Fritaja s kobasicama

Fritaja s kobasicama

Opis

Lagano ispržite luk i češnjak na ulju i maslacu u dubokoj tavi za prženje nekih 12 minuta dok ne postanu zlaćani i karamelizirani.

Istucite jaja, peršin i vrhnje u zdjeli i dobro začinite.

Izlijte na luk, dodajte kobasice i malo promiješajte. Dodajte sir i kuhajte još tri minute.

Stavite u pećnicu na 180C i pecite oko 10-15 minuta dok se nije gotovo. Ohladite toliko da ostane toplo. 

Sastojci

Sastojci

  • 6 jaja (istučenih)
  • 125 ml vrhnja
  • sol i papar
  • 25 g listova peršina (nasjeckanih)
  • 3 luka (narezana)
  • 1 češanj češnjaka (zgnječen)
  • 3 kuhane kobasice (narezane)
  • 100 g smrznutog špinata (odmrznutog i ocijeđenog)
  • 75 g sitno ribanog parmezana ili pecorino sira
  • 30 g ulja
  • 30 g maslaca

Povezani recepti