Primož Dolničar

Primož Dolničar

Primož je rođen 1973. godine u Ljubljani. Nakon srednje škole upisao je studij filozofije, a tijekom studija pridružio se plesnom kazalištu. Pred sam kraj studija putovao je po Južnoj Americi, a po povratku u Ljubljanu nastavio je plesati u kazalištu, ali i baviti se fotografijom. Vodio je i TV emisije, a danas ima kulinarski studio i stolarsku radionicu. Kuha, piše kulinarski blog te izrađuje drveni namještaj.
  • Ukiseljeni vrganjiRecepti
    Ukiseljeni vrganji

    Način pripreme:1. Vrganje očistite. Po potrebi ih izrežite. Operite ih. Osušite ih. Vrganje nakratko blanširati u kipućoj vodi. Stavite ih na cjedilo. Ocijedite ih. Pričekajte da se oh...

  • Kompot od marelicaRecepti
    Kompot od marelica

    Način pripreme: U lonac ulijte litru vode i oko 3 dag šećera. Zakuhajte vodu. Operite marelice. Uzmite manji nož, prerežite marelicu na pola i izvadite joj košticu iz sredine; neke marelice imaj...

  • Kisela repaRecepti
    Kisela repa

    Način pripreme: Očistite repu. Ogulite repu. Naribajte repu. Pripremite lonac. Stavite repu u lonac. U lonac stavite malo sjemenki crnog papra. Sve posolite. Dodajte lovorov list. Sve dobro...

  • Umak od rajčiceRecepti
    Umak od rajčice

    Način pripreme: Očistite rajčice Izrežite ih na bilo koju veličinu jer će se kasnije ionako raspasti. Pripremite 2 lonca. Zagrijte lonce. Nasjeckajte luk. U jedan lonac ulijte malo ulja i doda...