dijeli ukusne francuske regionalne recepte koji će oduševiti svakoga! 

Sastojci

  • 1 juneći jezik
  • 1 mrkva
  • 1 luk
  • 1 korijen celera
  • 2 češnja češnjaka
  • 2 lista lovora
  • 1 žličica crnog papra u zrnu
  • Sol
  • 4 tvrdo kuhana jaja, svježa
  • 1 puna žličica senfa
  • 1 žlica bijelog vinskog octa
  • 250 ml ulja od kikirikija
  • 2 žlice kapara
  • 8 kiselih krastavaca, sitno nasjeckanih
  • 2 žlice sitno nasjeckanog začinskog bilja (vlasca i peršina)

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve