Raspored
Nedjelja
13 Srpanj
09:00
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Sladoled, Sezona 1 | Epizoda 5
Chef Pavlov pretvara rastopljeni šećer u fine, ledene kristale i poslužuje karamelni sladoled na dva načina.
Idite na emisiju09:30
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Pistacija, Sezona 1 | Epizoda 6
Postoji izreka da su pistacije hrana onih koje je Bog odabrao. Chef Pavlov dodjeluje pistacijama u dvije glavne uloge.
Idite na emisiju10:00
Jednostavna jela
+Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7
Jednostavna jela pokazuju kako u svom domu stvoriti jela dostojna restorana. Pridružite se voditeljici, Heri Te Kurapi, koja priprema ukusna jela u kojim ćete uživati: punjena riba na pari s azijskim umakom, marinirani kebabi, voćna salata.
Idite na emisiju10:30
Jednostavna jela
+Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8
Jednostavna jela pokazuju kako u svom domu stvoriti jela dostojna restorana. Pridružite se voditeljici, Heri Te Kurapi, koja priprema ukusna jela u kojim ćete uživati: brza juha od svinjetine s okruglicama, Cezar salata, krafne na tri načina.
Idite na emisiju11:00
Najotmjenije trgovine britanskih farmi
+Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1
Britain's Poshest Farm Shops 1
12:00
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 25
12:30
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 26
13:00
Španjolska pustolovina Jamesa Martina
+Bilbao, Sezona 1 | Epizoda 3
James će u Bilbau obići ogromnu zatvorenu tržnicu, uspinjačom doseći slavni restoran s odrescima, naučiti raditi caroline i posjetiti vinariju na morskom dnu. Priprema bakalara, arancine s crnilom sipe, baskijski kolač od sira i plodove mora.
14:00
Kulinarsko putovanje: Južna Afrika
+KRUGER SAFARI PARK, Sezona 2 | Epizoda 1
Warren počinje 2. seriju u svjetski poznatom nacionalnom parku Kruger. Poslije nezaboravnog safarija kuha sjajan desert, pa pješke slijedi nosoroga u divljini i sprema južnoafrički doručak. Na kraju, mladi chef priprema Warrenove proljetne rolice.
14:30
Kulinarsko putovanje: Južna Afrika
+JESTI U JOHANNESBURGU, Sezona 2 | Epizoda 2
Warren gušta u raznim međunarodnim okusima u Sandtonu, dijelu Johannesburga. Jede u trendovskom Ziouxu, zatim kuša tjesteninu u talijanskom restoranu Gemelli, pa nastavlja s pripremom svojih nevjerojatnih recepata s južnoafričkim okusima.
15:00
Jamie: Brzo i jednostavno
+, Sezona 1 | Epizoda 4
16:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Usreći me pečenjem, Sezona 7 | Epizoda 3
John i Lisa peku slatko i slane poslastice u svojoj Vikend kuhinji, s obiljem savjeta i trikova. Počinju s prekrasnom tortom od kokosa i meda koja djeluje savršeno i kao desert. Zatim je tu klasična pizza te slani čokoladni tart s karamel keksima.
Idite na emisiju17:00
Donalova irska avantura
+Boyne Valley, Sezona 1 | Epizoda 5
Donal i Max kreću na istok, prema zemlji mitova, legendi i tradiciji hrane. Upoznaje se s drevnom tradicijom izrade jabukovače i posjećuje 240 godina star dvorac Slane koji je poslužio kao pozornica za najveće svjetske rock bendove.
Idite na emisiju17:30
Donalova irska avantura
+Shannon, Sezona 1 | Epizoda 6
Nova dionica vodi u skriveno srce Irske na obale rijeke Shannon. Donal kuha ručak, ukusnu salatu od dimljene pastrve i krumpira za svoje kolege na krstarenju. Povratak na suho završava u jednom od najstarijih pubova u Irskoj, "Luker's".
Idite na emisiju18:00
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Soufle, Sezona 1 | Epizoda 7
Soufflé, parfait… Ne morate znati francuski da biste razumjeli ovo kulinarsko savršenstvo. Chef Pavlov prvo će pokazati dvije vrste souffléa, klasični i onaj s okusom marakuje. Zatim slijedi recept za ledeni parfait s bijelom čokoladom.
Idite na emisiju18:30
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Vafli, Sezona 1 | Epizoda 8
Svi sanjamo o početku dana uz raskošni doručak te o uživanju u popodnevnoj kavi uz zamamni desert. Chef Pavlov u te dane uključuje domaće gaufrette ukrašene džemom od kruške te izuzetno fine mini tortice s pjenicom od vanilije.
Idite na emisiju19:00
Na Serifin način 2
+Bundeva, Sezona 2 | Epizoda 2
Zvijezda ove epizode Na Serifin način jedna je od najljepših simbola kruga života – bundeva. Serifa Aksoy skuplja sve vrste bundeva iz svog vrta i koristi ih za ukusnu juhu, te slanu punjenu bundevu s mesom i keljem.
19:30
Na Serifin način 2
+Kesten, Sezona 2 | Epizoda 3
U ovoj epizodi Na Serifin način sve se vrti oko kestena, koji kao kontrast svojoj gruboj vanjštini, iznutra imaju iznenađujuću mekanu teksturu i nevjerojatan okus.
20:00
Francuski regionalni recepti Michela Rouxa
+Francuski regionalni recepti Michela Rouxa 2, 8, Sezona 2 | Epizoda 8
Michel posjećuje restoran La Chassagnette i priprema jelo od cvjetova tikvica koje puni kozjim sirom i prži u ulju, da bi ih zatim prelio medom i posuo svježim čilijem. Za svoju kućnu zabavu priprema mariniranu janjeću nogu s korjenastim povrćem.
Idite na emisiju21:00
Gurmansko putovanje Akisa Petretzikisa
+, Sezona 3 | Epizoda 1
22:00
Jamie istražuje mediteransku kuhinju
+GRČKA / SOLUN & SKOPELOS, Sezona 1 | Epizoda 1
Iz Soluna Jamie odlazi na grčki otok Skopelos. Nadahnut meze platama i tradicionalnom otočnom kuhinjom, posvećuje se pripremi kruha od dimljenih patlidžana, piletini na žaru s tzatzikijem i rižom.
23:00
Španjolska pustolovina Jamesa Martina
+Bilbao, Sezona 1 | Epizoda 3
James će u Bilbau obići ogromnu zatvorenu tržnicu, uspinjačom doseći slavni restoran s odrescima, naučiti raditi caroline i posjetiti vinariju na morskom dnu. Priprema bakalara, arancine s crnilom sipe, baskijski kolač od sira i plodove mora.
00:00
Kulinarsko putovanje: Južna Afrika
+KRUGER SAFARI PARK, Sezona 2 | Epizoda 1
Warren počinje 2. seriju u svjetski poznatom nacionalnom parku Kruger. Poslije nezaboravnog safarija kuha sjajan desert, pa pješke slijedi nosoroga u divljini i sprema južnoafrički doručak. Na kraju, mladi chef priprema Warrenove proljetne rolice.
00:30
Kulinarsko putovanje: Južna Afrika
+JESTI U JOHANNESBURGU, Sezona 2 | Epizoda 2
Warren gušta u raznim međunarodnim okusima u Sandtonu, dijelu Johannesburga. Jede u trendovskom Ziouxu, zatim kuša tjesteninu u talijanskom restoranu Gemelli, pa nastavlja s pripremom svojih nevjerojatnih recepata s južnoafričkim okusima.
00:55
Jamie: Brzo i jednostavno
+, Sezona 1 | Epizoda 4
01:50
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Usreći me pečenjem, Sezona 7 | Epizoda 3
John i Lisa peku slatko i slane poslastice u svojoj Vikend kuhinji, s obiljem savjeta i trikova. Počinju s prekrasnom tortom od kokosa i meda koja djeluje savršeno i kao desert. Zatim je tu klasična pizza te slani čokoladni tart s karamel keksima.
Idite na emisiju02:40
Donalova irska avantura
+Boyne Valley, Sezona 1 | Epizoda 5
Donal i Max kreću na istok, prema zemlji mitova, legendi i tradiciji hrane. Upoznaje se s drevnom tradicijom izrade jabukovače i posjećuje 240 godina star dvorac Slane koji je poslužio kao pozornica za najveće svjetske rock bendove.
Idite na emisiju03:10
Donalova irska avantura
+Shannon, Sezona 1 | Epizoda 6
Nova dionica vodi u skriveno srce Irske na obale rijeke Shannon. Donal kuha ručak, ukusnu salatu od dimljene pastrve i krumpira za svoje kolege na krstarenju. Povratak na suho završava u jednom od najstarijih pubova u Irskoj, "Luker's".
Idite na emisiju03:30
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Tony, Sezona 1 | Epizoda 1
Lorraine pomaže Tonyju savladati jelovnik nadahnut Mediteranom.
Idite na emisiju04:00
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Bryony, Sezona 1 | Epizoda 2
Lorraine pomaže Bryony organizirati djevojačku zabavu za njezinu najbolju prijateljicu.
Idite na emisiju04:20
Nova balkanska kuhinja s Božanom
+Školjke, Sezona 1 | Epizoda 17
Idite na emisiju04:45
Nova balkanska kuhinja s Božanom
+Za užinu, Sezona 1 | Epizoda 18
Idite na emisiju05:10
Nova balkanska kuhinja s Božanom
+Uskrs, Sezona 1 | Epizoda 19
Idite na emisiju05:35
Nova balkanska kuhinja s Božanom
+Finale, Sezona 1 | Epizoda 20
Idite na emisiju
Ponedjeljak
14 Srpanj
06:00
Tajne tete Cátie
+To je ZOI, Sezona 5 | Epizoda 13
Sljedeća tri recepta su posebna, rade se s jednim ili više ZOI sastojaka, tj. zaštićene oznake izvornosti. Za predjelo imamo West Rock pletenicu od kruške karameliziranu s Nisa sirom.Glavno jelo je teleći burger Barrosan s ljubičastim lukom.
