Nedjelja

13 Srpanj

  • 08:00

    Jamie: Brzo i jednostavno

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

  • 09:00

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Sladoled, Sezona 1 | Epizoda 5

    Chef Pavlov pretvara rastopljeni šećer u fine, ledene kristale i poslužuje karamelni sladoled na dva načina.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Pistacija, Sezona 1 | Epizoda 6

    Postoji izreka da su pistacije hrana onih koje je Bog odabrao. Chef Pavlov dodjeluje pistacijama u dvije glavne uloge.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Jednostavna jela

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Jednostavna jela pokazuju kako u svom domu stvoriti jela dostojna restorana. Pridružite se voditeljici, Heri Te Kurapi, koja priprema ukusna jela u kojim ćete uživati: punjena riba na pari s azijskim umakom, marinirani kebabi, voćna salata.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Jednostavna jela

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Jednostavna jela pokazuju kako u svom domu stvoriti jela dostojna restorana. Pridružite se voditeljici, Heri Te Kurapi, koja priprema ukusna jela u kojim ćete uživati: brza juha od svinjetine s okruglicama, Cezar salata, krafne na tri načina.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Najotmjenije trgovine britanskih farmi

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Britain's Poshest Farm Shops 1

  • 12:00

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 25

  • 12:30

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 26

  • 13:00

    Španjolska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Bilbao, Sezona 1 | Epizoda 3

    James će u Bilbau obići ogromnu zatvorenu tržnicu, uspinjačom doseći slavni restoran s odrescima, naučiti raditi caroline i posjetiti vinariju na morskom dnu. Priprema bakalara, arancine s crnilom sipe, baskijski kolač od sira i plodove mora.

  • 14:00

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    KRUGER SAFARI PARK, Sezona 2 | Epizoda 1

    Warren počinje 2. seriju u svjetski poznatom nacionalnom parku Kruger. Poslije nezaboravnog safarija kuha sjajan desert, pa pješke slijedi nosoroga u divljini i sprema južnoafrički doručak. Na kraju, mladi chef priprema Warrenove proljetne rolice.

  • 14:30

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    JESTI U JOHANNESBURGU, Sezona 2 | Epizoda 2

    Warren gušta u raznim međunarodnim okusima u Sandtonu, dijelu Johannesburga. Jede u trendovskom Ziouxu, zatim kuša tjesteninu u talijanskom restoranu Gemelli, pa nastavlja s pripremom svojih nevjerojatnih recepata s južnoafričkim okusima.

  • 15:00

    Jamie: Brzo i jednostavno

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 16:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Usreći me pečenjem, Sezona 7 | Epizoda 3

    John i Lisa peku slatko i slane poslastice u svojoj Vikend kuhinji, s obiljem savjeta i trikova. Počinju s prekrasnom tortom od kokosa i meda koja djeluje savršeno i kao desert. Zatim je tu klasična pizza te slani čokoladni tart s karamel keksima.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Donalova irska avantura

    +

    Boyne Valley, Sezona 1 | Epizoda 5

    Donal i Max kreću na istok, prema zemlji mitova, legendi i tradiciji hrane. Upoznaje se s drevnom tradicijom izrade jabukovače i posjećuje 240 godina star dvorac Slane koji je poslužio kao pozornica za najveće svjetske rock bendove.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Donalova irska avantura

    +

    Shannon, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nova dionica vodi u skriveno srce Irske na obale rijeke Shannon. Donal kuha ručak, ukusnu salatu od dimljene pastrve i krumpira za svoje kolege na krstarenju. Povratak na suho završava u jednom od najstarijih pubova u Irskoj, "Luker's".

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Soufle, Sezona 1 | Epizoda 7

    Soufflé, parfait… Ne morate znati francuski da biste razumjeli ovo kulinarsko savršenstvo. Chef Pavlov prvo će pokazati dvije vrste souffléa, klasični i onaj s okusom marakuje. Zatim slijedi recept za ledeni parfait s bijelom čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Vafli, Sezona 1 | Epizoda 8

    Svi sanjamo o početku dana uz raskošni doručak te o uživanju u popodnevnoj kavi uz zamamni desert. Chef Pavlov u te dane uključuje domaće gaufrette ukrašene džemom od kruške te izuzetno fine mini tortice s pjenicom od vanilije.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Na Serifin način 2

    +

    Bundeva, Sezona 2 | Epizoda 2

    Zvijezda ove epizode Na Serifin način jedna je od najljepših simbola kruga života – bundeva. Serifa Aksoy skuplja sve vrste bundeva iz svog vrta i koristi ih za ukusnu juhu, te slanu punjenu bundevu s mesom i keljem.

  • 19:30

    Na Serifin način 2

    +

    Kesten, Sezona 2 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Na Serifin način sve se vrti oko kestena, koji kao kontrast svojoj gruboj vanjštini, iznutra imaju iznenađujuću mekanu teksturu i nevjerojatan okus.

  • 20:00

    Francuski regionalni recepti Michela Rouxa

    +

    Francuski regionalni recepti Michela Rouxa 2, 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Michel posjećuje restoran La Chassagnette i priprema jelo od cvjetova tikvica koje puni kozjim sirom i prži u ulju, da bi ih zatim prelio medom i posuo svježim čilijem. Za svoju kućnu zabavu priprema mariniranu janjeću nogu s korjenastim povrćem.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Gurmansko putovanje Akisa Petretzikisa

    +

    , Sezona 3 | Epizoda 1

  • 22:00

    Jamie istražuje mediteransku kuhinju

    +

    GRČKA / SOLUN & SKOPELOS, Sezona 1 | Epizoda 1

    Iz Soluna Jamie odlazi na grčki otok Skopelos. Nadahnut meze platama i tradicionalnom otočnom kuhinjom, posvećuje se pripremi kruha od dimljenih patlidžana, piletini na žaru s tzatzikijem i rižom.

  • 23:00

    Španjolska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Bilbao, Sezona 1 | Epizoda 3

    James će u Bilbau obići ogromnu zatvorenu tržnicu, uspinjačom doseći slavni restoran s odrescima, naučiti raditi caroline i posjetiti vinariju na morskom dnu. Priprema bakalara, arancine s crnilom sipe, baskijski kolač od sira i plodove mora.

  • 00:00

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    KRUGER SAFARI PARK, Sezona 2 | Epizoda 1

    Warren počinje 2. seriju u svjetski poznatom nacionalnom parku Kruger. Poslije nezaboravnog safarija kuha sjajan desert, pa pješke slijedi nosoroga u divljini i sprema južnoafrički doručak. Na kraju, mladi chef priprema Warrenove proljetne rolice.

  • 00:30

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    JESTI U JOHANNESBURGU, Sezona 2 | Epizoda 2

    Warren gušta u raznim međunarodnim okusima u Sandtonu, dijelu Johannesburga. Jede u trendovskom Ziouxu, zatim kuša tjesteninu u talijanskom restoranu Gemelli, pa nastavlja s pripremom svojih nevjerojatnih recepata s južnoafričkim okusima.

  • 00:55

    Jamie: Brzo i jednostavno

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 01:50

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Usreći me pečenjem, Sezona 7 | Epizoda 3

    John i Lisa peku slatko i slane poslastice u svojoj Vikend kuhinji, s obiljem savjeta i trikova. Počinju s prekrasnom tortom od kokosa i meda koja djeluje savršeno i kao desert. Zatim je tu klasična pizza te slani čokoladni tart s karamel keksima.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Donalova irska avantura

    +

    Boyne Valley, Sezona 1 | Epizoda 5

    Donal i Max kreću na istok, prema zemlji mitova, legendi i tradiciji hrane. Upoznaje se s drevnom tradicijom izrade jabukovače i posjećuje 240 godina star dvorac Slane koji je poslužio kao pozornica za najveće svjetske rock bendove.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Donalova irska avantura

    +

    Shannon, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nova dionica vodi u skriveno srce Irske na obale rijeke Shannon. Donal kuha ručak, ukusnu salatu od dimljene pastrve i krumpira za svoje kolege na krstarenju. Povratak na suho završava u jednom od najstarijih pubova u Irskoj, "Luker's".

