Gurmanski goveđi burger

Hera Te Kurapa je renomirana kuharica i televizijska ličnost poznata po svojoj strasti prema kuhanju i promicanju Maori kulinarske kulture. Ističe se svojom autentičnošću i inovativnim pristupom tradicionalnim receptima. Njezina misija je osnažiti žene i potaknuti ih da slijede svoje kulinarske strasti.

 

Sastojci

  • Mrkva
  • Mladi luk
  • Mljeveno meso
  • Češnjak
  • Slatki umak od čilija
  • Umak od soje
  • Smeđi šećer
  • Ulje
  • Camembert Sir
  • Ciabatta kruh
  • Krastavac
  • Crveni luk
  • Cikla
  • Zelena salata

Priprema

  • 1. Naribajte mrkvu
  • 2. Nasjeckajte mladi luk
  • 3. U zdjelu stavite mrkvu, luk, mljeveno meso, češnjak, slatki umak od čilija, umak od soje i smeđi šećer, sve promiješajte
  • 4. Prekrijte i ostavite u hladnjaku pet minuta
  • 5. U zagrijanu tavu stavite ulje
  • 6. Ispecite pljeskavice – pet minuta sa svake strane
  • 7. Narežite camembert sir
  • 8. Prerežite ciabatta kruh, unutra stavite pljeskavice, sir, krastavac, ciklu, crveni luk i zelenu salatu

Povezani recepti

Vidi sve