Idite na emisiju06:30
Tajne tete Cátie
+Savršen duo, Sezona 5 | Epizoda 14
Znate li one sastojke koji su dobri sami, a još bolje uz pratnju? Nadahnuto okusima kukuruznog kruha i bakalara, teta Katie odlučila je napraviti paštetu od kukuruznog kruha i ikre bakalara. Za glavno jelo tu je riža na žaru s alheirom od divljači.
Idite na emisiju07:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Alex posjećuje međunarodno odredište Marbellu i saznaje o povijesti grada. Odatle odlazi u zaboravljenu zapadnu Andaluziju koju nepravedno zaobilaze turisti. U gradu Jerezu kuša šeri i divi se konjskom plesu., a za konac puta ostavlja divnu Sevillu.
08:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Fettuccine i goveđi burgeri s crnim grahom, Sezona 1 | Epizoda 23
Današnji recepti su fetucini, dimljena pastrva, šparoge i grašak. Burgeri od crnog graha, rezanci i salata od krastavaca.
Idite na emisiju08:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Svinjska marsala i tajlandski rezanci, Sezona 1 | Epizoda 24
Danas Jamie pravi svinjsku marsalu, porcini rižu i proljetno zelenje, kao i Koh Samui salatu, čili tofu i tajlandske rezance.
Idite na emisiju09:00
Kraljica čokolade: Sretan čokoladni Božić
+10:00
Vina svijeta
+Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6
U šestoj emisiji James Purefoy i Matthew Goode odlaze u Lyon u Francuskoj kako bi pronašli vino za desert. Joe Fattorini nalazi se u baskijskom gradu San Sebastianu s kuharom Joseom Pizarrom. Odlaze u Rioju kako bi pronašli vina u San Sebastianu.
Idite na emisiju11:00
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Močvara Romney, Sezona 2 | Epizoda 5
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Upoznaje se s posebnom vrstom janjetine iz slanih močvara, uči o uzgoju neobičnog povrća i posjećuje lokalnu školu.
11:30
Dobar tek
+Tri najdraža Lorina recepta, Sezona 8 | Epizoda 9
Popularni proizvodi domaće kuhinje nalaze se u Lorinim omiljenim receptima. Epizoda započinje pečenom paprikom punjenom sirom, nastavlja se gozlemeom s krumpirom i špinatom. Finale će biti svečano - torta s jogurtom, keksima i bijelom čokoladom.
Idite na emisiju12:00
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 7
12:30
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 8
13:00
Jamie istražuje mediteransku kuhinju
+Tunis, Sezona 1 | Epizoda 2
Jamie istražuje Tunis i susreće tradicionalne majstore kus-kusa, jede ukusnu uličnu hranu i bude pozvan da kuha s lokalnim kuharima na plaži. Nadahnut time, priprema hrskave komadiće kozica te gulaš od piletine i marquez kobasica.
14:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Alex istražuje neotkrivenu unutrašnjost Španjolske i posjećuje očaravajuće vjetrenjače u Consuegri te stari grad Salamancu. Vrhunac putovanja je Madrid gdje se divi najveličanstvenijim povijesnim zgradama u zemlji i upoznaje osebujne pojedince.
15:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Hrskava svinjetina i gljive s grila, Sezona 1 | Epizoda 25
Danas je na jelovniku hrskava Parma svinjetina, sjeckane tikvice i smeđa riža, kao i šampinjoni s grila, dimljena panceta, otopljeni sir i kruške.
Idite na emisiju15:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Pileće fajite i kraljvski račići, Sezona 1 | Epizoda 26
Danas Jamie kuha cvrčeće pileće fajite, pečenu papriku, šalšu, rižu i grah kao i mješavinu račiće, kraljevske škampe i kruh osušen na suncu.
Idite na emisiju16:00
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Dimljenje pastrva, Sezona 2 | Epizoda 6
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Vraća se na imanje s pastrvama iz obližnjeg ribogojilišta i gradi pušnicu za pripremu ribe.
16:30
Dobar tek
+Tri najdraža Lorina recepta, Sezona 8 | Epizoda 9
Popularni proizvodi domaće kuhinje nalaze se u Lorinim omiljenim receptima. Epizoda započinje pečenom paprikom punjenom sirom, nastavlja se gozlemeom s krumpirom i špinatom. Finale će biti svečano - torta s jogurtom, keksima i bijelom čokoladom.
Idite na emisiju17:00
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 1
17:30
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 2
18:00
Okusi Turske s Refikom
+Jela s maslinovim uljem, Sezona 1 | Epizoda 6
Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi predstavlja jela s maslinovim uljem i kekse Kavala, a gost je Gupse Özay.
Idite na emisiju19:00
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 7
19:30
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 8
20:00
Malezija Adama i Poh u Australiji: Pravi australski zalogaji
+Sydney, Sezona 2 | Epizoda 7
Ne postoji poznatiji grad u Australiji od Sydneyja. U ovoj epizodi, ne istražujemo samo legendarna jela, već i neke legendarne ljude također.
Idite na emisiju20:30
Malezija Adama i Poh u Australiji: Pravi australski zalogaji
+Canberra, Sezona 2 | Epizoda 8
Ovo putovanje započinjemo u duhovnom središtu Australije – Uluru. Sada, kada se približavamo kraju, krećemo prema političkom glavnom gradu – Canberri, gradu izgrađenom na ručku.
Idite na emisiju21:00
Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom
+Božić u Beču, Sezona 1 | Epizoda 5
Gregg je na božićnom sajmu u Beču gdje otkriva svijet toplih napitaka, posebnih ukrasa, prekrasnu tradiciju, zimske igre, slatke delicije... Na najvećoj bečkoj tržnici otkriva njene tajne, odlazi u dvorac Schönbrunn i priprema austrijski štrudel...
Idite na emisiju22:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Alex istražuje neotkrivenu unutrašnjost Španjolske i posjećuje očaravajuće vjetrenjače u Consuegri te stari grad Salamancu. Vrhunac putovanja je Madrid gdje se divi najveličanstvenijim povijesnim zgradama u zemlji i upoznaje osebujne pojedince.
23:00
Jamie istražuje mediteransku kuhinju
+Tunis, Sezona 1 | Epizoda 2
Jamie istražuje Tunis i susreće tradicionalne majstore kus-kusa, jede ukusnu uličnu hranu i bude pozvan da kuha s lokalnim kuharima na plaži. Nadahnut time, priprema hrskave komadiće kozica te gulaš od piletine i marquez kobasica.
00:00
Dobar tek
+Tri najdraža Lorina recepta, Sezona 8 | Epizoda 9
Popularni proizvodi domaće kuhinje nalaze se u Lorinim omiljenim receptima. Epizoda započinje pečenom paprikom punjenom sirom, nastavlja se gozlemeom s krumpirom i špinatom. Finale će biti svečano - torta s jogurtom, keksima i bijelom čokoladom.
Idite na emisiju00:30
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Dimljenje pastrva, Sezona 2 | Epizoda 6
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Vraća se na imanje s pastrvama iz obližnjeg ribogojilišta i gradi pušnicu za pripremu ribe.
01:00
Malezija Adama i Poh u Australiji: Pravi australski zalogaji
+Sydney, Sezona 2 | Epizoda 7
Ne postoji poznatiji grad u Australiji od Sydneyja. U ovoj epizodi, ne istražujemo samo legendarna jela, već i neke legendarne ljude također.
Idite na emisiju01:30
Malezija Adama i Poh u Australiji: Pravi australski zalogaji
+Canberra, Sezona 2 | Epizoda 8
Ovo putovanje započinjemo u duhovnom središtu Australije – Uluru. Sada, kada se približavamo kraju, krećemo prema političkom glavnom gradu – Canberri, gradu izgrađenom na ručku.
Idite na emisiju02:00
Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom
+Božić u Beču, Sezona 1 | Epizoda 5
Gregg je na božićnom sajmu u Beču gdje otkriva svijet toplih napitaka, posebnih ukrasa, prekrasnu tradiciju, zimske igre, slatke delicije... Na najvećoj bečkoj tržnici otkriva njene tajne, odlazi u dvorac Schönbrunn i priprema austrijski štrudel...
Idite na emisiju02:45
Vina svijeta
+Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6
U šestoj emisiji James Purefoy i Matthew Goode odlaze u Lyon u Francuskoj kako bi pronašli vino za desert. Joe Fattorini nalazi se u baskijskom gradu San Sebastianu s kuharom Joseom Pizarrom. Odlaze u Rioju kako bi pronašli vina u San Sebastianu.
Idite na emisiju03:35
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Hrskava svinjetina i gljive s grila, Sezona 1 | Epizoda 25
Danas je na jelovniku hrskava Parma svinjetina, sjeckane tikvice i smeđa riža, kao i šampinjoni s grila, dimljena panceta, otopljeni sir i kruške.
Idite na emisiju04:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Pileće fajite i kraljvski račići, Sezona 1 | Epizoda 26
Danas Jamie kuha cvrčeće pileće fajite, pečenu papriku, šalšu, rižu i grah kao i mješavinu račiće, kraljevske škampe i kruh osušen na suncu.
Idite na emisiju04:20
Dobar tek
+Tri najdraža Lorina recepta, Sezona 8 | Epizoda 9
Popularni proizvodi domaće kuhinje nalaze se u Lorinim omiljenim receptima. Epizoda započinje pečenom paprikom punjenom sirom, nastavlja se gozlemeom s krumpirom i špinatom. Finale će biti svečano - torta s jogurtom, keksima i bijelom čokoladom.
Idite na emisiju04:45
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Dimljenje pastrva, Sezona 2 | Epizoda 6
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Vraća se na imanje s pastrvama iz obližnjeg ribogojilišta i gradi pušnicu za pripremu ribe.
05:10
Okusi Turske s Refikom
+Jela s maslinovim uljem, Sezona 1 | Epizoda 6
Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi predstavlja jela s maslinovim uljem i kekse Kavala, a gost je Gupse Özay.
Idite na emisiju
Utorak
15 Srpanj
06:00
Tajne tete Cátie
+Večera na kauču, Sezona 5 | Epizoda 15
Danas je teta Katie u kućnom kinu. Za tu priliku vam je poslužen jednostavan jelovnik jer će večera... biti na kauču! Za početak filma imamo pileće quesadille, servirane s meksičkim umakom, blago začinjene. Jesi li spreman? Film samo što nije počeo!
Idite na emisiju06:30
Tajne tete Cátie
+Posebni dani u godini, Sezona 5 | Epizoda 16
U kući tete Katie se nekoliko puta godišnje obilježavanja majčin dan, dan očeva i dan djeteta. Počinjemo s jednim od omiljenih predjela tete Katie: tartom od bosiljka s kozjim sirom, ljutikom i kompotom od šumskog voća. Pridružite se zabavi!
Idite na emisiju07:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Alex istražuje neotkrivenu unutrašnjost Španjolske i posjećuje očaravajuće vjetrenjače u Consuegri te stari grad Salamancu. Vrhunac putovanja je Madrid gdje se divi najveličanstvenijim povijesnim zgradama u zemlji i upoznaje osebujne pojedince.
08:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Hrskava svinjetina i gljive s grila, Sezona 1 | Epizoda 25
Danas je na jelovniku hrskava Parma svinjetina, sjeckane tikvice i smeđa riža, kao i šampinjoni s grila, dimljena panceta, otopljeni sir i kruške.
Idite na emisiju08:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Pileće fajite i kraljvski račići, Sezona 1 | Epizoda 26
Danas Jamie kuha cvrčeće pileće fajite, pečenu papriku, šalšu, rižu i grah kao i mješavinu račiće, kraljevske škampe i kruh osušen na suncu.
Idite na emisiju09:00
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 1
09:30
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 2
10:00
Vina svijeta
+Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7
James Purefoy i Matthew Goode upoznaju nas sa šest vina koje su odabrali neki od najvećih svjetskih sommeliera a vidjet ćemo i neke od vrhunaca Mattovog i Jamesovog putovanja po Francuskoj.
Idite na emisiju11:00
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Dimljenje pastrva, Sezona 2 | Epizoda 6
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Vraća se na imanje s pastrvama iz obližnjeg ribogojilišta i gradi pušnicu za pripremu ribe.
11:30
Dobar tek
+Putujemo Bugarskom, Grčkom i Turskom, Sezona 8 | Epizoda 10
Nadahnuti jelima i kulinarskim tradicijama Grčke i Turske, Lora i Stoyan kreću u avanturu koja će obogatiti vaš stol. Uživajte u knedlama od krumpira, pečenom grahu s rajčicama i fetom, a vrhunac ove epizode je u halva s bademima i sladoledom.
Idite na emisiju12:00
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 9
12:30
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 10
13:00
Ljupke slastice s Juliet Sear
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Tijesto je vrlo bitno u Julietinom prekrasnom pečenju. Tu su peciva za doručak, krafne i rolice od cimeta, a majstor pekar Richard Bertinet pokazuje lekciju o pravljenju savršenog dizanog tijesta.
14:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6
Alex završava svoje putovanje u sjeverozapadnom kutu Španjolske. Na Obali smrti kuša neobičnu lokalnu delikatesu, otkriva tajnu drevne šume i keltsku povijest Galicije. Vrhunac puta je posjet Santiagu de Camposteli, najduhovnijem španjolskom gradu.
15:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Vrući goveđi odrezak i moćna skuša, Sezona 1 | Epizoda 27
Danas je na meniju goveđi odrezak, hoi sin račići i posude s tijestom, kao i ukusna skuša, miješane rajčice i salata od kvinoje.
Idite na emisiju15:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Odrezak, jetra i slanina te meksička juha od rajčica, Sezona 1 | Epizoda 28
Današnji recepti su odrezak, jetrica i slanina, kao i pire krumpir i zelje, preljev od crvenog luka, kao i meksička juha od rajčice, čili krupmirići, povrće i feta sir.
Idite na emisiju16:00
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Jeleni, Sezona 2 | Epizoda 7
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o zaštiti okoliša i kako čuvati jelene, a zatim s pripravnicima za kuhare kreće u potragu za hranom.
16:30
Dobar tek
+Putujemo Bugarskom, Grčkom i Turskom, Sezona 8 | Epizoda 10
Nadahnuti jelima i kulinarskim tradicijama Grčke i Turske, Lora i Stoyan kreću u avanturu koja će obogatiti vaš stol. Uživajte u knedlama od krumpira, pečenom grahu s rajčicama i fetom, a vrhunac ove epizode je u halva s bademima i sladoledom.
Idite na emisiju17:00
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 3
17:30
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 4
18:00
Okusi Turske s Refikom
+Juha, Sezona 1 | Epizoda 7
Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi nudi publici juhu i recept za rahat lokum i razne savjete. Gost je Kalben.
Idite na emisiju19:00
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 9
19:30
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 10
20:00
Najzanimljiviji restorani
+Venecija, Sezona 1 | Epizoda 1
Kuharica i ljubiteljica talijanske hrane, Angela Harnett vodi Freda u Veneciju, kako bi dokazala da ako znaš gdje ideš, može izbjeći razočarenja turističkih klopki i pronaći najbolju hranu svog života.
Idite na emisiju21:00
Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom
+Atena, Sezona 2 | Epizoda 1
Gregg Wallace odlazi u glavni grad Grčke, Atenu, gdje će tri dana uživati u fantastičnoj hrani i posjetiti nevjerojatna arheološka nalazišta u gradu prepunom povijesnih znamenitosti a dobiva i ulogu u grčkoj tragediji!
Idite na emisiju22:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6
Alex završava svoje putovanje u sjeverozapadnom kutu Španjolske. Na Obali smrti kuša neobičnu lokalnu delikatesu, otkriva tajnu drevne šume i keltsku povijest Galicije. Vrhunac puta je posjet Santiagu de Camposteli, najduhovnijem španjolskom gradu.
23:00
Ljupke slastice s Juliet Sear
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Tijesto je vrlo bitno u Julietinom prekrasnom pečenju. Tu su peciva za doručak, krafne i rolice od cimeta, a majstor pekar Richard Bertinet pokazuje lekciju o pravljenju savršenog dizanog tijesta.
00:00
Dobar tek
+Putujemo Bugarskom, Grčkom i Turskom, Sezona 8 | Epizoda 10
Nadahnuti jelima i kulinarskim tradicijama Grčke i Turske, Lora i Stoyan kreću u avanturu koja će obogatiti vaš stol. Uživajte u knedlama od krumpira, pečenom grahu s rajčicama i fetom, a vrhunac ove epizode je u halva s bademima i sladoledom.
Idite na emisiju00:30
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Jeleni, Sezona 2 | Epizoda 7
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o zaštiti okoliša i kako čuvati jelene, a zatim s pripravnicima za kuhare kreće u potragu za hranom.
01:00
Najzanimljiviji restorani
+Venecija, Sezona 1 | Epizoda 1
Kuharica i ljubiteljica talijanske hrane, Angela Harnett vodi Freda u Veneciju, kako bi dokazala da ako znaš gdje ideš, može izbjeći razočarenja turističkih klopki i pronaći najbolju hranu svog života.
Idite na emisiju02:00
Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom
+Atena, Sezona 2 | Epizoda 1
Gregg Wallace odlazi u glavni grad Grčke, Atenu, gdje će tri dana uživati u fantastičnoj hrani i posjetiti nevjerojatna arheološka nalazišta u gradu prepunom povijesnih znamenitosti a dobiva i ulogu u grčkoj tragediji!
Idite na emisiju02:45
Vina svijeta
+Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7
James Purefoy i Matthew Goode upoznaju nas sa šest vina koje su odabrali neki od najvećih svjetskih sommeliera a vidjet ćemo i neke od vrhunaca Mattovog i Jamesovog putovanja po Francuskoj.
Idite na emisiju03:35
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Vrući goveđi odrezak i moćna skuša, Sezona 1 | Epizoda 27
Danas je na meniju goveđi odrezak, hoi sin račići i posude s tijestom, kao i ukusna skuša, miješane rajčice i salata od kvinoje.
Idite na emisiju04:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Odrezak, jetra i slanina te meksička juha od rajčica, Sezona 1 | Epizoda 28
Današnji recepti su odrezak, jetrica i slanina, kao i pire krumpir i zelje, preljev od crvenog luka, kao i meksička juha od rajčice, čili krupmirići, povrće i feta sir.
Idite na emisiju04:20
Dobar tek
+Putujemo Bugarskom, Grčkom i Turskom, Sezona 8 | Epizoda 10
Nadahnuti jelima i kulinarskim tradicijama Grčke i Turske, Lora i Stoyan kreću u avanturu koja će obogatiti vaš stol. Uživajte u knedlama od krumpira, pečenom grahu s rajčicama i fetom, a vrhunac ove epizode je u halva s bademima i sladoledom.
Idite na emisiju04:45
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Jeleni, Sezona 2 | Epizoda 7
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o zaštiti okoliša i kako čuvati jelene, a zatim s pripravnicima za kuhare kreće u potragu za hranom.
05:10
Okusi Turske s Refikom
+Juha, Sezona 1 | Epizoda 7
Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi nudi publici juhu i recept za rahat lokum i razne savjete. Gost je Kalben.
Idite na emisiju
Srijeda
16 Srpanj
06:00
Tajne tete Cátie
+Domaće osnove, Sezona 5 | Epizoda 17
U trenu smo pripremili dva maslaca: jedan od bosiljka i češnjaka, a drugi od indijskog oraha bez laktoze. Za flaširanje skuhajmo liker od kave i džem od jagoda i chia...bez šećera! I za kraj imamo pureće kobasice s umakom od senfa.