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Tony, Sezona 1 | Epizoda 1

    Lorraine pomaže Tonyju savladati jelovnik nadahnut Mediteranom.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Bryony, Sezona 1 | Epizoda 2

    Lorraine pomaže Bryony organizirati djevojačku zabavu za njezinu najbolju prijateljicu.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Školjke, Sezona 1 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Za užinu, Sezona 1 | Epizoda 18

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Uskrs, Sezona 1 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Finale, Sezona 1 | Epizoda 20

    Idite na emisiju

Ponedjeljak

14 Srpanj

  • 06:00

    Tajne tete Cátie

    +

    To je ZOI, Sezona 5 | Epizoda 13

    Sljedeća tri recepta su posebna, rade se s jednim ili više ZOI sastojaka, tj. zaštićene oznake izvornosti. Za predjelo imamo West Rock pletenicu od kruške karameliziranu s Nisa sirom.Glavno jelo je teleći burger Barrosan s ljubičastim lukom.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Savršen duo, Sezona 5 | Epizoda 14

    Znate li one sastojke koji su dobri sami, a još bolje uz pratnju? Nadahnuto okusima kukuruznog kruha i bakalara, teta Katie odlučila je napraviti paštetu od kukuruznog kruha i ikre bakalara. Za glavno jelo tu je riža na žaru s alheirom od divljači.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Alex posjećuje međunarodno odredište Marbellu i saznaje o povijesti grada. Odatle odlazi u zaboravljenu zapadnu Andaluziju koju nepravedno zaobilaze turisti. U gradu Jerezu kuša šeri i divi se konjskom plesu., a za konac puta ostavlja divnu Sevillu.

  • 08:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Fettuccine i goveđi burgeri s crnim grahom, Sezona 1 | Epizoda 23

    Današnji recepti su fetucini, dimljena pastrva, šparoge i grašak. Burgeri od crnog graha, rezanci i salata od krastavaca.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Svinjska marsala i tajlandski rezanci, Sezona 1 | Epizoda 24

    Danas Jamie pravi svinjsku marsalu, porcini rižu i proljetno zelenje, kao i Koh Samui salatu, čili tofu i tajlandske rezance.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Kraljica čokolade: Sretan čokoladni Božić

    +

  • 10:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    U šestoj emisiji James Purefoy i Matthew Goode odlaze u Lyon u Francuskoj kako bi pronašli vino za desert. Joe Fattorini nalazi se u baskijskom gradu San Sebastianu s kuharom Joseom Pizarrom. Odlaze u Rioju kako bi pronašli vina u San Sebastianu.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Močvara Romney, Sezona 2 | Epizoda 5

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Upoznaje se s posebnom vrstom janjetine iz slanih močvara, uči o uzgoju neobičnog povrća i posjećuje lokalnu školu.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Tri najdraža Lorina recepta, Sezona 8 | Epizoda 9

    Popularni proizvodi domaće kuhinje nalaze se u Lorinim omiljenim receptima. Epizoda započinje pečenom paprikom punjenom sirom, nastavlja se gozlemeom s krumpirom i špinatom. Finale će biti svečano - torta s jogurtom, keksima i bijelom čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 7

  • 12:30

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 8

  • 13:00

    Jamie istražuje mediteransku kuhinju

    +

    Tunis, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie istražuje Tunis i susreće tradicionalne majstore kus-kusa, jede ukusnu uličnu hranu i bude pozvan da kuha s lokalnim kuharima na plaži. Nadahnut time, priprema hrskave komadiće kozica te gulaš od piletine i marquez kobasica.

  • 14:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Alex istražuje neotkrivenu unutrašnjost Španjolske i posjećuje očaravajuće vjetrenjače u Consuegri te stari grad Salamancu. Vrhunac putovanja je Madrid gdje se divi najveličanstvenijim povijesnim zgradama u zemlji i upoznaje osebujne pojedince.

  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Hrskava svinjetina i gljive s grila, Sezona 1 | Epizoda 25

    Danas je na jelovniku hrskava Parma svinjetina, sjeckane tikvice i smeđa riža, kao i šampinjoni s grila, dimljena panceta, otopljeni sir i kruške.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Pileće fajite i kraljvski račići, Sezona 1 | Epizoda 26

    Danas Jamie kuha cvrčeće pileće fajite, pečenu papriku, šalšu, rižu i grah kao i mješavinu račiće, kraljevske škampe i kruh osušen na suncu.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Dimljenje pastrva, Sezona 2 | Epizoda 6

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Vraća se na imanje s pastrvama iz obližnjeg ribogojilišta i gradi pušnicu za pripremu ribe.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Tri najdraža Lorina recepta, Sezona 8 | Epizoda 9

    Popularni proizvodi domaće kuhinje nalaze se u Lorinim omiljenim receptima. Epizoda započinje pečenom paprikom punjenom sirom, nastavlja se gozlemeom s krumpirom i špinatom. Finale će biti svečano - torta s jogurtom, keksima i bijelom čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 1

  • 17:30

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 2

  • 18:00

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Jela s maslinovim uljem, Sezona 1 | Epizoda 6

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi predstavlja jela s maslinovim uljem i kekse Kavala, a gost je Gupse Özay.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 7

  • 19:30

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 8

  • 20:00

    Malezija Adama i Poh u Australiji: Pravi australski zalogaji

    +

    Sydney, Sezona 2 | Epizoda 7

    Ne postoji poznatiji grad u Australiji od Sydneyja. U ovoj epizodi, ne istražujemo samo legendarna jela, već i neke legendarne ljude također.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Malezija Adama i Poh u Australiji: Pravi australski zalogaji

    +

    Canberra, Sezona 2 | Epizoda 8

    Ovo putovanje započinjemo u duhovnom središtu Australije – Uluru. Sada, kada se približavamo kraju, krećemo prema političkom glavnom gradu – Canberri, gradu izgrađenom na ručku.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom

    +

    Božić u Beču, Sezona 1 | Epizoda 5

    Gregg je na božićnom sajmu u Beču gdje otkriva svijet toplih napitaka, posebnih ukrasa, prekrasnu tradiciju, zimske igre, slatke delicije... Na najvećoj bečkoj tržnici otkriva njene tajne, odlazi u dvorac Schönbrunn i priprema austrijski štrudel...

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Alex istražuje neotkrivenu unutrašnjost Španjolske i posjećuje očaravajuće vjetrenjače u Consuegri te stari grad Salamancu. Vrhunac putovanja je Madrid gdje se divi najveličanstvenijim povijesnim zgradama u zemlji i upoznaje osebujne pojedince.

  • 23:00

    Jamie istražuje mediteransku kuhinju

    +

    Tunis, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie istražuje Tunis i susreće tradicionalne majstore kus-kusa, jede ukusnu uličnu hranu i bude pozvan da kuha s lokalnim kuharima na plaži. Nadahnut time, priprema hrskave komadiće kozica te gulaš od piletine i marquez kobasica.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Tri najdraža Lorina recepta, Sezona 8 | Epizoda 9

    Popularni proizvodi domaće kuhinje nalaze se u Lorinim omiljenim receptima. Epizoda započinje pečenom paprikom punjenom sirom, nastavlja se gozlemeom s krumpirom i špinatom. Finale će biti svečano - torta s jogurtom, keksima i bijelom čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Dimljenje pastrva, Sezona 2 | Epizoda 6

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Vraća se na imanje s pastrvama iz obližnjeg ribogojilišta i gradi pušnicu za pripremu ribe.

