Salata od svježe ribe – hinava

Malaysia Gourmet with Justine Schofield je kulinarska emisija u kojoj poznata australska kuharica Justine Schofield istražuje bogatstvo i raznolikost malezijske kuhinje. Putujući kroz različite regije Malezije, Justine kuša autentična jela, upoznaje lokalne kuhare i otkriva kako se tradicionalna malezijska jela pripremaju na izvoran način.

Sastojci

  • 200 g skuše, tanko narezane
  • 2 šalice soka limete
  • 2 duge crvene čili papričice, tanko narezane
  • 2 čili papričice bird's eye, tanko narezane
  • 2 ljutike, tanko narezane
  • grumen đumbira, nariban
  • ½ gorke dinje, bez sjemenki i tanko narezane
  • sol

Priprema

  • U zdjeli pomiješajte sve sastojke osim gorke dinje. Nekoliko ih minuta miješajte da riba promijeni boju. Zatim umiješajte gorku dinju i poslužite salatu.

Povezani recepti

Vidi sve