• Tjestenina s raguom od bijelih kobasicaRecepti
    Tjestenina s raguom od bijelih kobasica

    Mark Moriarty je zvijezda u kulinarskom svijetu koja je radila u poznatom Greenhouse restoranu u Dublinu i proglašen je mladim kuharom godine Svjetske organizacije San Pellegrino. Njegov inovativni...

  • Janjeći boulangèreRecepti
    Janjeći boulangère

    Mark Moriarty je zvijezda u kulinarskom svijetu koja je radila u poznatom Greenhouse restoranu u Dublinu i proglašen je mladim kuharom godine Svjetske organizacije San Pellegrino. Njegov inovativni...

  • Janjeća rebrica s ljetnim povrćemRecepti
    Janjeća rebrica s ljetnim povrćem

    Michel Albert Roux, poznatiji kao Michel Roux Jr. je englesko-francuski kuhar te vlasnik restorana Le Gavroche u Londonu. Kuhar je s dvije Michelinove zvjezdice, a s nama dijeli ukusne francuske regio...

  • Poširane breskve s mačjim jezicimaRecepti
    Poširane breskve s mačjim jezicima

    Michel Albert Roux, poznatiji kao Michel Roux Jr. je englesko-francuski kuhar te vlasnik restorana Le Gavroche u Londonu. Kuhar je s dvije Michelinove zvjezdice, a s nama dijeli ukusne francuske regio...

  • Crvena riža s goveđim kobasicamaRecepti
    Crvena riža s goveđim kobasicama

    Michel Albert Roux, poznatiji kao Michel Roux Jr. je englesko-francuski kuhar te vlasnik restorana Le Gavroche u Londonu. Kuhar je s dvije Michelinove zvjezdice, a s nama dijeli ukusne francuske regio...

  • Pečena piletina i grožđe s burratom i umakom od bijelog vinaRecepti
    Pečena piletina i grožđe s burratom i umakom od bijelog vina

    Curtis Stone je  slavni kuhar i autor rođen u Australiji, a trenutno živi i djeluje u SAD-u. Najviše je poznat po višestrukim televizijskim nastupima u SAD-u, Australiji i Velikoj Britaniji, kao i po...

  • Košarice od palente s gorgonzolom i salamomRecepti
    Košarice od palente s gorgonzolom i salamom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kulina...

  • Sporo pečen janjeći but u suhoj marinadiRecepti
    Sporo pečen janjeći but u suhoj marinadi

    Ovaj mladi kuhar rođenjem je iz Dublina, no vuče veliki broj korijena s Jamajke. Iako se kroz djetinjstvo nikada nije vidio kao kuhar, danas uživa u dijeljenju svojih recepata. Kako sam kaže, njegov g...