  • 01:00

    Malezija Adama i Poh u Australiji: Pravi australski zalogaji

    +

    Sydney, Sezona 2 | Epizoda 7

    Ne postoji poznatiji grad u Australiji od Sydneyja. U ovoj epizodi, ne istražujemo samo legendarna jela, već i neke legendarne ljude također.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Malezija Adama i Poh u Australiji: Pravi australski zalogaji

    +

    Canberra, Sezona 2 | Epizoda 8

    Ovo putovanje započinjemo u duhovnom središtu Australije – Uluru. Sada, kada se približavamo kraju, krećemo prema političkom glavnom gradu – Canberri, gradu izgrađenom na ručku.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom

    +

    Božić u Beču, Sezona 1 | Epizoda 5

    Gregg je na božićnom sajmu u Beču gdje otkriva svijet toplih napitaka, posebnih ukrasa, prekrasnu tradiciju, zimske igre, slatke delicije... Na najvećoj bečkoj tržnici otkriva njene tajne, odlazi u dvorac Schönbrunn i priprema austrijski štrudel...

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    U šestoj emisiji James Purefoy i Matthew Goode odlaze u Lyon u Francuskoj kako bi pronašli vino za desert. Joe Fattorini nalazi se u baskijskom gradu San Sebastianu s kuharom Joseom Pizarrom. Odlaze u Rioju kako bi pronašli vina u San Sebastianu.

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Hrskava svinjetina i gljive s grila, Sezona 1 | Epizoda 25

    Danas je na jelovniku hrskava Parma svinjetina, sjeckane tikvice i smeđa riža, kao i šampinjoni s grila, dimljena panceta, otopljeni sir i kruške.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Pileće fajite i kraljvski račići, Sezona 1 | Epizoda 26

    Danas Jamie kuha cvrčeće pileće fajite, pečenu papriku, šalšu, rižu i grah kao i mješavinu račiće, kraljevske škampe i kruh osušen na suncu.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Tri najdraža Lorina recepta, Sezona 8 | Epizoda 9

    Popularni proizvodi domaće kuhinje nalaze se u Lorinim omiljenim receptima. Epizoda započinje pečenom paprikom punjenom sirom, nastavlja se gozlemeom s krumpirom i špinatom. Finale će biti svečano - torta s jogurtom, keksima i bijelom čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Dimljenje pastrva, Sezona 2 | Epizoda 6

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Vraća se na imanje s pastrvama iz obližnjeg ribogojilišta i gradi pušnicu za pripremu ribe.

  • 05:10

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Jela s maslinovim uljem, Sezona 1 | Epizoda 6

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi predstavlja jela s maslinovim uljem i kekse Kavala, a gost je Gupse Özay.

    Idite na emisiju

Utorak

15 Srpanj

  • 06:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Večera na kauču, Sezona 5 | Epizoda 15

    Danas je teta Katie u kućnom kinu. Za tu priliku vam je poslužen jednostavan jelovnik jer će večera... biti na kauču! Za početak filma imamo pileće quesadille, servirane s meksičkim umakom, blago začinjene. Jesi li spreman? Film samo što nije počeo!

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Posebni dani u godini, Sezona 5 | Epizoda 16

    U kući tete Katie se nekoliko puta godišnje obilježavanja majčin dan, dan očeva i dan djeteta. Počinjemo s jednim od omiljenih predjela tete Katie: tartom od bosiljka s kozjim sirom, ljutikom i kompotom od šumskog voća. Pridružite se zabavi!

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Alex istražuje neotkrivenu unutrašnjost Španjolske i posjećuje očaravajuće vjetrenjače u Consuegri te stari grad Salamancu. Vrhunac putovanja je Madrid gdje se divi najveličanstvenijim povijesnim zgradama u zemlji i upoznaje osebujne pojedince.

  • 08:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Hrskava svinjetina i gljive s grila, Sezona 1 | Epizoda 25

    Danas je na jelovniku hrskava Parma svinjetina, sjeckane tikvice i smeđa riža, kao i šampinjoni s grila, dimljena panceta, otopljeni sir i kruške.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Pileće fajite i kraljvski račići, Sezona 1 | Epizoda 26

    Danas Jamie kuha cvrčeće pileće fajite, pečenu papriku, šalšu, rižu i grah kao i mješavinu račiće, kraljevske škampe i kruh osušen na suncu.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 1

  • 09:30

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 2

  • 10:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    James Purefoy i Matthew Goode upoznaju nas sa šest vina koje su odabrali neki od najvećih svjetskih sommeliera a vidjet ćemo i neke od vrhunaca Mattovog i Jamesovog putovanja po Francuskoj.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Dimljenje pastrva, Sezona 2 | Epizoda 6

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Vraća se na imanje s pastrvama iz obližnjeg ribogojilišta i gradi pušnicu za pripremu ribe.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Putujemo Bugarskom, Grčkom i Turskom, Sezona 8 | Epizoda 10

    Nadahnuti jelima i kulinarskim tradicijama Grčke i Turske, Lora i Stoyan kreću u avanturu koja će obogatiti vaš stol. Uživajte u knedlama od krumpira, pečenom grahu s rajčicama i fetom, a vrhunac ove epizode je u halva s bademima i sladoledom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 9

  • 12:30

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 10

  • 13:00

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Tijesto je vrlo bitno u Julietinom prekrasnom pečenju. Tu su peciva za doručak, krafne i rolice od cimeta, a majstor pekar Richard Bertinet pokazuje lekciju o pravljenju savršenog dizanog tijesta.

  • 14:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Alex završava svoje putovanje u sjeverozapadnom kutu Španjolske. Na Obali smrti kuša neobičnu lokalnu delikatesu, otkriva tajnu drevne šume i keltsku povijest Galicije. Vrhunac puta je posjet Santiagu de Camposteli, najduhovnijem španjolskom gradu.

  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Vrući goveđi odrezak i moćna skuša, Sezona 1 | Epizoda 27

    Danas je na meniju goveđi odrezak, hoi sin račići i posude s tijestom, kao i ukusna skuša, miješane rajčice i salata od kvinoje.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Odrezak, jetra i slanina te meksička juha od rajčica, Sezona 1 | Epizoda 28

    Današnji recepti su odrezak, jetrica i slanina, kao i pire krumpir i zelje, preljev od crvenog luka, kao i meksička juha od rajčice, čili krupmirići, povrće i feta sir.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Jeleni, Sezona 2 | Epizoda 7

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o zaštiti okoliša i kako čuvati jelene, a zatim s pripravnicima za kuhare kreće u potragu za hranom.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Putujemo Bugarskom, Grčkom i Turskom, Sezona 8 | Epizoda 10

    Nadahnuti jelima i kulinarskim tradicijama Grčke i Turske, Lora i Stoyan kreću u avanturu koja će obogatiti vaš stol. Uživajte u knedlama od krumpira, pečenom grahu s rajčicama i fetom, a vrhunac ove epizode je u halva s bademima i sladoledom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

  • 17:30

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 18:00

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Juha, Sezona 1 | Epizoda 7

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi nudi publici juhu i recept za rahat lokum i razne savjete. Gost je Kalben.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 9

  • 19:30

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 10

  • 20:00

    Najzanimljiviji restorani

    +

    Venecija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kuharica i ljubiteljica talijanske hrane, Angela Harnett vodi Freda u Veneciju, kako bi dokazala da ako znaš gdje ideš, može izbjeći razočarenja turističkih klopki i pronaći najbolju hranu svog života.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom

    +

    Atena, Sezona 2 | Epizoda 1

    Gregg Wallace odlazi u glavni grad Grčke, Atenu, gdje će tri dana uživati u fantastičnoj hrani i posjetiti nevjerojatna arheološka nalazišta u gradu prepunom povijesnih znamenitosti a dobiva i ulogu u grčkoj tragediji!

