• Dvije salate s tjesteninomRecepti
    Dvije salate s tjesteninom

    Ljubiteljica hrane, Silvia Colloca, je žena sa mnogo strasti: profesionalna glumica, trenirana operna pjevačica, bloggerica i autorica kulinarske knjige. Nakon što je djetinjstvo provela u kuhinji zaj...

  • Salata od bijelog graha s mladim lukom sa žaraRecepti
    Salata od bijelog graha s mladim lukom sa žara

    Ovaj mladi kuhar rođenjem je iz Dublina, no vuče veliki broj korijena s Jamajke. Iako se kroz djetinjstvo nikada nije vidio kao kuhar, danas uživa u dijeljenju svojih recepata. Kako sam kaže, njegov g...

  • Tabbouleh od nara i peršinaRecepti
    Tabbouleh od nara i peršina

    Ova britanska kuharica i ljubiteljica hrane ujedno je i pobjednica jedne od sezona emisije The Greate British Bake Off.   Sebe opisuje kao jednostavnu ženu koja voli svoju obitelj i hranu, a donosi va...

  • Afganistanska salataRecepti
    Afganistanska salata

    Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

  • Šarena salata od pira, brokule i paprika s halloumijemRecepti
    Šarena salata od pira, brokule i paprika s halloumijem

    Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

  • Salata s popečcima od graha i salsom od rajčiceRecepti
    Salata s popečcima od graha i salsom od rajčice

    Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

  • Salata od dimljene pastrve i siraRecepti
    Salata od dimljene pastrve i sira

    Lora i Stoyan donose vam odlične recepte savršene za svaku kuhinju. Recepti ovog dua poznati su po svojim jedinstvenim okusima koje kombiniraju klasičnim namirnicama.

  • Salata od vatreno crvene rižeRecepti
    Salata od vatreno crvene riže

    Salatu ne moramo nužno uvijek jesti kao prilog. Ako joj dodate ružu te umak, pretvara se u puni obrok!