Rudolph van Veen stiže u Zagreb!

Petak 5 Svibanj

Rudolph van Veen stiže u Zagreb!

Rudolph van Veen, kulinarski čarobnjak 24Kitchen kanala poznat po nezaboravnim gastronomskim iskustvima, ponovno dolazi u Hrvatsku!

Kroz uzbudljiv i ukusan svijet gurmanske kuhinje Rudolph će nas provesti 12. svibnja, u City Centeru one East, gdje će pred mnogobrojnom publikom pripremiti jedan od svojih poznatih recepata. Uz Rudolpha, svoje kulinarske vještine će pokazati Morana Zibar, Mile Butorac i Sandra Rončević koji će se natjecati za titulu najboljega, rekonstruirajući recept slavnog chefa.

Kao poznati kuhar, pisac i televizijska ličnost, chef Rudolph van Veen proputovao je svijet u potrazi za savršenim receptima, kombinirajući znanje o međunarodnoj kuhinji s kreativnim pristupom koji ne poznaje granice. Bilo da priprema ukusno glavno jelo ili smišlja slatki desert, Rudolphove kulinarske kreacije prava su gozba za osjetila, koja će zajamčeno oduševiti i zadiviti najizbirljivija nepca.

Jedan od omiljenih svjetskih chefova od malih nogu je sanjao da jednog dana postane kuhar. Ostvario je svoj san 1985. godine po završetku kulinarske škole u Bredi, gdje je razvio natjecateljski duh koji ga je pratio u narednim godinama. Državna i međunarodna natjecanja uvijek su mu predstavljala izazov - težio je da nadmaši ne samo druge, već i samoga sebe. Uspio je u tome naumu, što potvrđuje četverostruko osvajanje prestižne kulinarske nagrade Silver Chef’s Hat. Poseban uspjeh ostvario je 2010. godine sudjelovanjem na prvom nizozemskom dvodnevnom ispitu za zvanje Master Pastry Chef, što je i postigao s najboljim ocjenama.

Rudolph se odlično snašao i ispred kamere te je vrlo brzo postao omiljeno lice 24Kitchen kanala. Gledatelje vodi korak po korak kroz jednostavne recepte, objašnjava im osnovna načela kuhanja i inspirira na pripremu zdravih i ukusnih jela. Iako obožava pripremati deserte, s velikom strašću priprema i slana jela, pokazujući kako je uistinu svestrani gastro majstor.

Pripremite se da vas Rudolph provede kroz uzbudljiv i ukusan svijet gurmanske kuhinje!