Pridružite se Rudolphovu izazovu

Četvrtak 1 Travanj

Pridružite se Rudolphovu izazovu

Proljeće na 24Kitchen kanalu dolazi s novom emisijom nizozemskog majstora slastičara Rudolpha van Veena - "Rudolphova pekarnica: mali pekari".

Rudolph otvara svoju pekaru za djecu koja žele naučiti pripremati razne deserte, torte, kolače, peciva i kekse. U svakoj epizodi, Rudolph i mali pekari će zajedno gledateljima predstaviti dva recepta - jedan složeniji, po izboru majstora slastičara, i jedan lakši - omiljeni malim pekarima.

24Kitchen i Rudolph van Veen pozivaju vas da se pridružite nagradnom natječaju "Rudolphov izazov", svakog utorka, od 6. do 27. travnja od 13:00 sati. Pripremite jedan od recepata prikazanih u jednoj od epizoda emisije i objavite fotografiju gotovog deserta na svom Facebook ili Instagram profile te uz to:

označite stranicu @24KitchenCroatia na Facebooku ili profil @24Kitchenhr na Instagramu

dodajte hashtag #RudolphsChallenge

Naš žiri, u kojem je i sam majstor slastičar, Rudolph van Veen, izabrat će tri najbolje fotografije koje će zatim dobiti jednu od nagrada:

blender - Electrolux E7CB1-4GB

blender - Electrolux ESB2500 

ručno glačalo na paru - Electrolux Garment Steamer E6HS1-2EG

Ne propustite novu Rudolphovu emisiju " Rudolphova pekarnica: mali pekari " od 6. travnja, svakog utorka, od 13:00 (s reprizom epizode od 23:00), kako biste naučili pripremati brojne recepte koje možete lako napraviti kod kuće: portugalska narančasta rolada, cupcakesi sa slovima, Schwarzwald tortu s višnjama, tiramisu s jagodama, limunski kolač sa svježim sirom, pizzu s voćem i još mnoge druge. Oduševite svoje najdraže ovim lakim, neodoljivim i ukusnim slasticama te ih ne zaboravite slikati kako biste se pridružili Rudolpov izazovu.