Idite na emisiju06:30
Tajne tete Cátie
+Likeri u loncu, Sezona 5 | Epizoda 18
Ponekad je dovoljno malo pića za radost u okusima kuhanja. Zato, teta Katie radi jelovnik baziran na likerima. Tu su svinjski kotleti kuhani s likerom od višanja. Ukusna torta od sira s likerom od kave. Danas likeri idu na lonac i na hladno!
Idite na emisiju07:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6
Alex završava svoje putovanje u sjeverozapadnom kutu Španjolske. Na Obali smrti kuša neobičnu lokalnu delikatesu, otkriva tajnu drevne šume i keltsku povijest Galicije. Vrhunac puta je posjet Santiagu de Camposteli, najduhovnijem španjolskom gradu.
08:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Vrući goveđi odrezak i moćna skuša, Sezona 1 | Epizoda 27
Danas je na meniju goveđi odrezak, hoi sin račići i posude s tijestom, kao i ukusna skuša, miješane rajčice i salata od kvinoje.
Idite na emisiju08:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Odrezak, jetra i slanina te meksička juha od rajčica, Sezona 1 | Epizoda 28
Današnji recepti su odrezak, jetrica i slanina, kao i pire krumpir i zelje, preljev od crvenog luka, kao i meksička juha od rajčice, čili krupmirići, povrće i feta sir.
Idite na emisiju09:00
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 3
09:30
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 4
10:00
Vina svijeta
+Epizoda 1, Sezona 3 | Epizoda 1
Dominic West pridružuje se Jamesu Purefoyu u kušanju vina u dolini Douro. Matthew Goode i James uče o portugalskom dobu otkrića, a Matthew Rhys vodi Joea na ručak u židovski restoran u New Yorku.
Idite na emisiju11:00
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Jeleni, Sezona 2 | Epizoda 7
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o zaštiti okoliša i kako čuvati jelene, a zatim s pripravnicima za kuhare kreće u potragu za hranom.
11:30
Dobar tek
+Moderna klasika, Sezona 8 | Epizoda 11
U ovoj epizodi nam Lora i Stoyan predstavljaju svoje verzije starih klasika kao što su salata od rajčica s domaćim krem sirom i tapenadom od maslina, fricasse od mesnih okruglica i prekrasna mozaik torta.
Idite na emisiju12:00
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 11
12:30
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 12
13:00
Za Patinim meksičkim stolom
+, Sezona 13 | Epizoda 5
Idite na emisiju13:30
Za Patinim meksičkim stolom
+, Sezona 13 | Epizoda 6
Idite na emisiju14:00
Alex Polizzi: Tajne Italije
+Venecija i sjever, Sezona 1 | Epizoda 1
U prvom dijelu svog putovanja Alex nam otkriva tajne Sjeverne Italije. U Veneciji se sjeća svoje bake, u Alpama Lombardije otkriva skriveni dragulj, a u Milanu, središtu mode, razgledava čudesne kostime u kojima je nastupala čuvena Maria Callas.
15:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Glazirani svinjski file i tapas bruschetta, Sezona 1 | Epizoda 29
Danas Jamie sprema svinjski file, rižu s paprikom na kajun način i roštilj umak. Također pravi tapas bruschette i zlatne srdele s roštilja.
Idite na emisiju15:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Čufte od janjetine i vegetarijanski curry iz Kerale, Sezona 1 | Epizoda 30
Danas su na jelovniku janjeće ćufte, pita i grčka salata. Također sprema povrtni curry iz Kerale, indijsku lepinju, rižu i jogurt s mentom.
Idite na emisiju16:00
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Morska sol, Sezona 2 | Epizoda 8
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Posjećuje Maldon kako bi učio o dobivanju soli, a zatim se posvećuje uzgoju jestivog cvijeća.
16:30
Dobar tek
+Moderna klasika, Sezona 8 | Epizoda 11
U ovoj epizodi nam Lora i Stoyan predstavljaju svoje verzije starih klasika kao što su salata od rajčica s domaćim krem sirom i tapenadom od maslina, fricasse od mesnih okruglica i prekrasna mozaik torta.
Idite na emisiju17:00
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 5
17:30
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 6
18:00
Okusi Turske s Refikom
+Pilav, Sezona 1 | Epizoda 8
Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi pokazuje recept za pilaf i torticu s jabukama te razne savjete. Gost je Yasemin Sakallıoğlu.
Idite na emisiju19:00
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 11
19:30
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 12
20:00
Najzanimljiviji restorani
+Edinburgh, Sezona 1 | Epizoda 2
Kuhar Tom Kerridge vodi Freda u Edinburgh. Restoran kuhara Toma Kitchina specijaliziran je za lokalne škotske sastojke kako bi osigurali jelovnik koji obuhvaća sve okuse Škotske.
Idite na emisiju21:00
Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom
+Budimpešta, Sezona 2 | Epizoda 2
Gregg Wallace odlazi u mađarsku prijestolnicu Budimpeštu. Tijekom tri dana otkriva fascinantnu kulturu hrane oblikovanu stoljećima osvajanja. Istražuje grad pješice i džipom iz doba hladnog rata.
Idite na emisiju22:00
Alex Polizzi: Tajne Italije
+Venecija i sjever, Sezona 1 | Epizoda 1
U prvom dijelu svog putovanja Alex nam otkriva tajne Sjeverne Italije. U Veneciji se sjeća svoje bake, u Alpama Lombardije otkriva skriveni dragulj, a u Milanu, središtu mode, razgledava čudesne kostime u kojima je nastupala čuvena Maria Callas.
23:00
Za Patinim meksičkim stolom
+, Sezona 13 | Epizoda 5
Idite na emisiju23:30
Za Patinim meksičkim stolom
+, Sezona 13 | Epizoda 6
Idite na emisiju00:00
Dobar tek
+Moderna klasika, Sezona 8 | Epizoda 11
U ovoj epizodi nam Lora i Stoyan predstavljaju svoje verzije starih klasika kao što su salata od rajčica s domaćim krem sirom i tapenadom od maslina, fricasse od mesnih okruglica i prekrasna mozaik torta.
Idite na emisiju00:30
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Morska sol, Sezona 2 | Epizoda 8
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Posjećuje Maldon kako bi učio o dobivanju soli, a zatim se posvećuje uzgoju jestivog cvijeća.
01:00
Najzanimljiviji restorani
+Edinburgh, Sezona 1 | Epizoda 2
Kuhar Tom Kerridge vodi Freda u Edinburgh. Restoran kuhara Toma Kitchina specijaliziran je za lokalne škotske sastojke kako bi osigurali jelovnik koji obuhvaća sve okuse Škotske.
Idite na emisiju02:00
Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom
+Budimpešta, Sezona 2 | Epizoda 2
Gregg Wallace odlazi u mađarsku prijestolnicu Budimpeštu. Tijekom tri dana otkriva fascinantnu kulturu hrane oblikovanu stoljećima osvajanja. Istražuje grad pješice i džipom iz doba hladnog rata.
Idite na emisiju02:45
Vina svijeta
+Epizoda 1, Sezona 3 | Epizoda 1
Dominic West pridružuje se Jamesu Purefoyu u kušanju vina u dolini Douro. Matthew Goode i James uče o portugalskom dobu otkrića, a Matthew Rhys vodi Joea na ručak u židovski restoran u New Yorku.
Idite na emisiju03:35
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Glazirani svinjski file i tapas bruschetta, Sezona 1 | Epizoda 29
Danas Jamie sprema svinjski file, rižu s paprikom na kajun način i roštilj umak. Također pravi tapas bruschette i zlatne srdele s roštilja.
Idite na emisiju04:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Čufte od janjetine i vegetarijanski curry iz Kerale, Sezona 1 | Epizoda 30
Danas su na jelovniku janjeće ćufte, pita i grčka salata. Također sprema povrtni curry iz Kerale, indijsku lepinju, rižu i jogurt s mentom.
Idite na emisiju04:20
Dobar tek
+Moderna klasika, Sezona 8 | Epizoda 11
U ovoj epizodi nam Lora i Stoyan predstavljaju svoje verzije starih klasika kao što su salata od rajčica s domaćim krem sirom i tapenadom od maslina, fricasse od mesnih okruglica i prekrasna mozaik torta.
Idite na emisiju04:45
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Morska sol, Sezona 2 | Epizoda 8
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Posjećuje Maldon kako bi učio o dobivanju soli, a zatim se posvećuje uzgoju jestivog cvijeća.
05:10
Okusi Turske s Refikom
+Pilav, Sezona 1 | Epizoda 8
Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi pokazuje recept za pilaf i torticu s jabukama te razne savjete. Gost je Yasemin Sakallıoğlu.
Idite na emisiju
Četvrtak
17 Srpanj
06:00
Tajne tete Cátie
+Dobro popraćeno voće, Sezona 5 | Epizoda 19
Teta Katie ne misli da je voće samo za desert. U tri recepta koja slijede voće je itekako prisutno. Za predjelo imamo osvježavajuću morsku salatu s ananasom. Završavamo iznenađenjem s kremom od malina i lješnjaka u domaćoj tjestenini!
Idite na emisiju06:30
Tajne tete Cátie
+Afričko nadahnuće, Sezona 5 | Epizoda 20
Teta Katie je oduvijek željela posjetiti afričke zemlje u kojima se govori portugalski. Jeste li ikada čuli za paracucu? U Angoli svi to rade, kod kuće, s kikirikijem, šećerom i vodom. Za kraj tu je puding od kasave iz Mozambika
Idite na emisiju07:00
Alex Polizzi: Tajne Italije
+Venecija i sjever, Sezona 1 | Epizoda 1
U prvom dijelu svog putovanja Alex nam otkriva tajne Sjeverne Italije. U Veneciji se sjeća svoje bake, u Alpama Lombardije otkriva skriveni dragulj, a u Milanu, središtu mode, razgledava čudesne kostime u kojima je nastupala čuvena Maria Callas.
08:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Glazirani svinjski file i tapas bruschetta, Sezona 1 | Epizoda 29
Danas Jamie sprema svinjski file, rižu s paprikom na kajun način i roštilj umak. Također pravi tapas bruschette i zlatne srdele s roštilja.
Idite na emisiju08:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Čufte od janjetine i vegetarijanski curry iz Kerale, Sezona 1 | Epizoda 30
Danas su na jelovniku janjeće ćufte, pita i grčka salata. Također sprema povrtni curry iz Kerale, indijsku lepinju, rižu i jogurt s mentom.
Idite na emisiju09:00
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 5
09:30
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 6
10:00
Vina svijeta
+Epizoda 2, Sezona 3 | Epizoda 2
Matthew Rhys i Joe uživaju u meksičkoj hrani i vinima u New Yorku. U Mađarskoj, Joe Fattorini istražuje priče koliko je vino dobro za zdravlje.
Idite na emisiju11:00
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Morska sol, Sezona 2 | Epizoda 8
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Posjećuje Maldon kako bi učio o dobivanju soli, a zatim se posvećuje uzgoju jestivog cvijeća.
11:30
Dobar tek
+Dan palačinki, Sezona 8 | Epizoda 12
Palačinke, jelo koje svi vole inspiracija su za ovu epizodu. Lora i Stoyan pokazat će kako pripremiti klasične palačinke s domaćom čokoladom, svečane američke palačinke s umakom od karamele i palačinke bez glutena s rižinim brašnom.
Idite na emisiju12:00
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 13
12:30
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 14
13:00
Nico kuha vani i unutra
+, Sezona 1 | Epizoda 1
13:30
Nico kuha vani i unutra
+, Sezona 1 | Epizoda 2
14:00
Alex Polizzi: Tajne Italije
+Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2
U nastavku putovanja Alex dospijeva u okrug Le Marche u središnjoj Italiji. Ondje otkriva lokalnu delikatesu od plodova mora i upoznaje se s vodećim talijanskim dizajnerom obuće. Zatim se vraća u Rim, mjesto svojih uspomena…
15:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Tagine od bijele ribe i začinjena cajun piletina, Sezona 1 | Epizoda 31
Danas Jamie sprema tajine od bijele ribe, salatu od mrkve, mente i mandarine. Također pravi ljutkasti pileći cajun, gnječeni batat i šalšu od slatkog kukuruza.
Idite na emisiju15:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Curry s goveđim ćuftama i proljetna fritaja, Sezona 1 | Epizoda 32
Danas su na meniju goveđe ćufte u curry umaku, riža, grah i grašak kao i proljećna fritaja, tost s rajčicom i salatom od graška i potočarke.
Idite na emisiju16:00
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Goveda iz Sussexa, Sezona 2 | Epizoda 9
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o tradicionalnim kravama iz Sussexa i upravljanje ribnjakom.
16:30
Dobar tek
+Dan palačinki, Sezona 8 | Epizoda 12
Palačinke, jelo koje svi vole inspiracija su za ovu epizodu. Lora i Stoyan pokazat će kako pripremiti klasične palačinke s domaćom čokoladom, svečane američke palačinke s umakom od karamele i palačinke bez glutena s rižinim brašnom.
Idite na emisiju17:00
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 7
17:30
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 8
18:00
Okusi Turske s Refikom
+Burek, Sezona 1 | Epizoda 9
Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi pokazuje tehnike za burek i recept za sladoled sa sahlepom. Gost je Aslıhan Gürbüz.
Idite na emisiju19:00
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 13
19:30
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 14
20:00
Najzanimljiviji restorani
+Pariz, Sezona 1 | Epizoda 3
Fredov prijatelj, kuhar Michel Roux Junior, vodi ga u Pariz kako bi probao jelo od prešane patke u povijesnom restoranu, La Tour D’Argent. Također, želi pokazati da istinski dobro jelo u Parizu ne mora doći s vinskom kartom i skupim cjenikom.
Idite na emisiju21:00
Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom
+Edinburg, Sezona 2 | Epizoda 3
Gregg Wallace odlazi u škotsku prijestolnicu Edinburgh na vikend odmor. Tijekom tri dana istražuje fascinantnu povijest grada, kuša lokalne delicije, pa čak i kupa se u Firth of Forthu!
Idite na emisiju22:00
Alex Polizzi: Tajne Italije
+Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2
U nastavku putovanja Alex dospijeva u okrug Le Marche u središnjoj Italiji. Ondje otkriva lokalnu delikatesu od plodova mora i upoznaje se s vodećim talijanskim dizajnerom obuće. Zatim se vraća u Rim, mjesto svojih uspomena…
23:00
Nico kuha vani i unutra
+, Sezona 1 | Epizoda 1
23:30
Nico kuha vani i unutra
+, Sezona 1 | Epizoda 2
00:00
Dobar tek
+Dan palačinki, Sezona 8 | Epizoda 12
Palačinke, jelo koje svi vole inspiracija su za ovu epizodu. Lora i Stoyan pokazat će kako pripremiti klasične palačinke s domaćom čokoladom, svečane američke palačinke s umakom od karamele i palačinke bez glutena s rižinim brašnom.
Idite na emisiju00:30
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Goveda iz Sussexa, Sezona 2 | Epizoda 9
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o tradicionalnim kravama iz Sussexa i upravljanje ribnjakom.
01:00
Najzanimljiviji restorani
+Pariz, Sezona 1 | Epizoda 3
Fredov prijatelj, kuhar Michel Roux Junior, vodi ga u Pariz kako bi probao jelo od prešane patke u povijesnom restoranu, La Tour D’Argent. Također, želi pokazati da istinski dobro jelo u Parizu ne mora doći s vinskom kartom i skupim cjenikom.
Idite na emisiju02:00
Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom
+Edinburg, Sezona 2 | Epizoda 3
Gregg Wallace odlazi u škotsku prijestolnicu Edinburgh na vikend odmor. Tijekom tri dana istražuje fascinantnu povijest grada, kuša lokalne delicije, pa čak i kupa se u Firth of Forthu!
Idite na emisiju02:45
Vina svijeta
+Epizoda 2, Sezona 3 | Epizoda 2
Matthew Rhys i Joe uživaju u meksičkoj hrani i vinima u New Yorku. U Mađarskoj, Joe Fattorini istražuje priče koliko je vino dobro za zdravlje.
Idite na emisiju03:35
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Tagine od bijele ribe i začinjena cajun piletina, Sezona 1 | Epizoda 31
Danas Jamie sprema tajine od bijele ribe, salatu od mrkve, mente i mandarine. Također pravi ljutkasti pileći cajun, gnječeni batat i šalšu od slatkog kukuruza.
Idite na emisiju04:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Curry s goveđim ćuftama i proljetna fritaja, Sezona 1 | Epizoda 32
Danas su na meniju goveđe ćufte u curry umaku, riža, grah i grašak kao i proljećna fritaja, tost s rajčicom i salatom od graška i potočarke.
Idite na emisiju04:20
Dobar tek
+Dan palačinki, Sezona 8 | Epizoda 12
Palačinke, jelo koje svi vole inspiracija su za ovu epizodu. Lora i Stoyan pokazat će kako pripremiti klasične palačinke s domaćom čokoladom, svečane američke palačinke s umakom od karamele i palačinke bez glutena s rižinim brašnom.
Idite na emisiju04:45
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Goveda iz Sussexa, Sezona 2 | Epizoda 9
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o tradicionalnim kravama iz Sussexa i upravljanje ribnjakom.
05:10
Okusi Turske s Refikom
+Burek, Sezona 1 | Epizoda 9
Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi pokazuje tehnike za burek i recept za sladoled sa sahlepom. Gost je Aslıhan Gürbüz.
Idite na emisiju
Petak
18 Srpanj
06:00
Tajne tete Cátie
+Ljuto: 1, 2 ili 3?, Sezona 5 | Epizoda 21
Začini mogu učiniti čuda za svako jelo, ali koja je prava doza? Danas recepti tete Katie imaju tri stupnja začinjenosti. Od bogate kreme od bundeve s čilijem do crnih svinjskih pečenica. Pripremite se, jer danas temperatura raste!
Idite na emisiju06:30
Tajne tete Cátie
+Španjolska na stolu, Sezona 5 | Epizoda 22
Nekada je teta Katie često išla u Madrid. Danas nam donosi tri jela koja je tamo jela i zavoljela! Iberico kroketi od šunke, paella sa škampima, piletinom, chorizom, te slatki natillasi, napravljeni od mlijeka, jaja i šećera! Idemo u Španjolsku!
Idite na emisiju07:00
Alex Polizzi: Tajne Italije
+Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2
U nastavku putovanja Alex dospijeva u okrug Le Marche u središnjoj Italiji. Ondje otkriva lokalnu delikatesu od plodova mora i upoznaje se s vodećim talijanskim dizajnerom obuće. Zatim se vraća u Rim, mjesto svojih uspomena…
08:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Tagine od bijele ribe i začinjena cajun piletina, Sezona 1 | Epizoda 31
Danas Jamie sprema tajine od bijele ribe, salatu od mrkve, mente i mandarine. Također pravi ljutkasti pileći cajun, gnječeni batat i šalšu od slatkog kukuruza.
Idite na emisiju08:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Curry s goveđim ćuftama i proljetna fritaja, Sezona 1 | Epizoda 32
Danas su na meniju goveđe ćufte u curry umaku, riža, grah i grašak kao i proljećna fritaja, tost s rajčicom i salatom od graška i potočarke.