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Alex završava svoje putovanje u sjeverozapadnom kutu Španjolske. Na Obali smrti kuša neobičnu lokalnu delikatesu, otkriva tajnu drevne šume i keltsku povijest Galicije. Vrhunac puta je posjet Santiagu de Camposteli, najduhovnijem španjolskom gradu.

  • 23:00

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Tijesto je vrlo bitno u Julietinom prekrasnom pečenju. Tu su peciva za doručak, krafne i rolice od cimeta, a majstor pekar Richard Bertinet pokazuje lekciju o pravljenju savršenog dizanog tijesta.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Putujemo Bugarskom, Grčkom i Turskom, Sezona 8 | Epizoda 10

    Nadahnuti jelima i kulinarskim tradicijama Grčke i Turske, Lora i Stoyan kreću u avanturu koja će obogatiti vaš stol. Uživajte u knedlama od krumpira, pečenom grahu s rajčicama i fetom, a vrhunac ove epizode je u halva s bademima i sladoledom.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Jeleni, Sezona 2 | Epizoda 7

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o zaštiti okoliša i kako čuvati jelene, a zatim s pripravnicima za kuhare kreće u potragu za hranom.

  • 01:00

    Najzanimljiviji restorani

    +

    Venecija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kuharica i ljubiteljica talijanske hrane, Angela Harnett vodi Freda u Veneciju, kako bi dokazala da ako znaš gdje ideš, može izbjeći razočarenja turističkih klopki i pronaći najbolju hranu svog života.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom

    +

    Atena, Sezona 2 | Epizoda 1

    Gregg Wallace odlazi u glavni grad Grčke, Atenu, gdje će tri dana uživati u fantastičnoj hrani i posjetiti nevjerojatna arheološka nalazišta u gradu prepunom povijesnih znamenitosti a dobiva i ulogu u grčkoj tragediji!

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    James Purefoy i Matthew Goode upoznaju nas sa šest vina koje su odabrali neki od najvećih svjetskih sommeliera a vidjet ćemo i neke od vrhunaca Mattovog i Jamesovog putovanja po Francuskoj.

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Vrući goveđi odrezak i moćna skuša, Sezona 1 | Epizoda 27

    Danas je na meniju goveđi odrezak, hoi sin račići i posude s tijestom, kao i ukusna skuša, miješane rajčice i salata od kvinoje.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Odrezak, jetra i slanina te meksička juha od rajčica, Sezona 1 | Epizoda 28

    Današnji recepti su odrezak, jetrica i slanina, kao i pire krumpir i zelje, preljev od crvenog luka, kao i meksička juha od rajčice, čili krupmirići, povrće i feta sir.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Putujemo Bugarskom, Grčkom i Turskom, Sezona 8 | Epizoda 10

    Nadahnuti jelima i kulinarskim tradicijama Grčke i Turske, Lora i Stoyan kreću u avanturu koja će obogatiti vaš stol. Uživajte u knedlama od krumpira, pečenom grahu s rajčicama i fetom, a vrhunac ove epizode je u halva s bademima i sladoledom.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Jeleni, Sezona 2 | Epizoda 7

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o zaštiti okoliša i kako čuvati jelene, a zatim s pripravnicima za kuhare kreće u potragu za hranom.

  • 05:10

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Juha, Sezona 1 | Epizoda 7

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi nudi publici juhu i recept za rahat lokum i razne savjete. Gost je Kalben.

    Idite na emisiju

Srijeda

16 Srpanj

  • 06:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Domaće osnove, Sezona 5 | Epizoda 17

    U trenu smo pripremili dva maslaca: jedan od bosiljka i češnjaka, a drugi od indijskog oraha bez laktoze. Za flaširanje skuhajmo liker od kave i džem od jagoda i chia...bez šećera! I za kraj imamo pureće kobasice s umakom od senfa.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Likeri u loncu, Sezona 5 | Epizoda 18

    Ponekad je dovoljno malo pića za radost u okusima kuhanja. Zato, teta Katie radi jelovnik baziran na likerima. Tu su svinjski kotleti kuhani s likerom od višanja. Ukusna torta od sira s likerom od kave. Danas likeri idu na lonac i na hladno!

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Alex završava svoje putovanje u sjeverozapadnom kutu Španjolske. Na Obali smrti kuša neobičnu lokalnu delikatesu, otkriva tajnu drevne šume i keltsku povijest Galicije. Vrhunac puta je posjet Santiagu de Camposteli, najduhovnijem španjolskom gradu.

  • 08:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Vrući goveđi odrezak i moćna skuša, Sezona 1 | Epizoda 27

    Danas je na meniju goveđi odrezak, hoi sin račići i posude s tijestom, kao i ukusna skuša, miješane rajčice i salata od kvinoje.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Odrezak, jetra i slanina te meksička juha od rajčica, Sezona 1 | Epizoda 28

    Današnji recepti su odrezak, jetrica i slanina, kao i pire krumpir i zelje, preljev od crvenog luka, kao i meksička juha od rajčice, čili krupmirići, povrće i feta sir.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

  • 09:30

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 10:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 1, Sezona 3 | Epizoda 1

    Dominic West pridružuje se Jamesu Purefoyu u kušanju vina u dolini Douro. Matthew Goode i James uče o portugalskom dobu otkrića, a Matthew Rhys vodi Joea na ručak u židovski restoran u New Yorku.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Jeleni, Sezona 2 | Epizoda 7

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o zaštiti okoliša i kako čuvati jelene, a zatim s pripravnicima za kuhare kreće u potragu za hranom.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Moderna klasika, Sezona 8 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi nam Lora i Stoyan predstavljaju svoje verzije starih klasika kao što su salata od rajčica s domaćim krem sirom i tapenadom od maslina, fricasse od mesnih okruglica i prekrasna mozaik torta.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 11

  • 12:30

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 12

  • 13:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    , Sezona 13 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    , Sezona 13 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Alex Polizzi: Tajne Italije

    +

    Venecija i sjever, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvom dijelu svog putovanja Alex nam otkriva tajne Sjeverne Italije. U Veneciji se sjeća svoje bake, u Alpama Lombardije otkriva skriveni dragulj, a u Milanu, središtu mode, razgledava čudesne kostime u kojima je nastupala čuvena Maria Callas.

  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Glazirani svinjski file i tapas bruschetta, Sezona 1 | Epizoda 29

    Danas Jamie sprema svinjski file, rižu s paprikom na kajun način i roštilj umak. Također pravi tapas bruschette i zlatne srdele s roštilja.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Čufte od janjetine i vegetarijanski curry iz Kerale, Sezona 1 | Epizoda 30

    Danas su na jelovniku janjeće ćufte, pita i grčka salata. Također sprema povrtni curry iz Kerale, indijsku lepinju, rižu i jogurt s mentom.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Morska sol, Sezona 2 | Epizoda 8

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Posjećuje Maldon kako bi učio o dobivanju soli, a zatim se posvećuje uzgoju jestivog cvijeća.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Moderna klasika, Sezona 8 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi nam Lora i Stoyan predstavljaju svoje verzije starih klasika kao što su salata od rajčica s domaćim krem sirom i tapenadom od maslina, fricasse od mesnih okruglica i prekrasna mozaik torta.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 5

  • 17:30

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 6

  • 18:00

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Pilav, Sezona 1 | Epizoda 8

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi pokazuje recept za pilaf i torticu s jabukama te razne savjete. Gost je Yasemin Sakallıoğlu.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 11

  • 19:30

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 12

  • 20:00

    Najzanimljiviji restorani

    +

    Edinburgh, Sezona 1 | Epizoda 2

    Kuhar Tom Kerridge vodi Freda u Edinburgh. Restoran kuhara Toma Kitchina specijaliziran je za lokalne škotske sastojke kako bi osigurali jelovnik koji obuhvaća sve okuse Škotske.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom

    +

    Budimpešta, Sezona 2 | Epizoda 2

    Gregg Wallace odlazi u mađarsku prijestolnicu Budimpeštu. Tijekom tri dana otkriva fascinantnu kulturu hrane oblikovanu stoljećima osvajanja. Istražuje grad pješice i džipom iz doba hladnog rata.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Alex Polizzi: Tajne Italije

    +

    Venecija i sjever, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvom dijelu svog putovanja Alex nam otkriva tajne Sjeverne Italije. U Veneciji se sjeća svoje bake, u Alpama Lombardije otkriva skriveni dragulj, a u Milanu, središtu mode, razgledava čudesne kostime u kojima je nastupala čuvena Maria Callas.

