• Pečena ‘bijela scamorza’ sa slaninom i rajčicamaRecepti
    Pečena ‘bijela scamorza’ sa slaninom i rajčicama

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Vijetnamska riža s piletinom (Com Ga Hoi An)Recepti
    Vijetnamska riža s piletinom (Com Ga Hoi An)

    Luke Nguyen je poznati vijetnamsko-australski chef rođen u tajlandsom kampu 1978. godine. Prvi restoran otvorio je u suradnji sa svojom sestrom Pauline Nguyen dok je imao samo 23 godine, a nakon toga...

  • Goveđi fondue u rolicama od rižinog papiraRecepti
    Goveđi fondue u rolicama od rižinog papira

    Luke Nguyen je poznati vijetnamsko-australski chef rođen u tajlandsom kampu 1978. godine. Prvi restoran otvorio je u suradnji sa svojom sestrom Pauline Nguyen dok je imao samo 23 godine, a nakon toga...

  • Crveni rezanci s rakom kuhanim na pariRecepti
    Crveni rezanci s rakom kuhanim na pari

    Luke Nguyen je poznati vijetnamsko-australski chef rođen u tajlandsom kampu 1978. godine. Prvi restoran otvorio je u suradnji sa svojom sestrom Pauline Nguyen dok je imao samo 23 godine, a nakon toga...

  • Salata sa zelenom papajom i sušenim bizonovim mesomRecepti
    Salata sa zelenom papajom i sušenim bizonovim mesom

    Luke Nguyen je poznati vijetnamsko-australski chef rođen u tajlandsom kampu 1978. godine. Prvi restoran otvorio je u suradnji sa svojom sestrom Pauline Nguyen dok je imao samo 23 godine, a nakon toga...

  • Blagdanski pileći tagine s kus-kusomRecepti
    Blagdanski pileći tagine s kus-kusom

    Donal Skehan je pisac, fotograf i televizijski voditelj koji živi i radi u Dublinu u Irskoj. Dolazi iz obitelji strastvenih ljubitelja hrane, a koja je u prehrambenoj industriji radila više od 60 godi...

  • Janjeća lopatica s hrskavim krumpirom iz pećniceRecepti
    Janjeća lopatica s hrskavim krumpirom iz pećnice

    Kuhari Adam Liaw i Poh Ling Yeow izajedno istražuju neke od najpopularnijih turističkih odredišta Australije i pokazuju svoje kulinarske vještine u pripremanju malezijskih jela koristeći lokalne pro...

  • Pohana piletina u slatko-kiselom umakuRecepti
    Pohana piletina u slatko-kiselom umaku

    Kuhari Adam Liaw i Poh Ling Yeow izajedno istražuju neke od najpopularnijih turističkih odredišta Australije i pokazuju svoje kulinarske vještine u pripremanju malezijskih jela koristeći lokalne pro...