• Juha od goveđe koljeniceRecepti
    Juha od goveđe koljenice

    Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

  • Carsko meso s krumpirima i začinimaRecepti
    Carsko meso s krumpirima i začinima

    Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

  • Kuglice od uskršnjeg kruha s domaćim namazom od čokoladeRecepti
    Kuglice od uskršnjeg kruha s domaćim namazom od čokolade

    Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

  • Patka s mlincimaRecepti
    Patka s mlincima

    Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

  • Sporo kuhani teleći obrazi sa zgnječenim krumpiromRecepti
    Sporo kuhani teleći obrazi sa zgnječenim krumpirom

    Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

  • Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbiraRecepti
    Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira

    Mary Berry je poznata britanska kuharica, spisateljica i televizijska voditeljica. Njena prva televizijska serija „Afternoon Plus s Judith Chalmers“ izašla je početkom 70-ih. Nakon što je rodila troje...

  • Janjeća rebra s prilogom od povrćaRecepti
    Janjeća rebra s prilogom od povrća

    Način pripreme rebra: Janjeća rebra marinirajte pročišćenim maslacem i ružmarinom. Stavite u hladnjak na jedan sat. Stavite meso u pladanj za pečenje i sa strane stavite začinsko bilje. Meso pre...

  • Svinjska rebarca i namaz od povrćaRecepti
    Svinjska rebarca i namaz od povrća

    Način pripreme svinjskih rebarca: Površinu rebara malo zarežite, samo klizanjem noža postrance. Prebacite meso u pladanj za pečenje. Dobro posolite. Dodajte malo maslinovog ulja. Dodajte žličic...