Nedjelja

5 Lipanj

  • 06:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Očajnički tražeći Djeda Božićnjaka, Sezona 3 | Epizoda 1

    Gordon, Gino i Fred vraćaju se u novoj seriji kulinarskih pustolovina. Prva postaja je Laponija. Nakon nezgode u posljednjoj seriji, kada ih je Gino odveo u pustinju Maroka, Gordon je ovaj put odlučio proslaviti sezonu na pravi način.

  • 06:55

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Mamma Mia!, Sezona 3 | Epizoda 2

    Gordon, Gino i Fred vraćaju se u novoj seriji kulinarskih pustolovina. Prva postaja je Laponija. Nakon nezgode u posljednjoj seriji, kada ih je Gino odveo u pustinju Maroka, Gordon je ovaj put odlučio proslaviti sezonu na pravi način.

  • 08:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Jodie Whittaker, Sezona 7 | Epizoda 1

    Jamiejev i Jimmyjev cafe radi, a serija počinje s posjetom Jodie Whittaker, koja je došla na poduku iz kuhanja, koja kao da nije s ovog svijeta. U cafeu veličine njezinog Tardisa, Jodie pomaže dečkima dopuniti jelovnik za vikend.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica: Mali pekari

    +

    Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17

  • 09:30

    Rudolphova pekarnica: Mali pekari

    +

    Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18

  • 10:00

    Gino u Italiji

    +

    Piemont, Sezona 4 | Epizoda 7

    Regija na sjeveru, Piemont na granici je Francuske i Švicarske i nalazi se u podnožju Alpa. Poznata je po profinjenoj kuhinji i vinima, ali dom je i najvećeg festivala tartufa u gradu Alba. Gino ide u lov na tartufe sa psima.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Gino u Italiji

    +

    Firenza, Sezona 2 | Epizoda 1

    U prvom izdanju proučava hranu koja je oblikovala grad Firenzu i počinje od bistecce alla Fiorentine, debelog i sočnog odreska, a zatim priprema biftek sa šarenim tikvicama narezanim na rezance i salatom s kozjim sirom.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Čokolada Rachel Khoo

    +

    Božić, Sezona 1 | Epizoda 7

    Božić voli čokoladu, a za Rachel Khoo omiljena svjetska slastica je puno više od poklona ispod bora. Rachel će nam pokazati neke čokoladne verzije omiljenih božićnih recepata, od mini pita do mesnih roladica, a može transformirati i božićnu pečenku.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Donalova irska avantura

    +

    Dingle, Sezona 1 | Epizoda 1

    Na novoj dionici putovanja, u slikovitom gradiću Dingle, poslije kušanja ribljeg menija, Donal testira svoje umijeće izrade keramike. Nakon posjeta prekrasnoj plaži Coumeenoole, za kraj pokušava naučiti tajne savršenog irskog viskija u destileriji.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Donalova irska avantura

    +

    West Cork, Sezona 1 | Epizoda 2

    I u West Corku sve je u znaku ribljih specijaliteta koji uključuju sušenu ribu i roladu od jastoga. Uživanciju na moru i pokušaj veslanja na dasci može omesti samo pogled na prekrasnu prirodu.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Sukob tri titana, Sezona 3 | Epizoda 3

    Grčka avantura završava u Ateni gdje se dečki utrkuju na antičkom olimpijskom stadionu, posjećuju vinograde i pčelinjake te odlaze u lov na tartufe sa psima kod impresivnih manastira Meteora.

  • 14:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Talijanski posao, Sezona 1 | Epizoda 1

    Tri kuhara došla su u Ginovu domovinu Italiju gdje će mu najbolji prijatelj obnoviti vjenčane zavjete za četiri dana. Trio uskače u kombi i započinje prikupljati različite sastoje koje trebaju za 50 gostiju.

