Saganaki s pofurenim borovnicama
Recept iz: Justine Schofield
Zagrijte veliku teflonsku tavu na srednjoj do jakoj vatri. Utrljajte ulje u sir prije nego ga stavite u tavu, a zatim ga pecite po minutu sa svake strane ili dok ne postane zlatno-smeđ i hrskav. Izvadite i poslažite na tanjur.
Dodajte u tavu med skupa s origanom i borovnicama. Kuhajte 20 sekunda pa povrh dodajte sok iscijeđenog limuna. Prelijte po saganakiju.
Sastojci
- 2 x 125g trokutića kefalograviera sira
- 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- 1 žlica meda
- Prstohvat origana
- Sok ¼ limuna
- 100 g borovnica
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Justine Schofield
Sarawak laksa
Recepti Justine Schofield
Ljepljiva krilca
Recepti Justine Schofield
Salata od svježe ribe – hinava
Recepti Justine Schofield
Kajgana s manicaijem
Recepti Justine Schofield
Mee Kolok
Recepti Justine Schofield
Jastučići s goveđim curryjem i krumpirom
Recepti Justine Schofield
Nasi dagang
Recepti Justine Schofield
Nasi lemak
Recepti Justine Schofield
Onde-onde
Recepti Justine Schofield
Omlet s kamenicama