Najprije je studirao modu i dizajn, a kuhati je naučio kasnije, sam. 1990. je kupio svoj prvi restoran, u Manchesteru. Greens je vegetarijanski restoran, a Rimmer je postao poznat upravo po svojoj inovativnoj vegetarijanskoj hrani. 2006. započeo je televizijsku karijeru, a od tada se pojavljivao na brojim TV showovima - i kao natjecatelj i kao voditelj. 

Sastojci

  • 6 jaja (istučenih)
  • 125 ml vrhnja
  • sol i papar
  • 25 g listova peršina (nasjeckanih)
  • 3 luka (narezana)
  • 1 češanj češnjaka (zgnječen)
  • 3 kuhane kobasice (narezane)
  • 100 g smrznutog špinata (odmrznutog i ocijeđenog)
  • 75 g sitno ribanog parmezana ili pecorino sira
  • 30 g ulja
  • 30 g maslaca

Priprema

  • 1. Lagano ispržite luk i češnjak na ulju i maslacu u dubokoj tavi za prženje nekih 12 minuta dok ne postanu zlaćani i karamelizirani.
  • 2. Istucite jaja, peršin i vrhnje u zdjeli i dobro začinite.
  • 3. Izlijte na luk, dodajte kobasice i malo promiješajte. Dodajte sir i kuhajte još tri minute.
  • 4. Stavite u pećnicu na 180C i pecite oko 10-15 minuta dok se nije gotovo. Ohladite toliko da ostane toplo.

Povezani recepti

Vidi sve