Idite na emisiju09:00
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 7
09:30
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 8
10:00
Vina svijeta
+Epizoda 3, Sezona 3 | Epizoda 3
Matthew Goode i James Purefoy posjećuju ubiranje pluta u Alenteju. Na Tajlandu, Joe Fattorini istražuje svoju vinsku kartu za pop-up tajlandski restoran u Londonu. U New Yorku, Matthew Rhys i Joe kušaju par dim sum i kinesko vino.
Idite na emisiju11:00
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Goveda iz Sussexa, Sezona 2 | Epizoda 9
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o tradicionalnim kravama iz Sussexa i upravljanje ribnjakom.
11:30
Dobar tek
+Proljetni jelovnik u našem stilu, Sezona 8 | Epizoda 13
Ova epizoda posvećena je proljetnim jelima. Stoyan pretvara klasičnu bugarsku kombinaciju janjetine i svježeg jogurta u juhu. Kombinira špinat sa sirom i jajima iz pećnice. Uz to, pokazat će nam i vrlo zanimljiv recept za tutmanik.
Idite na emisiju12:00
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 15
12:30
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 16
13:00
Gurmansko putovanje Akisa Petretzikisa
+, Sezona 3 | Epizoda 2
14:00
Alex Polizzi: Tajne Italije
+Napulj i Ravello, Sezona 1 | Epizoda 3
Krenuvši iz Napulja, Alex putuje talijanskom regijom Kampanijom i bojažljivo pogledava na vulkan Vezuv dok sluša priče praznovjernih tamošnjih stanovnika. U Villi Cimbrone na obali Amalfija kuša jela spravljena prema čuvenim lokalnim receptima.
15:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Chorizo i lignja i jednostavni špageti, Sezona 1 | Epizoda 33
Danas su na meniju chorizo i lignje, couscous salata na grčki način. Također se spremaju jednostavni špageti, rajčica, bosiljak i salata od kremaste sirutke.
Idite na emisiju15:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Janjeće okruglice i salata od piletine, Sezona 1 | Epizoda 34
Danas Jamie sprema janjeće ćufte, sjeckanu salatu s harisa jogurtom kao i nevjerojatno ukusnu salatu s piletinom.
Idite na emisiju16:00
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Strašila, Sezona 2 | Epizoda 10
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Svoje umijeće izrade strašila izlaže na lokalnom sajmu i dobiva poduku iz zamotavanja sira.
16:30
Dobar tek
+Proljetni jelovnik u našem stilu, Sezona 8 | Epizoda 13
Ova epizoda posvećena je proljetnim jelima. Stoyan pretvara klasičnu bugarsku kombinaciju janjetine i svježeg jogurta u juhu. Kombinira špinat sa sirom i jajima iz pećnice. Uz to, pokazat će nam i vrlo zanimljiv recept za tutmanik.
Idite na emisiju17:00
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 9
17:30
Peci s Akisom
+, Sezona 1 | Epizoda 10
18:00
Okusi Turske s Refikom
+Jela na kuhalu, Sezona 1 | Epizoda 10
Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi pokazuje tehnike za jela na kuhalu i recept za rođendansku tortu. Gost je Evrencan Gündüz.
Idite na emisiju19:00
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 15
19:30
Dolce domaće Davida Rocca
+, Sezona 1 | Epizoda 16
20:00
Najzanimljiviji restorani
+San Sebastian, Sezona 1 | Epizoda 4
San Sebastian u Španjolskoj pokrajini Baskiji, mjesto je gdje vlasnica restorana Nisha Katona vjeruje da može pronaći istinski nevjerojatnu hranu. Odvodi Freda u najeksperimentalniji restoran na svijetu, Mugaritz.
Idite na emisiju21:00
Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom
+Istanbul, Sezona 2 | Epizoda 4
Gregg Wallace odlazi u glavni grad Turske, Istanbul, na vikend odmor. Tijekom tri dana otkriva nevjerojatna lokalna jela, spektakularne znamenitosti grada i postane čak majstor pripreme kebaba!
Idite na emisiju22:00
Alex Polizzi: Tajne Italije
+Napulj i Ravello, Sezona 1 | Epizoda 3
Krenuvši iz Napulja, Alex putuje talijanskom regijom Kampanijom i bojažljivo pogledava na vulkan Vezuv dok sluša priče praznovjernih tamošnjih stanovnika. U Villi Cimbrone na obali Amalfija kuša jela spravljena prema čuvenim lokalnim receptima.
23:00
Gurmansko putovanje Akisa Petretzikisa
+, Sezona 3 | Epizoda 2
00:00
Dobar tek
+Proljetni jelovnik u našem stilu, Sezona 8 | Epizoda 13
Ova epizoda posvećena je proljetnim jelima. Stoyan pretvara klasičnu bugarsku kombinaciju janjetine i svježeg jogurta u juhu. Kombinira špinat sa sirom i jajima iz pećnice. Uz to, pokazat će nam i vrlo zanimljiv recept za tutmanik.
Idite na emisiju00:30
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Strašila, Sezona 2 | Epizoda 10
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Svoje umijeće izrade strašila izlaže na lokalnom sajmu i dobiva poduku iz zamotavanja sira.
01:00
Najzanimljiviji restorani
+San Sebastian, Sezona 1 | Epizoda 4
San Sebastian u Španjolskoj pokrajini Baskiji, mjesto je gdje vlasnica restorana Nisha Katona vjeruje da može pronaći istinski nevjerojatnu hranu. Odvodi Freda u najeksperimentalniji restoran na svijetu, Mugaritz.
Idite na emisiju02:00
Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom
+Istanbul, Sezona 2 | Epizoda 4
Gregg Wallace odlazi u glavni grad Turske, Istanbul, na vikend odmor. Tijekom tri dana otkriva nevjerojatna lokalna jela, spektakularne znamenitosti grada i postane čak majstor pripreme kebaba!
Idite na emisiju02:45
Vina svijeta
+Epizoda 3, Sezona 3 | Epizoda 3
Matthew Goode i James Purefoy posjećuju ubiranje pluta u Alenteju. Na Tajlandu, Joe Fattorini istražuje svoju vinsku kartu za pop-up tajlandski restoran u Londonu. U New Yorku, Matthew Rhys i Joe kušaju par dim sum i kinesko vino.
Idite na emisiju03:35
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Chorizo i lignja i jednostavni špageti, Sezona 1 | Epizoda 33
Danas su na meniju chorizo i lignje, couscous salata na grčki način. Također se spremaju jednostavni špageti, rajčica, bosiljak i salata od kremaste sirutke.
Idite na emisiju04:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Janjeće okruglice i salata od piletine, Sezona 1 | Epizoda 34
Danas Jamie sprema janjeće ćufte, sjeckanu salatu s harisa jogurtom kao i nevjerojatno ukusnu salatu s piletinom.
Idite na emisiju04:20
Dobar tek
+Proljetni jelovnik u našem stilu, Sezona 8 | Epizoda 13
Ova epizoda posvećena je proljetnim jelima. Stoyan pretvara klasičnu bugarsku kombinaciju janjetine i svježeg jogurta u juhu. Kombinira špinat sa sirom i jajima iz pećnice. Uz to, pokazat će nam i vrlo zanimljiv recept za tutmanik.
Idite na emisiju04:45
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Strašila, Sezona 2 | Epizoda 10
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Svoje umijeće izrade strašila izlaže na lokalnom sajmu i dobiva poduku iz zamotavanja sira.
05:10
Okusi Turske s Refikom
+Jela na kuhalu, Sezona 1 | Epizoda 10
Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi pokazuje tehnike za jela na kuhalu i recept za rođendansku tortu. Gost je Evrencan Gündüz.
Idite na emisiju
Subota
19 Srpanj
06:00
Miljuschkina brza jela
+Pileći ražnjići i žličnjaci od jagoda, Sezona 1 | Epizoda 9
U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku pileći ražnjići i žličnjaci od jagoda.
06:25
Miljuschkina brza jela
+Rižoto i slani puding od karamela, Sezona 1 | Epizoda 10
U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku rižoto i puding od slanoga karamela.
06:50
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Sonia, Sezona 1 | Epizoda 3
Lorraine pokazuje majci troje djece kako napraviti domaće obiteljske obroke.
Idite na emisiju07:30
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Neil, Sezona 1 | Epizoda 4
Lorraine uči Neila kako napraviti tartove od lisnatog tijesta sa šparogama i krem sirom.
Idite na emisiju08:00
Jamie: Brzo i jednostavno
+, Sezona 1 | Epizoda 4
09:00
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Soufle, Sezona 1 | Epizoda 7
Soufflé, parfait… Ne morate znati francuski da biste razumjeli ovo kulinarsko savršenstvo. Chef Pavlov prvo će pokazati dvije vrste souffléa, klasični i onaj s okusom marakuje. Zatim slijedi recept za ledeni parfait s bijelom čokoladom.
Idite na emisiju09:30
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Vafli, Sezona 1 | Epizoda 8
Svi sanjamo o početku dana uz raskošni doručak te o uživanju u popodnevnoj kavi uz zamamni desert. Chef Pavlov u te dane uključuje domaće gaufrette ukrašene džemom od kruške te izuzetno fine mini tortice s pjenicom od vanilije.
Idite na emisiju10:00
Jednostavna jela
+Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9
Jednostavna jela pokazuju kako u svom domu stvoriti jela dostojna restorana. Pridružite se voditeljici, Heri Te Kurapi, koja priprema ukusna jela u kojim ćete uživati: rolice od svinjetine i škampi, pašteta i chutney od tamarila, paketići od povrća.
Idite na emisiju10:30
Jednostavna jela
+Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10
Jednostavna jela pokazuju kako u svom domu stvoriti jela dostojna restorana. Pridružite se voditeljici, Heri Te Kurapi, koja priprema ukusna jela u kojim ćete uživati: juha od bundeve, cannelloni sa sirom, kukuruzni popečci s halloumi sirom.
