180 minutes
U nastavku provjerite sve naše recepte
ReceptiJanjeće koljenice s inćunima
Pećnicu zagrijte na 160C/Plin 4. Janjeće koljenice začinite s paprom. Zapecite ih do smeđe boje u kalupu za složenac uz malo maslinovog ulja. Kada koljenice poprime laganu smeđu boju, dodajte grub...
ReceptiMedena rebarca s anisom
Kako biste napravili marinadu, u lim za pečenje ili kalup za pečenje stavite med i umak od kamenica. Dodajte čili pahuljice, zvijezde anisa i sol. Zrna crnog papra sameljite i dodajte u marinadu. R...
ReceptiČokoladna fontana sa sljezom i svježim voćem
Korak 1: topljenje želatine Namočite želatinu u hladnoj vodi dok listovi ne omekšaju. Korak 2: napravite sljez Bjelanjke s 50 grama šećera lagano umutite mikserom. U loncu zakuhajte 200 grama šećer...
ReceptiJuha od junećih kostiju
Zagrijati pećnicu na 200°C. Staviti kosti i povrće na lim za pečenje. Nakapati maslinovim uljem. Peći 20 minuta ili do zlatnosmeđe boje. Izvaditi iz pećnice i staviti u lonac hladne vode, zajedno s...
ReceptiSporo pirjana mlada hobotnica
Zagrijati ulje u loncu teškog dna na srednje jakoj vatri. Dodati luk, češnjak, mrkvu, celer, koromač, sjemenke korijandera, lovorov list, metvicu, origano i kuhati 8—10 minuta, odnosno dok se smekša....
ReceptiJuneća rebarca u kineskom (hoisin) umaku
Zagrijati pećnicu na 160°C. U većem loncu, na jakoj vatri zapeći juneća rebarca dok ne porumene. Izvaditi iz lonca. Dodati luk, đumbir, sitno nasjeckan korijen i stabljike korijandera, štapić cimeta,...
ReceptiSkandinavska sporo pečena svinjetina
Unaprijed zagrijte pećnicu na 160°C te obilno začinite svinjetinu solju i paprom. U velikoj posudi za pečenje zagrijte ekstradjevičansko maslinovo ulje na srednjoj do jakoj vatri i prepecite svinjeti...
ReceptiGulaš od zečetine s Dijon senfom
Za pripremu gulaša od zečetine, premažite komade zečetine s 2 žlice Dijon senfa. Stavite u zdjelu, prekrijte plastičnom folijom te stavite u hladnjak najmanje na 4 sata. Zagrijte polovicu pačje masti...