  • 23:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    , Sezona 13 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    , Sezona 13 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Moderna klasika, Sezona 8 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi nam Lora i Stoyan predstavljaju svoje verzije starih klasika kao što su salata od rajčica s domaćim krem sirom i tapenadom od maslina, fricasse od mesnih okruglica i prekrasna mozaik torta.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Morska sol, Sezona 2 | Epizoda 8

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Posjećuje Maldon kako bi učio o dobivanju soli, a zatim se posvećuje uzgoju jestivog cvijeća.

  • 01:00

    Najzanimljiviji restorani

    +

    Edinburgh, Sezona 1 | Epizoda 2

    Kuhar Tom Kerridge vodi Freda u Edinburgh. Restoran kuhara Toma Kitchina specijaliziran je za lokalne škotske sastojke kako bi osigurali jelovnik koji obuhvaća sve okuse Škotske.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom

    +

    Budimpešta, Sezona 2 | Epizoda 2

    Gregg Wallace odlazi u mađarsku prijestolnicu Budimpeštu. Tijekom tri dana otkriva fascinantnu kulturu hrane oblikovanu stoljećima osvajanja. Istražuje grad pješice i džipom iz doba hladnog rata.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 1, Sezona 3 | Epizoda 1

    Dominic West pridružuje se Jamesu Purefoyu u kušanju vina u dolini Douro. Matthew Goode i James uče o portugalskom dobu otkrića, a Matthew Rhys vodi Joea na ručak u židovski restoran u New Yorku.

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Glazirani svinjski file i tapas bruschetta, Sezona 1 | Epizoda 29

    Danas Jamie sprema svinjski file, rižu s paprikom na kajun način i roštilj umak. Također pravi tapas bruschette i zlatne srdele s roštilja.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Čufte od janjetine i vegetarijanski curry iz Kerale, Sezona 1 | Epizoda 30

    Danas su na jelovniku janjeće ćufte, pita i grčka salata. Također sprema povrtni curry iz Kerale, indijsku lepinju, rižu i jogurt s mentom.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Moderna klasika, Sezona 8 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi nam Lora i Stoyan predstavljaju svoje verzije starih klasika kao što su salata od rajčica s domaćim krem sirom i tapenadom od maslina, fricasse od mesnih okruglica i prekrasna mozaik torta.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Morska sol, Sezona 2 | Epizoda 8

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Posjećuje Maldon kako bi učio o dobivanju soli, a zatim se posvećuje uzgoju jestivog cvijeća.

  • 05:10

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Pilav, Sezona 1 | Epizoda 8

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi pokazuje recept za pilaf i torticu s jabukama te razne savjete. Gost je Yasemin Sakallıoğlu.

    Idite na emisiju

Četvrtak

17 Srpanj

  • 06:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Dobro popraćeno voće, Sezona 5 | Epizoda 19

    Teta Katie ne misli da je voće samo za desert. U tri recepta koja slijede voće je itekako prisutno. Za predjelo imamo osvježavajuću morsku salatu s ananasom. Završavamo iznenađenjem s kremom od malina i lješnjaka u domaćoj tjestenini!

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Afričko nadahnuće, Sezona 5 | Epizoda 20

    Teta Katie je oduvijek željela posjetiti afričke zemlje u kojima se govori portugalski. Jeste li ikada čuli za paracucu? U Angoli svi to rade, kod kuće, s kikirikijem, šećerom i vodom. Za kraj tu je puding od kasave iz Mozambika

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Alex Polizzi: Tajne Italije

    +

    Venecija i sjever, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvom dijelu svog putovanja Alex nam otkriva tajne Sjeverne Italije. U Veneciji se sjeća svoje bake, u Alpama Lombardije otkriva skriveni dragulj, a u Milanu, središtu mode, razgledava čudesne kostime u kojima je nastupala čuvena Maria Callas.

  • 08:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Glazirani svinjski file i tapas bruschetta, Sezona 1 | Epizoda 29

    Danas Jamie sprema svinjski file, rižu s paprikom na kajun način i roštilj umak. Također pravi tapas bruschette i zlatne srdele s roštilja.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Čufte od janjetine i vegetarijanski curry iz Kerale, Sezona 1 | Epizoda 30

    Danas su na jelovniku janjeće ćufte, pita i grčka salata. Također sprema povrtni curry iz Kerale, indijsku lepinju, rižu i jogurt s mentom.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 5

  • 09:30

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 6

  • 10:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 2, Sezona 3 | Epizoda 2

    Matthew Rhys i Joe uživaju u meksičkoj hrani i vinima u New Yorku. U Mađarskoj, Joe Fattorini istražuje priče koliko je vino dobro za zdravlje.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Morska sol, Sezona 2 | Epizoda 8

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Posjećuje Maldon kako bi učio o dobivanju soli, a zatim se posvećuje uzgoju jestivog cvijeća.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dan palačinki, Sezona 8 | Epizoda 12

    Palačinke, jelo koje svi vole inspiracija su za ovu epizodu. Lora i Stoyan pokazat će kako pripremiti klasične palačinke s domaćom čokoladom, svečane američke palačinke s umakom od karamele i palačinke bez glutena s rižinim brašnom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 13

  • 12:30

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 14

  • 13:00

    Nico kuha vani i unutra

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 1

  • 13:30

    Nico kuha vani i unutra

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 2

  • 14:00

    Alex Polizzi: Tajne Italije

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    U nastavku putovanja Alex dospijeva u okrug Le Marche u središnjoj Italiji. Ondje otkriva lokalnu delikatesu od plodova mora i upoznaje se s vodećim talijanskim dizajnerom obuće. Zatim se vraća u Rim, mjesto svojih uspomena…

  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Tagine od bijele ribe i začinjena cajun piletina, Sezona 1 | Epizoda 31

    Danas Jamie sprema tajine od bijele ribe, salatu od mrkve, mente i mandarine. Također pravi ljutkasti pileći cajun, gnječeni batat i šalšu od slatkog kukuruza.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Curry s goveđim ćuftama i proljetna fritaja, Sezona 1 | Epizoda 32

    Danas su na meniju goveđe ćufte u curry umaku, riža, grah i grašak kao i proljećna fritaja, tost s rajčicom i salatom od graška i potočarke.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Goveda iz Sussexa, Sezona 2 | Epizoda 9

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o tradicionalnim kravama iz Sussexa i upravljanje ribnjakom.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dan palačinki, Sezona 8 | Epizoda 12

    Palačinke, jelo koje svi vole inspiracija su za ovu epizodu. Lora i Stoyan pokazat će kako pripremiti klasične palačinke s domaćom čokoladom, svečane američke palačinke s umakom od karamele i palačinke bez glutena s rižinim brašnom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 7

  • 17:30

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 8

  • 18:00

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Burek, Sezona 1 | Epizoda 9

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi pokazuje tehnike za burek i recept za sladoled sa sahlepom. Gost je Aslıhan Gürbüz.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 13

  • 19:30

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 14

  • 20:00

    Najzanimljiviji restorani

    +

    Pariz, Sezona 1 | Epizoda 3

    Fredov prijatelj, kuhar Michel Roux Junior, vodi ga u Pariz kako bi probao jelo od prešane patke u povijesnom restoranu, La Tour D’Argent. Također, želi pokazati da istinski dobro jelo u Parizu ne mora doći s vinskom kartom i skupim cjenikom.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom

    +

    Edinburg, Sezona 2 | Epizoda 3

    Gregg Wallace odlazi u škotsku prijestolnicu Edinburgh na vikend odmor. Tijekom tri dana istražuje fascinantnu povijest grada, kuša lokalne delicije, pa čak i kupa se u Firth of Forthu!

