180 minutes
U nastavku provjerite sve naše recepte
ReceptiSporo kuhani teleći obrazi sa zgnječenim krumpirom
Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.
ReceptiLjetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Marelice ne moraju nužno biti voće koje jedete svježe, odlične će biti i ako ih iskoristite za pripremu šunke zajedno s đumbirom.
ReceptiJanjeća rebra s prilogom od povrća
Način pripreme rebra: Janjeća rebra marinirajte pročišćenim maslacem i ružmarinom. Stavite u hladnjak na jedan sat. Stavite meso u pladanj za pečenje i sa strane stavite začinsko bilje. Meso pre...
ReceptiSvinjska rebarca i namaz od povrća
Način pripreme svinjskih rebarca: Površinu rebara malo zarežite, samo klizanjem noža postrance. Prebacite meso u pladanj za pečenje. Dobro posolite. Dodajte malo maslinovog ulja. Dodajte žličic...
ReceptiSarma od vinove loze (punjene rolice)
Način pripreme jogurta: U lonac ulijte mlijeko. Pasterizirajte mlijeko na 90 °C najmanje 20 minuta. Mlijeko će se malo zgusnuti. U ovom postupku morate jako paziti da ne prijeđete temperaturu....
ReceptiAjvar i Lutenica
Način pripreme ajvara: Operite paprike. Stavite ih na dobro zagrijani roštilj i okrećite ih s obje strane, tako da zapravo postanu crne, ILI: uključite ventilaciju pećnici i gornji grijač i postav...
ReceptiPečeno carsko meso sa salatom od komorača i jabuka
Pečenje carskog mesa: Postavite rešetku na sredinu i pećnicu zagrijte na 120°C. Zarežite kožu 3 mm dubine na trake širine 12 mm i pripazite da ne zarežete meso. Odvojite listove od lukovice komor...
ReceptiVarivo od krumpira i govedine
Počnite tako da ogulite krumpire, polovicu ostavite cijele u vodi, preostalu polovicu narežite na komade debljine oko 3 cm i ostavite ih u hladnoj vodi. Pećnicu zagrijte na 150C. Na jaku vatu stav...