Idite na emisiju11:00
Najotmjenije trgovine britanskih farmi
+Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2
Vraćamo se slikovitim britanskim krajolicima: u domu pola zavirit ćemo u trgovinu kraljevskog kuhara, duboko u šumi Nottinghama kušati sir s plemenitom plijesni, a na slavnoj obali Devona morske plodove i alkoholnu inačicu tradicionalne slastice.
12:00
Jamie istražuje mediteransku kuhinju
+Tunis, Sezona 1 | Epizoda 2
Jamie istražuje Tunis i susreće tradicionalne majstore kus-kusa, jede ukusnu uličnu hranu i bude pozvan da kuha s lokalnim kuharima na plaži. Nadahnut time, priprema hrskave komadiće kozica te gulaš od piletine i marquez kobasica.
13:00
Španjolska pustolovina Jamesa Martina
+Asturija, Sezona 1 | Epizoda 4
James u Asturiji upoznaje obitelj koja živi u prirodi, kuša tradicionalni grah s kobasicama i sir te posjećuje restoran poznat po sardinama. Priprema sendvič od odreska, školjke sa slaninom u crnom vinu, puding od riže i sardine s papričicama.
14:00
Kulinarsko putovanje: Južna Afrika
+DIVLJI KWA-ZULU U NATALU, Sezona 2 | Epizoda 3
Warren nas vodi po divljoj sjeveroistočnoj obali Južne Afrike – uz žalove, oceansko prostranstvo i vodene tokove ispunjene vodenkonjima. U Thonga Beach Lodgeu otkriva nam recept s kikirikijem i čilijem, a zatimi zaranja u skrivenoj oceanskoj uvali.
14:30
Kulinarsko putovanje: Južna Afrika
+MADIKWE SAFARI, Sezona 2 | Epizoda 4
Warren traga za ugroženim afričkim divljim psom u južnoafričkom rezervatu Madikwe Game Reserve. Poslije safarija u rezervatu priprema gozbu u grmlju s južnoafričkim desertom i rižotom.
15:00
Jamie: Brzo i jednostavno
+, Sezona 1 | Epizoda 5
16:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Ukusno za van, Sezona 7 | Epizoda 4
John i Lisa prave svoju verziju favorita za jelo vani. Počinju s hamburgerima od kozica na vrhu s ljutom salsom od kukuruza šećerca i manga, a slijedi ga vegetarijanska ćufta, vatreno pileće pečenje s dalom od slanutka.
Idite na emisiju17:00
Donalova irska avantura
+Antrim, Sezona 1 | Epizoda 7
Donal I Max kreću na sjever u okrug Antrim gdje je smješten grad Belfast i neki od najspektakularnijih krajolika na otoku. Nakon posjete Belfastu, slijedi borbena scena na lokaciji iz Igre prijestolja servirana uz ukusne pogačice.
Idite na emisiju17:30
Donalova irska avantura
+Dublin, Sezona 1 | Epizoda 8
Posljednja avantura vodi u Dublin, grad prožet tradicijom, inovacijom, kulturom i kulinarskim užicima. Od kuhanja tradicionalnog jela, Coddle, do posjete pekarnici Bread 41, Donal nas upoznaje sa životima svojih sunarodnjaka.
Idite na emisiju18:00
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Tortice od limuna, Sezona 1 | Epizoda 9
Chef Pavlov pokazuje nam različiti pristup jednom te istom desertu. To je moderna verzija tortice s limunom, koju će rastaviti na osnovne elemente te je pretvoriti u domaći desert s okusom lješnjaka.
Idite na emisiju18:30
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Rolice od cimeta, Sezona 1 | Epizoda 10
Scandinavci su poznati po raznolikim slatkišima, koje obično poslužuju u golemim količinama uz kavu. Chef Pavlov odabrao je razotkriti dva: poznate rolice sa cimetom, koje vješto rola na tri različita načina i tortu od mrkve u kojoj mrkvu zamjenjuje batatom.
Idite na emisiju19:00
Na Serifin način 2
+Dunja, Sezona 2 | Epizoda 4
Ova epizoda Na Serifin način istražuje dunju, koja je iznimna po tome što se svaki dio može konzumirati, kora, sjemenke, pa čak i listovi.
19:30
Na Serifin način 2
+Palamida, Sezona 2 | Epizoda 5
Ova epizoda Na Serifin način donosi nam ukusne recepte s palamidom. Serifa Aksoy odlazi kupiti ribu u obližnji ribarski gradić i objašnjava nam zašto je važno za kuhara birati ribu koja je u sezoni.
20:00
Francuski regionalni recepti Michela Rouxa
+Epizoda 1, Sezona 3 | Epizoda 1
Michel Roux obitelj i prijatelje zove na nezaboravan Božić u Provansi. Kuća je ukrašena, šampanjac je na ledu, a Michel svoju nagrađivanu čaroliju upošljava da osmisli savršen svečani jelovnik.
Idite na emisiju21:00
Za Patinim meksičkim stolom
+, Sezona 13 | Epizoda 5
Idite na emisiju21:30
Za Patinim meksičkim stolom
+, Sezona 13 | Epizoda 6
Idite na emisiju22:00
Ljupke slastice s Juliet Sear
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Tijesto je vrlo bitno u Julietinom prekrasnom pečenju. Tu su peciva za doručak, krafne i rolice od cimeta, a majstor pekar Richard Bertinet pokazuje lekciju o pravljenju savršenog dizanog tijesta.
23:00
Španjolska pustolovina Jamesa Martina
+Asturija, Sezona 1 | Epizoda 4
James u Asturiji upoznaje obitelj koja živi u prirodi, kuša tradicionalni grah s kobasicama i sir te posjećuje restoran poznat po sardinama. Priprema sendvič od odreska, školjke sa slaninom u crnom vinu, puding od riže i sardine s papričicama.
00:00
Kulinarsko putovanje: Južna Afrika
+DIVLJI KWA-ZULU U NATALU, Sezona 2 | Epizoda 3
Warren nas vodi po divljoj sjeveroistočnoj obali Južne Afrike – uz žalove, oceansko prostranstvo i vodene tokove ispunjene vodenkonjima. U Thonga Beach Lodgeu otkriva nam recept s kikirikijem i čilijem, a zatimi zaranja u skrivenoj oceanskoj uvali.
00:30
Kulinarsko putovanje: Južna Afrika
+MADIKWE SAFARI, Sezona 2 | Epizoda 4
Warren traga za ugroženim afričkim divljim psom u južnoafričkom rezervatu Madikwe Game Reserve. Poslije safarija u rezervatu priprema gozbu u grmlju s južnoafričkim desertom i rižotom.
00:55
Jamie: Brzo i jednostavno
+, Sezona 1 | Epizoda 5
01:50
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Ukusno za van, Sezona 7 | Epizoda 4
John i Lisa prave svoju verziju favorita za jelo vani. Počinju s hamburgerima od kozica na vrhu s ljutom salsom od kukuruza šećerca i manga, a slijedi ga vegetarijanska ćufta, vatreno pileće pečenje s dalom od slanutka.
Idite na emisiju02:40
Donalova irska avantura
+Antrim, Sezona 1 | Epizoda 7
Donal I Max kreću na sjever u okrug Antrim gdje je smješten grad Belfast i neki od najspektakularnijih krajolika na otoku. Nakon posjete Belfastu, slijedi borbena scena na lokaciji iz Igre prijestolja servirana uz ukusne pogačice.
Idite na emisiju03:10
Donalova irska avantura
+Dublin, Sezona 1 | Epizoda 8
Posljednja avantura vodi u Dublin, grad prožet tradicijom, inovacijom, kulturom i kulinarskim užicima. Od kuhanja tradicionalnog jela, Coddle, do posjete pekarnici Bread 41, Donal nas upoznaje sa životima svojih sunarodnjaka.
Idite na emisiju03:30
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Sonia, Sezona 1 | Epizoda 3
Lorraine pokazuje majci troje djece kako napraviti domaće obiteljske obroke.
Idite na emisiju04:00
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Neil, Sezona 1 | Epizoda 4
Lorraine uči Neila kako napraviti tartove od lisnatog tijesta sa šparogama i krem sirom.
Idite na emisiju04:20
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Mini tortice s mangom i glazurom, Sezona 1 | Epizoda 1
U ovoj epizodi chef Pavlov dijeli recept za svoj omiljeni mousse od manga, otkriva nam tajne za pravljenje savršene glazure i stvara hrskavi desert od karamel čokolade koristeći samo četiri sastojka.
Idite na emisiju04:45
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Deserti s okusom limuna, Sezona 1 | Epizoda 2
Postoji li nešto poput savršene ravnoteže između kiselog i slatkog? Ako je to moguće, kako se postiže? Pokušavajući odgovoriti na ovo pitanje, kuhar Pavel Pavlov priprema dva deserta.
Idite na emisiju05:10
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Čokolada, Sezona 1 | Epizoda 3
Chef Pavlov smatra da su čokoladni kolač i čokoladni mousse vrh slastičarstva. Dijeli recepte za pripremu ovih primamljivih slastica.
Idite na emisiju05:35
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Tiramisu i još nešto, Sezona 1 | Epizoda 4
U ovoj epizodi otkrit ćete iz prve ruke da su u umjetnosti slastičarstva važni oblici.
Idite na emisiju
Nedjelja
20 Srpanj
06:00
Miljuschkina brza jela
+Riblji taco i kokosova crème brulée, Sezona 1 | Epizoda 11
U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku riblji taco i crème brulée od kokosa.
06:25
Miljuschkina brza jela
+Salata od mrkve i gouchujang rezanci, Sezona 1 | Epizoda 12
U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku salata od mrkve i gochujang rezanci.
06:50
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Travis, Sezona 1 | Epizoda 5
Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut obiteljskim korijenima studenta s Kariba.
Idite na emisiju07:30
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Sally, Sezona 1 | Epizoda 6
Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut Kinom koji uključuje slatko-kisela rebarca.