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Martin Freeman, Sezona 7 | Epizoda 2

    Jamie i Jimmy dočekuju britanskog glumca koji je postao holivudska zvijezda, Martina Freemana na doku, a on im se pridružuje na neočekivanom putovanju u kuharsku poduku života.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Najbolje svjetske dijete

    +

    30 najboljih dijeta na svijetu, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jimmy Doherty i Kate Quilton putuju svijetom razmatrajući prehrambene navike pojedinih zemalja, plemena i zajednica i njihov utjecaj na prehrambene promjene u posljednjih 50 te na zdravlje.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Mayina kuhinja

    +

    Južna Afrika, Sezona 1 | Epizoda 5

    Chef May Yacoubi ističe raznolikost okusa južnoafričke kuhinje, počevši od nacionalnog jela baboti, kojega slijede popularni umak peri-peri te desert malva.

  • 17:30

    Mayina kuhinja

    +

    Arapski Zaljev, Sezona 1 | Epizoda 6

    Chef May Yacoubi vas upoznaje s kuhinjom Arapskog Zaljeva. Tu su saudijski jareesh, pile s rižom basmati, jedinstveno riblje jelo mutabbag iz Kuvajta, te khanfaroosh iz Bahreina, prženi desert, omiljen kao doručak.

  • 18:00

    Rudolphova pekarnica: Mali pekari

    +

    Epizoda 19, Sezona 1 | Epizoda 19

  • 18:30

    Rudolphova pekarnica: Mali pekari

    +

    Epizoda 20, Sezona 1 | Epizoda 20

  • 19:00

    Gino u Italiji

    +

    Venecija, Sezona 2 | Epizoda 2

    Iduća postaja Gina D'Acampa je Venecija, u kojoj se vozi gondolom i saznaje za venecijanske tapase zvane cicchetti, a zatim radi svoj pladanj od ciabatte s tikvicama, komoračem i kaparama, račićima s čili majonezom i bakalarom u krušnim mrvicama s majonezom s limunom.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Gino u Italiji

    +

    Parma i Modena, Sezona 2 | Epizoda 3

    Gino D'Acampo istražuje gastronomsku regiju Emiliju-Romagnu. Taj je dio Italije poznat po mesu te je zadivljen drevnim podrumima u kojima se drže neka posebno rezervirana za princa Charlesa.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    JEDAN DAN U OAXACI, Sezona 6 | Epizoda 1

    Pati pokazuje gledateljima kako najbolje iskoristiti dan u Oaxaci. U 24 sata obići će glavne znamenitosti, sastati se s lokalnim vodičem, otići na tržnicu na ručak i pokazati živopisnu restoransku scenu jedne od glavnih kulinarskih destinacija u Meksiku.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    POVIJEST KUHINJE U OAXACI, Sezona 6 | Epizoda 2

    Pati uranja gledatelje u povijest kuhinje u Oaxaci u doba prije Španolaca pa do uvođenja španjolskih tehnika i suvremenih kretanja. Počinje kušanjem obiteljskog recepta na lokalnoj tržnici, a zatim je prijatelj vodi u restoran gdje kušaju tradicionalna Oaxaca jela uz trunku modernosti.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Roštilji Toma Kerridgea

    +

    Superiorni sendvič, Sezona 1 | Epizoda 9

    Tom Kerridge slavi klasičan BBQ – meso posluženo na pecivu. Pripremite se za Tomove hrenovke u tijestu, prekrivene salatom od kupusa i mozzarellom. Zatim nam Tom pokazuje kako pripremiti svježi odrezak od tune s kiselom salsom.

  • 21:30

    Roštilji Toma Kerridgea

    +

    Začiniti stvari, Sezona 1 | Epizoda 10

    Tom Kerridge na svom roštilju istražuje ozbiljno ljute okuse. Ali, ljutina ne mora značiti čili vrućinu – ona može biti toplog i zadovoljavajućeg okusa. Nadahnuti Bliskim istokom, začini Ras el hanout oblikuju nevjerojatnu bazu za janjeće kebabe.

  • 22:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Losos/Cvjetača/Složenac od kobasice/Riža sa sušenom rajčicom, Sezona 2 | Epizoda 7

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: tjestenina s dimljenim lososom, začinjena pečena cvjetača s istoka, pita od kobasica i jabuka te riža s višnjama i blitvom. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Janjetina/Salata od leće/Jetrica sa slaninom/Rezanci s tahinijem, Sezona 2 | Epizoda 8

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: sočni janjeći gulaš, ukusna topla salata od leće, jetrica sa slaninom i lukom te nudle s crnim tahinijem. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Sukob tri titana, Sezona 3 | Epizoda 3

    Grčka avantura završava u Ateni gdje se dečki utrkuju na antičkom olimpijskom stadionu, posjećuju vinograde i pčelinjake te odlaze u lov na tartufe sa psima kod impresivnih manastira Meteora.

