Adam Liaw

Adam Liaw

Adam Liaw je kuhar, pisac i televizijski voditelj sa sjedištem u Sydneyu u Australiji.

Njegova televizijska serija, Okus Destinacije, proputovala je Australiju, Novi Zeland, Japan, Skandinaviju i Singapur i osvojila nagradu AACTA 2016. za najbolji životni televizijski program.

Adam je redoviti kolumnist za GoodFood novina Fairfax, magazin Sunday Life i The Guardian.

Adam je 2010. osvojio "MasterChef Australija" titulu. Njegova je pobjeda i dalje najgledaniji nesportski televizijski događaj u povijesti Australije. Godine 2016. japanska vlada imenovala je Adama službenim “ambasadorom dobre volje japanske kuhinje”.

S više od 300 tisuća pratitelja, Adamovu prisutnost na društvenim mrežama Klout je ocijenio najutjecajnijim u australskoj prehrambenoj industriji. Adama možete pratiti na Facebooku, Instagramu, Youtubeu ili Twitteru.

Adam je također UNICEF-ov australski nacionalni ambasador za prehranu.

  • Ondeh ondehRecepti
    Ondeh ondeh

    Upute Vrijeme odmaranja  15 minuta U lonac stavite batat i šećer, te dodajte dovoljno vode da ih prekrije. Zakuhajte na srednje jakoj vatri, dok batat ne ispliva na površinu ili ne omekša. Procije...

  • Rafflesov singapurski koktelRecepti
    Rafflesov singapurski koktel

    Upute Sve sastojke stavite u posudu za miješanje koktela i dobro promiješajte. Procijedite u visoku čašu i poslužite ukrašeno kriškom ananasa i višnjom.

  • Kaya tost s polu kuhanim jajima i kavom HainaneseRecepti
    Kaya tost s polu kuhanim jajima i kavom Hainanese

    Upute Vrijeme odmaranja 5 minuta Kako biste napravili kaya namaz, u visokoj posudi pomiješajte jaja i 1 kg šećera, te miješajte u jednom smjeru dok ne postane glatko i tekuće. U međuvremenu, u ve...

  • Thunder tea riža sa sardinama i utrnutim okusomRecepti
    Thunder tea riža sa sardinama i utrnutim okusom

    Upute Kako biste skuhali rižu yumepirika, stavite rižu u lonac i prekrijte hladnom vodom. Prije kuhanja u loncu, rižu dobro operite, zatim isperite zamagljenu škrobnu vodu, ali pazite kako ne biste...