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Alex Polizzi: Tajne Italije

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    U nastavku putovanja Alex dospijeva u okrug Le Marche u središnjoj Italiji. Ondje otkriva lokalnu delikatesu od plodova mora i upoznaje se s vodećim talijanskim dizajnerom obuće. Zatim se vraća u Rim, mjesto svojih uspomena…

  • 23:00

    Nico kuha vani i unutra

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 1

  • 23:30

    Nico kuha vani i unutra

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 2

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dan palačinki, Sezona 8 | Epizoda 12

    Palačinke, jelo koje svi vole inspiracija su za ovu epizodu. Lora i Stoyan pokazat će kako pripremiti klasične palačinke s domaćom čokoladom, svečane američke palačinke s umakom od karamele i palačinke bez glutena s rižinim brašnom.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Goveda iz Sussexa, Sezona 2 | Epizoda 9

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o tradicionalnim kravama iz Sussexa i upravljanje ribnjakom.

  • 01:00

    Najzanimljiviji restorani

    +

    Pariz, Sezona 1 | Epizoda 3

    Fredov prijatelj, kuhar Michel Roux Junior, vodi ga u Pariz kako bi probao jelo od prešane patke u povijesnom restoranu, La Tour D’Argent. Također, želi pokazati da istinski dobro jelo u Parizu ne mora doći s vinskom kartom i skupim cjenikom.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom

    +

    Edinburg, Sezona 2 | Epizoda 3

    Gregg Wallace odlazi u škotsku prijestolnicu Edinburgh na vikend odmor. Tijekom tri dana istražuje fascinantnu povijest grada, kuša lokalne delicije, pa čak i kupa se u Firth of Forthu!

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 2, Sezona 3 | Epizoda 2

    Matthew Rhys i Joe uživaju u meksičkoj hrani i vinima u New Yorku. U Mađarskoj, Joe Fattorini istražuje priče koliko je vino dobro za zdravlje.

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Tagine od bijele ribe i začinjena cajun piletina, Sezona 1 | Epizoda 31

    Danas Jamie sprema tajine od bijele ribe, salatu od mrkve, mente i mandarine. Također pravi ljutkasti pileći cajun, gnječeni batat i šalšu od slatkog kukuruza.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Curry s goveđim ćuftama i proljetna fritaja, Sezona 1 | Epizoda 32

    Danas su na meniju goveđe ćufte u curry umaku, riža, grah i grašak kao i proljećna fritaja, tost s rajčicom i salatom od graška i potočarke.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dan palačinki, Sezona 8 | Epizoda 12

    Palačinke, jelo koje svi vole inspiracija su za ovu epizodu. Lora i Stoyan pokazat će kako pripremiti klasične palačinke s domaćom čokoladom, svečane američke palačinke s umakom od karamele i palačinke bez glutena s rižinim brašnom.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Goveda iz Sussexa, Sezona 2 | Epizoda 9

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o tradicionalnim kravama iz Sussexa i upravljanje ribnjakom.

  • 05:10

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Burek, Sezona 1 | Epizoda 9

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi pokazuje tehnike za burek i recept za sladoled sa sahlepom. Gost je Aslıhan Gürbüz.

    Idite na emisiju

Petak

18 Srpanj

  • 06:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Ljuto: 1, 2 ili 3?, Sezona 5 | Epizoda 21

    Začini mogu učiniti čuda za svako jelo, ali koja je prava doza? Danas recepti tete Katie imaju tri stupnja začinjenosti. Od bogate kreme od bundeve s čilijem do crnih svinjskih pečenica. Pripremite se, jer danas temperatura raste!

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Španjolska na stolu, Sezona 5 | Epizoda 22

    Nekada je teta Katie često išla u Madrid. Danas nam donosi tri jela koja je tamo jela i zavoljela! Iberico kroketi od šunke, paella sa škampima, piletinom, chorizom, te slatki natillasi, napravljeni od mlijeka, jaja i šećera! Idemo u Španjolsku!

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Alex Polizzi: Tajne Italije

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    U nastavku putovanja Alex dospijeva u okrug Le Marche u središnjoj Italiji. Ondje otkriva lokalnu delikatesu od plodova mora i upoznaje se s vodećim talijanskim dizajnerom obuće. Zatim se vraća u Rim, mjesto svojih uspomena…

  • 08:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Tagine od bijele ribe i začinjena cajun piletina, Sezona 1 | Epizoda 31

    Danas Jamie sprema tajine od bijele ribe, salatu od mrkve, mente i mandarine. Također pravi ljutkasti pileći cajun, gnječeni batat i šalšu od slatkog kukuruza.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Curry s goveđim ćuftama i proljetna fritaja, Sezona 1 | Epizoda 32

    Danas su na meniju goveđe ćufte u curry umaku, riža, grah i grašak kao i proljećna fritaja, tost s rajčicom i salatom od graška i potočarke.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 7

  • 09:30

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 8

  • 10:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 3, Sezona 3 | Epizoda 3

    Matthew Goode i James Purefoy posjećuju ubiranje pluta u Alenteju. Na Tajlandu, Joe Fattorini istražuje svoju vinsku kartu za pop-up tajlandski restoran u Londonu. U New Yorku, Matthew Rhys i Joe kušaju par dim sum i kinesko vino.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Goveda iz Sussexa, Sezona 2 | Epizoda 9

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o tradicionalnim kravama iz Sussexa i upravljanje ribnjakom.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Proljetni jelovnik u našem stilu, Sezona 8 | Epizoda 13

    Ova epizoda posvećena je proljetnim jelima. Stoyan pretvara klasičnu bugarsku kombinaciju janjetine i svježeg jogurta u juhu. Kombinira špinat sa sirom i jajima iz pećnice. Uz to, pokazat će nam i vrlo zanimljiv recept za tutmanik.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 15

  • 12:30

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 16

  • 13:00

    Gurmansko putovanje Akisa Petretzikisa

    +

    , Sezona 3 | Epizoda 2

  • 14:00

    Alex Polizzi: Tajne Italije

    +

    Napulj i Ravello, Sezona 1 | Epizoda 3

    Krenuvši iz Napulja, Alex putuje talijanskom regijom Kampanijom i bojažljivo pogledava na vulkan Vezuv dok sluša priče praznovjernih tamošnjih stanovnika. U Villi Cimbrone na obali Amalfija kuša jela spravljena prema čuvenim lokalnim receptima.