  • 00:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Talijanski posao, Sezona 1 | Epizoda 1

    Tri kuhara došla su u Ginovu domovinu Italiju gdje će mu najbolji prijatelj obnoviti vjenčane zavjete za četiri dana. Trio uskače u kombi i započinje prikupljati različite sastoje koje trebaju za 50 gostiju.

  • 00:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Martin Freeman, Sezona 7 | Epizoda 2

    Jamie i Jimmy dočekuju britanskog glumca koji je postao holivudska zvijezda, Martina Freemana na doku, a on im se pridružuje na neočekivanom putovanju u kuharsku poduku života.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Najbolje svjetske dijete

    +

    30 najboljih dijeta na svijetu, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jimmy Doherty i Kate Quilton putuju svijetom razmatrajući prehrambene navike pojedinih zemalja, plemena i zajednica i njihov utjecaj na prehrambene promjene u posljednjih 50 te na zdravlje.

    Idite na emisiju
  • 02:35

    Mayina kuhinja

    +

    Južna Afrika, Sezona 1 | Epizoda 5

    Chef May Yacoubi ističe raznolikost okusa južnoafričke kuhinje, počevši od nacionalnog jela baboti, kojega slijede popularni umak peri-peri te desert malva.

  • 03:00

    Mayina kuhinja

    +

    Arapski Zaljev, Sezona 1 | Epizoda 6

    Chef May Yacoubi vas upoznaje s kuhinjom Arapskog Zaljeva. Tu su saudijski jareesh, pile s rižom basmati, jedinstveno riblje jelo mutabbag iz Kuvajta, te khanfaroosh iz Bahreina, prženi desert, omiljen kao doručak.

  • 03:25

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 3, Sezona 6 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Danny unosi komadić Azije u vašu kuhinju. Danas se priprema samo riba! Azijska punjena riba u slanoj kori te riba u stilu dabu dabu. Ovaj recept ima drevnu prošlost.

    Idite na emisiju
  • 03:50

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 4, Sezona 6 | Epizoda 4

    Danas u Kuhanju bez granica, Estée unosi djelić Francuske u vašu kuhinju. Priprema rilette od zeca te juhu od bijelog graha s piletinom, celerom i mrkvom.

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Gino u Italiji

    +

    Venecija, Sezona 2 | Epizoda 2

    Iduća postaja Gina D'Acampa je Venecija, u kojoj se vozi gondolom i saznaje za venecijanske tapase zvane cicchetti, a zatim radi svoj pladanj od ciabatte s tikvicama, komoračem i kaparama, račićima s čili majonezom i bakalarom u krušnim mrvicama s majonezom s limunom.

    Idite na emisiju
  • 04:40

    Gino u Italiji

    +

    Parma i Modena, Sezona 2 | Epizoda 3

    Gino D'Acampo istražuje gastronomsku regiju Emiliju-Romagnu. Taj je dio Italije poznat po mesu te je zadivljen drevnim podrumima u kojima se drže neka posebno rezervirana za princa Charlesa.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    JEDAN DAN U OAXACI, Sezona 6 | Epizoda 1

    Pati pokazuje gledateljima kako najbolje iskoristiti dan u Oaxaci. U 24 sata obići će glavne znamenitosti, sastati se s lokalnim vodičem, otići na tržnicu na ručak i pokazati živopisnu restoransku scenu jedne od glavnih kulinarskih destinacija u Meksiku.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    POVIJEST KUHINJE U OAXACI, Sezona 6 | Epizoda 2

    Pati uranja gledatelje u povijest kuhinje u Oaxaci u doba prije Španolaca pa do uvođenja španjolskih tehnika i suvremenih kretanja. Počinje kušanjem obiteljskog recepta na lokalnoj tržnici, a zatim je prijatelj vodi u restoran gdje kušaju tradicionalna Oaxaca jela uz trunku modernosti.

    Idite na emisiju