Idite na emisiju08:00
Jamie: Brzo i jednostavno
+, Sezona 1 | Epizoda 5
09:00
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Tortice od limuna, Sezona 1 | Epizoda 9
Chef Pavlov pokazuje nam različiti pristup jednom te istom desertu. To je moderna verzija tortice s limunom, koju će rastaviti na osnovne elemente te je pretvoriti u domaći desert s okusom lješnjaka.
Idite na emisiju09:30
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Rolice od cimeta, Sezona 1 | Epizoda 10
Scandinavci su poznati po raznolikim slatkišima, koje obično poslužuju u golemim količinama uz kavu. Chef Pavlov odabrao je razotkriti dva: poznate rolice sa cimetom, koje vješto rola na tri različita načina i tortu od mrkve u kojoj mrkvu zamjenjuje batatom.
Idite na emisiju10:00
Jednostavna jela
+Epizoda 11, Sezona 2 | Epizoda 11
Jednostavna jela pokazuju kako u svom domu stvoriti jela dostojna restorana. Pridružite se voditeljici, Heri Te Kurapi, koja priprema ukusna jela u kojim ćete uživati: prženi cipli, salata od rukole, kremasta pita od piletine i poriluka.
Idite na emisiju10:30
Jednostavna jela
+Epizoda 12, Sezona 2 | Epizoda 12
Jednostavna jela pokazuju kako u svom domu stvoriti jela dostojna restorana. Pridružite se voditeljici, Heri Te Kurapi, koja priprema ukusna jela u kojim ćete uživati: Tītī bombe, tijesto sa sirom, sendvič od pečene janjetine.
Idite na emisiju11:00
Bliski istok s Nigelom Slaterom
+Libanon, Sezona 1 | Epizoda 1
Nigel započinje svoje putovanje u Bejrutu pod kraj Ramazana pa je pozvan da proslavi Eid s lokalnom obitelji. Zatim putuje na jug u Nabatie te na istok u dolinu Beqaa.
Idite na emisiju12:00
Nico kuha vani i unutra
+, Sezona 1 | Epizoda 1
12:30
Nico kuha vani i unutra
+, Sezona 1 | Epizoda 2
13:00
Španjolska pustolovina Jamesa Martina
+Santiago de Compostela, Sezona 1 | Epizoda 5
James u Santiago de Composteli susreće hodočasnike, istražuje lokalnu tržnicu, kuša paklare i tradicionalnu tortu od badema te plovi u potragu za dagnjama. Kuha juhu od plodova mora, odrezak t-bone, empanade i rižu s dagnjama.
14:00
Kulinarsko putovanje: Južna Afrika
+GARDEN ROUTE, Sezona 2 | Epizoda 5
Garden Route, skriveni dragulj Južne Afrike, je 200 km duga obalna cesta poznata po raznovrsnom okružju divljine. Na putu za grad Knysna, u hotelu Turbine, Warren kuha južnoafrički curry & desert i ljušti kamenice s lokalnom 80-godišnjom legendom.
14:30
Kulinarsko putovanje: Južna Afrika
+OKUSI CAPE TOWNA, Sezona 2 | Epizoda 6
Warren stiže u “Grad majku” ili Cape Town, da bi uronio u specifičan stil južnoafričke kuhinje zvan Cape Malay. Jede ukusnu začinjenu janjetinu, kuha piletinu sa somosama, a zatim kreće u potragu za glazbom i ručkom na jedinstvenom “Jazz Safariju”.
15:00
Jamie Oliver: Recepti za uštedu
+, Sezona 1 | Epizoda 1
16:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Johnova i Lisina vikend kuhinja, Sezona 7 | Epizoda 5
John i Lisa nude jelovnik pun kobasica u njihovoj Vikend kuhinji. Počinju raznim chipolatama kuhanim u tri različite glazure: sve savršeno za zabavu. Zatim su tu vegetarijanski hot dog makaroni sa sirom i karameliziranim lukom.7
Idite na emisiju17:00
Donalovi recepti u stvarnom vremenu
+, Sezona 1 | Epizoda 1
17:30
Donalovi recepti u stvarnom vremenu
+, Sezona 1 | Epizoda 2
18:00
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Profinjeno, Sezona 1 | Epizoda 11
Klasični profiteroli dobivaju neodoljivu hrskavu koricu, a biskvit liči na koralje. Chef Pavlov otkriva nam svoje kulinarske magičarske trikove. Dobra je vijest što ih svi mogu ponoviti kod kuće.
Idite na emisiju18:30
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Rabarbaara, Sezona 1 | Epizoda 12
U ovoj epizodi chef Pavlov si zadaje ambiciozni zadatak da nas pobliže upozna s rabarbarom. Vrijedi više saznati o tom povrću. Pavel koristi rabarbaru za elegantni desert, svilenkastu pjenicu od jogurta i sjajan osvježavajući napitak.
Idite na emisiju19:00
Na Serifin način 2
+Jaja, Sezona 2 | Epizoda 6
U ovoj epizodi Na Serifin način, zvijezda je sastojak koji vjerno prikazuje kako životni ciklus donosi ponovno rađanje života – jaje. Kuharica Serifa Aksoy skuplja jaja na vlastitoj farmi o kojoj se ona brine.
19:30
Na Serifin način 2
+Krumpiri, Sezona 2 | Epizoda 7
Ova epizoda Na Serifin način, centrirana je oko fundamentalnog sastojka bez kojeg niti jedna kuhinja ne može – krumpira. Serifa Aksoy ima različite vrste krumpira koje je sama uzgojila.
20:00
Francuski regionalni recepti Michela Rouxa
+Epizoda 2, Sezona 3 | Epizoda 2
Michel Roux kuha raskošan nedjeljni ručak. Na jelovniku su riblje okruglice u bogatom umaku od rakova i piletina pečena u soli. Posjet vinskoj regiji i jelenji file pripremljen na kamenu nadahnut će ga za elegantan desert od poširanih krušaka.
Idite na emisiju21:00
Gurmansko putovanje Akisa Petretzikisa
+, Sezona 3 | Epizoda 2
22:00
Jamie istražuje mediteransku kuhinju
+Tunis, Sezona 1 | Epizoda 2
Jamie istražuje Tunis i susreće tradicionalne majstore kus-kusa, jede ukusnu uličnu hranu i bude pozvan da kuha s lokalnim kuharima na plaži. Nadahnut time, priprema hrskave komadiće kozica te gulaš od piletine i marquez kobasica.
23:00
Španjolska pustolovina Jamesa Martina
+Santiago de Compostela, Sezona 1 | Epizoda 5
James u Santiago de Composteli susreće hodočasnike, istražuje lokalnu tržnicu, kuša paklare i tradicionalnu tortu od badema te plovi u potragu za dagnjama. Kuha juhu od plodova mora, odrezak t-bone, empanade i rižu s dagnjama.
00:00
Kulinarsko putovanje: Južna Afrika
+GARDEN ROUTE, Sezona 2 | Epizoda 5
Garden Route, skriveni dragulj Južne Afrike, je 200 km duga obalna cesta poznata po raznovrsnom okružju divljine. Na putu za grad Knysna, u hotelu Turbine, Warren kuha južnoafrički curry & desert i ljušti kamenice s lokalnom 80-godišnjom legendom.
00:30
Kulinarsko putovanje: Južna Afrika
+OKUSI CAPE TOWNA, Sezona 2 | Epizoda 6
Warren stiže u “Grad majku” ili Cape Town, da bi uronio u specifičan stil južnoafričke kuhinje zvan Cape Malay. Jede ukusnu začinjenu janjetinu, kuha piletinu sa somosama, a zatim kreće u potragu za glazbom i ručkom na jedinstvenom “Jazz Safariju”.
00:55
Jamie Oliver: Recepti za uštedu
+, Sezona 1 | Epizoda 1
01:50
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Johnova i Lisina vikend kuhinja, Sezona 7 | Epizoda 5
John i Lisa nude jelovnik pun kobasica u njihovoj Vikend kuhinji. Počinju raznim chipolatama kuhanim u tri različite glazure: sve savršeno za zabavu. Zatim su tu vegetarijanski hot dog makaroni sa sirom i karameliziranim lukom.7
Idite na emisiju02:40
Donalovi recepti u stvarnom vremenu
+, Sezona 1 | Epizoda 1
03:10
Donalovi recepti u stvarnom vremenu
+, Sezona 1 | Epizoda 2
03:30
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Travis, Sezona 1 | Epizoda 5
Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut obiteljskim korijenima studenta s Kariba.
Idite na emisiju04:00
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Sally, Sezona 1 | Epizoda 6
Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut Kinom koji uključuje slatko-kisela rebarca.
Idite na emisiju04:20
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Sladoled, Sezona 1 | Epizoda 5
Chef Pavlov pretvara rastopljeni šećer u fine, ledene kristale i poslužuje karamelni sladoled na dva načina.
Idite na emisiju04:45
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Pistacija, Sezona 1 | Epizoda 6
Postoji izreka da su pistacije hrana onih koje je Bog odabrao. Chef Pavlov dodjeluje pistacijama u dvije glavne uloge.
Idite na emisiju05:10
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Soufle, Sezona 1 | Epizoda 7
Soufflé, parfait… Ne morate znati francuski da biste razumjeli ovo kulinarsko savršenstvo. Chef Pavlov prvo će pokazati dvije vrste souffléa, klasični i onaj s okusom marakuje. Zatim slijedi recept za ledeni parfait s bijelom čokoladom.
Idite na emisiju05:35
Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
+Vafli, Sezona 1 | Epizoda 8
Svi sanjamo o početku dana uz raskošni doručak te o uživanju u popodnevnoj kavi uz zamamni desert. Chef Pavlov u te dane uključuje domaće gaufrette ukrašene džemom od kruške te izuzetno fine mini tortice s pjenicom od vanilije.
Idite na emisiju