  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Chorizo i lignja i jednostavni špageti, Sezona 1 | Epizoda 33

    Danas su na meniju chorizo i lignje, couscous salata na grčki način. Također se spremaju jednostavni špageti, rajčica, bosiljak i salata od kremaste sirutke.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Janjeće okruglice i salata od piletine, Sezona 1 | Epizoda 34

    Danas Jamie sprema janjeće ćufte, sjeckanu salatu s harisa jogurtom kao i nevjerojatno ukusnu salatu s piletinom.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Strašila, Sezona 2 | Epizoda 10

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Svoje umijeće izrade strašila izlaže na lokalnom sajmu i dobiva poduku iz zamotavanja sira.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Proljetni jelovnik u našem stilu, Sezona 8 | Epizoda 13

    Ova epizoda posvećena je proljetnim jelima. Stoyan pretvara klasičnu bugarsku kombinaciju janjetine i svježeg jogurta u juhu. Kombinira špinat sa sirom i jajima iz pećnice. Uz to, pokazat će nam i vrlo zanimljiv recept za tutmanik.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 9

  • 17:30

    Peci s Akisom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 10

  • 18:00

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Jela na kuhalu, Sezona 1 | Epizoda 10

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi pokazuje tehnike za jela na kuhalu i recept za rođendansku tortu. Gost je Evrencan Gündüz.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 15

  • 19:30

    Dolce domaće Davida Rocca

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 16

  • 20:00

    Najzanimljiviji restorani

    +

    San Sebastian, Sezona 1 | Epizoda 4

    San Sebastian u Španjolskoj pokrajini Baskiji, mjesto je gdje vlasnica restorana Nisha Katona vjeruje da može pronaći istinski nevjerojatnu hranu. Odvodi Freda u najeksperimentalniji restoran na svijetu, Mugaritz.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom

    +

    Istanbul, Sezona 2 | Epizoda 4

    Gregg Wallace odlazi u glavni grad Turske, Istanbul, na vikend odmor. Tijekom tri dana otkriva nevjerojatna lokalna jela, spektakularne znamenitosti grada i postane čak majstor pripreme kebaba!

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Alex Polizzi: Tajne Italije

    +

    Napulj i Ravello, Sezona 1 | Epizoda 3

    Krenuvši iz Napulja, Alex putuje talijanskom regijom Kampanijom i bojažljivo pogledava na vulkan Vezuv dok sluša priče praznovjernih tamošnjih stanovnika. U Villi Cimbrone na obali Amalfija kuša jela spravljena prema čuvenim lokalnim receptima.

  • 23:00

    Gurmansko putovanje Akisa Petretzikisa

    +

    , Sezona 3 | Epizoda 2

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Proljetni jelovnik u našem stilu, Sezona 8 | Epizoda 13

    Ova epizoda posvećena je proljetnim jelima. Stoyan pretvara klasičnu bugarsku kombinaciju janjetine i svježeg jogurta u juhu. Kombinira špinat sa sirom i jajima iz pećnice. Uz to, pokazat će nam i vrlo zanimljiv recept za tutmanik.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Strašila, Sezona 2 | Epizoda 10

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Svoje umijeće izrade strašila izlaže na lokalnom sajmu i dobiva poduku iz zamotavanja sira.

  • 01:00

    Najzanimljiviji restorani

    +

    San Sebastian, Sezona 1 | Epizoda 4

    San Sebastian u Španjolskoj pokrajini Baskiji, mjesto je gdje vlasnica restorana Nisha Katona vjeruje da može pronaći istinski nevjerojatnu hranu. Odvodi Freda u najeksperimentalniji restoran na svijetu, Mugaritz.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom

    +

    Istanbul, Sezona 2 | Epizoda 4

    Gregg Wallace odlazi u glavni grad Turske, Istanbul, na vikend odmor. Tijekom tri dana otkriva nevjerojatna lokalna jela, spektakularne znamenitosti grada i postane čak majstor pripreme kebaba!

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 3, Sezona 3 | Epizoda 3

    Matthew Goode i James Purefoy posjećuju ubiranje pluta u Alenteju. Na Tajlandu, Joe Fattorini istražuje svoju vinsku kartu za pop-up tajlandski restoran u Londonu. U New Yorku, Matthew Rhys i Joe kušaju par dim sum i kinesko vino.

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Chorizo i lignja i jednostavni špageti, Sezona 1 | Epizoda 33

    Danas su na meniju chorizo i lignje, couscous salata na grčki način. Također se spremaju jednostavni špageti, rajčica, bosiljak i salata od kremaste sirutke.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Janjeće okruglice i salata od piletine, Sezona 1 | Epizoda 34

    Danas Jamie sprema janjeće ćufte, sjeckanu salatu s harisa jogurtom kao i nevjerojatno ukusnu salatu s piletinom.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Proljetni jelovnik u našem stilu, Sezona 8 | Epizoda 13

    Ova epizoda posvećena je proljetnim jelima. Stoyan pretvara klasičnu bugarsku kombinaciju janjetine i svježeg jogurta u juhu. Kombinira špinat sa sirom i jajima iz pećnice. Uz to, pokazat će nam i vrlo zanimljiv recept za tutmanik.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Strašila, Sezona 2 | Epizoda 10

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Svoje umijeće izrade strašila izlaže na lokalnom sajmu i dobiva poduku iz zamotavanja sira.

  • 05:10

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Jela na kuhalu, Sezona 1 | Epizoda 10

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi pokazuje tehnike za jela na kuhalu i recept za rođendansku tortu. Gost je Evrencan Gündüz.

    Idite na emisiju

Subota

19 Srpanj

  • 06:00

    Miljuschkina brza jela

    +

    Pileći ražnjići i žličnjaci od jagoda, Sezona 1 | Epizoda 9

    U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku pileći ražnjići i žličnjaci od jagoda.

  • 06:25

    Miljuschkina brza jela

    +

    Rižoto i slani puding od karamela, Sezona 1 | Epizoda 10

    U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku rižoto i puding od slanoga karamela.

  • 06:50

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Sonia, Sezona 1 | Epizoda 3

    Lorraine pokazuje majci troje djece kako napraviti domaće obiteljske obroke.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Neil, Sezona 1 | Epizoda 4

    Lorraine uči Neila kako napraviti tartove od lisnatog tijesta sa šparogama i krem sirom.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie: Brzo i jednostavno

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 09:00

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Soufle, Sezona 1 | Epizoda 7

    Soufflé, parfait… Ne morate znati francuski da biste razumjeli ovo kulinarsko savršenstvo. Chef Pavlov prvo će pokazati dvije vrste souffléa, klasični i onaj s okusom marakuje. Zatim slijedi recept za ledeni parfait s bijelom čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Vafli, Sezona 1 | Epizoda 8

    Svi sanjamo o početku dana uz raskošni doručak te o uživanju u popodnevnoj kavi uz zamamni desert. Chef Pavlov u te dane uključuje domaće gaufrette ukrašene džemom od kruške te izuzetno fine mini tortice s pjenicom od vanilije.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Jednostavna jela

    +

    Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    Jednostavna jela pokazuju kako u svom domu stvoriti jela dostojna restorana. Pridružite se voditeljici, Heri Te Kurapi, koja priprema ukusna jela u kojim ćete uživati: rolice od svinjetine i škampi, pašteta i chutney od tamarila, paketići od povrća.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Jednostavna jela

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Jednostavna jela pokazuju kako u svom domu stvoriti jela dostojna restorana. Pridružite se voditeljici, Heri Te Kurapi, koja priprema ukusna jela u kojim ćete uživati: juha od bundeve, cannelloni sa sirom, kukuruzni popečci s halloumi sirom.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Najotmjenije trgovine britanskih farmi

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Vraćamo se slikovitim britanskim krajolicima: u domu pola zavirit ćemo u trgovinu kraljevskog kuhara, duboko u šumi Nottinghama kušati sir s plemenitom plijesni, a na slavnoj obali Devona morske plodove i alkoholnu inačicu tradicionalne slastice.

  • 12:00

    Jamie istražuje mediteransku kuhinju

    +

    Tunis, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie istražuje Tunis i susreće tradicionalne majstore kus-kusa, jede ukusnu uličnu hranu i bude pozvan da kuha s lokalnim kuharima na plaži. Nadahnut time, priprema hrskave komadiće kozica te gulaš od piletine i marquez kobasica.

