Gurmanski goveđi burger
Recept iz: Hera Te Kurapa
Hera Te Kurapa je renomirana kuharica i televizijska ličnost poznata po svojoj strasti prema kuhanju i promicanju Maori kulinarske kulture. Ističe se svojom autentičnošću i inovativnim pristupom tradicionalnim receptima. Njezina misija je osnažiti žene i potaknuti ih da slijede svoje kulinarske strasti.
Sastojci
- Mrkva
- Mladi luk
- Mljeveno meso
- Češnjak
- Slatki umak od čilija
- Umak od soje
- Smeđi šećer
- Ulje
- Camembert Sir
- Ciabatta kruh
- Krastavac
- Crveni luk
- Cikla
- Zelena salata
Priprema
- 1. Naribajte mrkvu
- 2. Nasjeckajte mladi luk
- 3. U zdjelu stavite mrkvu, luk, mljeveno meso, češnjak, slatki umak od čilija, umak od soje i smeđi šećer, sve promiješajte
- 4. Prekrijte i ostavite u hladnjaku pet minuta
- 5. U zagrijanu tavu stavite ulje
- 6. Ispecite pljeskavice – pet minuta sa svake strane
- 7. Narežite camembert sir
- 8. Prerežite ciabatta kruh, unutra stavite pljeskavice, sir, krastavac, ciklu, crveni luk i zelenu salatu
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Justine Schofield
Pirjani goveđi obrazi sa zvjezdastim anisom
Recepti Luke Nguyen
Goveđi fondue u rolicama od rižinog papira
Recepti Mark Moriarty
Burgeri u pecivu s majonezom i maslacem
Recepti Michel Albert Roux
Juneći jezik s umakom gribiche
Recepti Michel Albert Roux
Crvena riža s goveđim kobasicama
Recepti Ainsley Harriott
Goveđi ražnjići sa sezamom i sojom
Recepti Biftek “à café”
Recepti Adam Liaw
Jastučići s goveđim curryjem
Recepti Adam Liaw
Junetina u umaku za polizati prste
Recepti Silvia Colloca
Teleći odresci s kaduljom