• Mini dauphinoise krumpiriRecepti
    Mini dauphinoise krumpiri

    Mary Berry kuhinja odnosi se na stil kuhanja poznate britanske kuharice Mary Berry – jednostavna, klasična i domaća jela s naglaskom na provjerene recepte i tradicionalne britanske okuse. Njezina kuhi...

  • Sendvič s jajimaRecepti
    Sendvič s jajima

    Kuhari Adam Liaw i Poh Ling Yeow izajedno istražuju neke od najpopularnijih turističkih odredišta Australije i pokazuju svoje kulinarske vještine u pripremanju malezijskih jela koristeći lokalne pro...

  • Irska peciva jambonRecepti
    Irska peciva jambon

    Mark Moriarty je zvijezda u kulinarskom svijetu koja je radila u poznatom Greenhouse restoranu u Dublinu i proglašen je mladim kuharom godine Svjetske organizacije San Pellegrino. Njegov inovativni...

  • Patlidžani punjeni sirom i orasimaRecepti
    Patlidžani punjeni sirom i orasima

    Iz jamajčke baštine rođen je Ainsley Harriottu Paddingtonu u Westminsterskom gradu u središnjem Londonu 28. veljače 28. veljače 1957. Njegov otac, Chester Leroy Harriott, bio je pijanista i pjevač, a...

  • Zapečeni kruh s pirjanim gljivama i rastopljenim siromRecepti
    Zapečeni kruh s pirjanim gljivama i rastopljenim sirom

    Iz jamajčke baštine rođen je Ainsley Harriottu Paddingtonu u Westminsterskom gradu u središnjem Londonu 28. veljače 28. veljače 1957. Njegov otac, Chester Leroy Harriott, bio je pijanista i pjevač, a...

  • Košarice od palente s gorgonzolom i salamomRecepti
    Košarice od palente s gorgonzolom i salamom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Gnocco fritto s dimljenom scamorzomRecepti
    Gnocco fritto s dimljenom scamorzom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Smokve u pršutu s umakom od gorgonzoleRecepti
    Smokve u pršutu s umakom od gorgonzole

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...