  • 13:00

    Španjolska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Asturija, Sezona 1 | Epizoda 4

    James u Asturiji upoznaje obitelj koja živi u prirodi, kuša tradicionalni grah s kobasicama i sir te posjećuje restoran poznat po sardinama. Priprema sendvič od odreska, školjke sa slaninom u crnom vinu, puding od riže i sardine s papričicama.

  • 14:00

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    DIVLJI KWA-ZULU U NATALU, Sezona 2 | Epizoda 3

    Warren nas vodi po divljoj sjeveroistočnoj obali Južne Afrike – uz žalove, oceansko prostranstvo i vodene tokove ispunjene vodenkonjima. U Thonga Beach Lodgeu otkriva nam recept s kikirikijem i čilijem, a zatimi zaranja u skrivenoj oceanskoj uvali.

  • 14:30

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    MADIKWE SAFARI, Sezona 2 | Epizoda 4

    Warren traga za ugroženim afričkim divljim psom u južnoafričkom rezervatu Madikwe Game Reserve. Poslije safarija u rezervatu priprema gozbu u grmlju s južnoafričkim desertom i rižotom.

  • 15:00

    Jamie: Brzo i jednostavno

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 5

  • 16:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Ukusno za van, Sezona 7 | Epizoda 4

    John i Lisa prave svoju verziju favorita za jelo vani. Počinju s hamburgerima od kozica na vrhu s ljutom salsom od kukuruza šećerca i manga, a slijedi ga vegetarijanska ćufta, vatreno pileće pečenje s dalom od slanutka.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Donalova irska avantura

    +

    Antrim, Sezona 1 | Epizoda 7

    Donal I Max kreću na sjever u okrug Antrim gdje je smješten grad Belfast i neki od najspektakularnijih krajolika na otoku. Nakon posjete Belfastu, slijedi borbena scena na lokaciji iz Igre prijestolja servirana uz ukusne pogačice.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Donalova irska avantura

    +

    Dublin, Sezona 1 | Epizoda 8

    Posljednja avantura vodi u Dublin, grad prožet tradicijom, inovacijom, kulturom i kulinarskim užicima. Od kuhanja tradicionalnog jela, Coddle, do posjete pekarnici Bread 41, Donal nas upoznaje sa životima svojih sunarodnjaka.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Tortice od limuna, Sezona 1 | Epizoda 9

    Chef Pavlov pokazuje nam različiti pristup jednom te istom desertu. To je moderna verzija tortice s limunom, koju će rastaviti na osnovne elemente te je pretvoriti u domaći desert s okusom lješnjaka.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Rolice od cimeta, Sezona 1 | Epizoda 10

    Scandinavci su poznati po raznolikim slatkišima, koje obično poslužuju u golemim količinama uz kavu. Chef Pavlov odabrao je razotkriti dva: poznate rolice sa cimetom, koje vješto rola na tri različita načina i tortu od mrkve u kojoj mrkvu zamjenjuje batatom.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Na Serifin način 2

    +

    Dunja, Sezona 2 | Epizoda 4

    Ova epizoda Na Serifin način istražuje dunju, koja je iznimna po tome što se svaki dio može konzumirati, kora, sjemenke, pa čak i listovi.

  • 19:30

    Na Serifin način 2

    +

    Palamida, Sezona 2 | Epizoda 5

    Ova epizoda Na Serifin način donosi nam ukusne recepte s palamidom. Serifa Aksoy odlazi kupiti ribu u obližnji ribarski gradić i objašnjava nam zašto je važno za kuhara birati ribu koja je u sezoni.

  • 20:00

    Francuski regionalni recepti Michela Rouxa

    +

    Epizoda 1, Sezona 3 | Epizoda 1

    Michel Roux obitelj i prijatelje zove na nezaboravan Božić u Provansi. Kuća je ukrašena, šampanjac je na ledu, a Michel svoju nagrađivanu čaroliju upošljava da osmisli savršen svečani jelovnik.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    , Sezona 13 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    , Sezona 13 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Tijesto je vrlo bitno u Julietinom prekrasnom pečenju. Tu su peciva za doručak, krafne i rolice od cimeta, a majstor pekar Richard Bertinet pokazuje lekciju o pravljenju savršenog dizanog tijesta.

  • 23:00

    Španjolska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Asturija, Sezona 1 | Epizoda 4

    James u Asturiji upoznaje obitelj koja živi u prirodi, kuša tradicionalni grah s kobasicama i sir te posjećuje restoran poznat po sardinama. Priprema sendvič od odreska, školjke sa slaninom u crnom vinu, puding od riže i sardine s papričicama.

  • 00:00

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    DIVLJI KWA-ZULU U NATALU, Sezona 2 | Epizoda 3

    Warren nas vodi po divljoj sjeveroistočnoj obali Južne Afrike – uz žalove, oceansko prostranstvo i vodene tokove ispunjene vodenkonjima. U Thonga Beach Lodgeu otkriva nam recept s kikirikijem i čilijem, a zatimi zaranja u skrivenoj oceanskoj uvali.

  • 00:30

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    MADIKWE SAFARI, Sezona 2 | Epizoda 4

    Warren traga za ugroženim afričkim divljim psom u južnoafričkom rezervatu Madikwe Game Reserve. Poslije safarija u rezervatu priprema gozbu u grmlju s južnoafričkim desertom i rižotom.

  • 00:55

    Jamie: Brzo i jednostavno

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 5

  • 01:50

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Ukusno za van, Sezona 7 | Epizoda 4

    John i Lisa prave svoju verziju favorita za jelo vani. Počinju s hamburgerima od kozica na vrhu s ljutom salsom od kukuruza šećerca i manga, a slijedi ga vegetarijanska ćufta, vatreno pileće pečenje s dalom od slanutka.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Donalova irska avantura

    +

    Antrim, Sezona 1 | Epizoda 7

    Donal I Max kreću na sjever u okrug Antrim gdje je smješten grad Belfast i neki od najspektakularnijih krajolika na otoku. Nakon posjete Belfastu, slijedi borbena scena na lokaciji iz Igre prijestolja servirana uz ukusne pogačice.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Donalova irska avantura

    +

    Dublin, Sezona 1 | Epizoda 8

    Posljednja avantura vodi u Dublin, grad prožet tradicijom, inovacijom, kulturom i kulinarskim užicima. Od kuhanja tradicionalnog jela, Coddle, do posjete pekarnici Bread 41, Donal nas upoznaje sa životima svojih sunarodnjaka.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Sonia, Sezona 1 | Epizoda 3

    Lorraine pokazuje majci troje djece kako napraviti domaće obiteljske obroke.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Neil, Sezona 1 | Epizoda 4

    Lorraine uči Neila kako napraviti tartove od lisnatog tijesta sa šparogama i krem sirom.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Mini tortice s mangom i glazurom, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi chef Pavlov dijeli recept za svoj omiljeni mousse od manga, otkriva nam tajne za pravljenje savršene glazure i stvara hrskavi desert od karamel čokolade koristeći samo četiri sastojka.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Deserti s okusom limuna, Sezona 1 | Epizoda 2

    Postoji li nešto poput savršene ravnoteže između kiselog i slatkog? Ako je to moguće, kako se postiže? Pokušavajući odgovoriti na ovo pitanje, kuhar Pavel Pavlov priprema dva deserta.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Čokolada, Sezona 1 | Epizoda 3

    Chef Pavlov smatra da su čokoladni kolač i čokoladni mousse vrh slastičarstva. Dijeli recepte za pripremu ovih primamljivih slastica.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Tiramisu i još nešto, Sezona 1 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi otkrit ćete iz prve ruke da su u umjetnosti slastičarstva važni oblici.

    Idite na emisiju