• Rižoto od prepelica s parmezanomRecepti
    Rižoto od prepelica s parmezanom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Poširana tuna u ekstra djevičanskom maslinovom ulju s bosiljkom i pečena salata CapreseRecepti
    Poširana tuna u ekstra djevičanskom maslinovom ulju s bosiljkom i pečena salata Caprese

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Nabujak od parmezana s poširanim kruškama začinjen lambrusco vinomRecepti
    Nabujak od parmezana s poširanim kruškama začinjen lambrusco vinom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Zalogaji od parmezana s tartarom od teletineRecepti
    Zalogaji od parmezana s tartarom od teletine

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Pjenica od mortadele i Buffalo Ricotte sira u kuhanom tijestuRecepti
    Pjenica od mortadele i Buffalo Ricotte sira u kuhanom tijestu

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Gnocchetti tjestenina s kremom od parmezanaRecepti
    Gnocchetti tjestenina s kremom od parmezana

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Focaccine (mini focaccia kruh) s pršutom i dimljenom mozzarellomRecepti
    Focaccine (mini focaccia kruh) s pršutom i dimljenom mozzarellom

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...

  • Puding od tamne čokolade s Amaretti keksimaRecepti
    Puding od tamne čokolade s Amaretti keksima

    Luca Ciano rođen je u Italiji, no prebcio je svoj život iz Milana u Australiju. Ljubav prema talijanskoj hrani nikako nije izgubio te često odaje počast svojim talijanskim korijenima kroz razne kuli...