Rachel Allen: Obalna kuhinja

© Rob Partis 2015
Rachel Allen: Obalna kuhinja

Sljedeći TV termin

 1. Subota 29 Veljača u 07:30

  Carran (E07)

 2. Subota 29 Veljača u 08:00

  Kilcolgan (E08)

 3. Subota 29 Veljača u 08:30

  Killary (E09)

Sažetak

Rachel Allen napušta kuhinju i kuha među ljudima na raznim mjestima uzduž lijepe i dramatične obale Irske. Stvorit će fantastična jela koristeći lokalne proizvode, boreći se ponekad s vjetrom i kišom.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Dungarvan

  +

  Rachel ponavlja sjećanje svog prijatelja kuhara Paula Flynna hvatajući i kuhajući jastoga na obali. Zatim odlazi u Midleton na tečaj kušanja viskija i pravljenja bačava.

 • 2

  Kinsale

  +

  Rachel stiže u lijepi lučki gradić Kinsale i s vlasnikom restorana Oliverom Quevom lovi rakove. Na kopnu priprema salatu od rakova i naranče.

 • 3

  Schull

  +

  Rachel putuje na poluotok Beara i odlazi pod zemlju u Allihiesu gdje joj pokazuju stari rudnik bakra. Rachel postavlja kuhinju na otvorenom i priprema gulaš od goveđeg obraza.

 • 4

  Knightstown

  +

  Rachel stiže na otok Valentia gdje se nalazi sa Sandrom i Martinom koji imaju trgovinu morskim plodovima. Rone u potrazi za školjkama od kojih Rachel priprema šarenu paellu.

 • 5

  Ballydavid

  +

  Rachel putuje u ribarsko selo Ballydavid gdje sudi njihovo natjecanje. Njihov cijenjeni krumpir odnosi do plaže i priprema juhu od krumpira i pesto od lješnjaka.

 • 6

  Kilcornan

  +

  Rachel odlazi u Kilcornan i na Rigneyevu farmu gdje skuplja bilje i jaja koja će koristiti u svom jelu sa svinjskim šniclama. Zatim odlazi u grad Limerick naći se sa stručnjakom za fermentaciju Valom O'Connorom i u pivu kuha rumbaca.

 • 7

  Carran

  +

  Rachel posjećuje staru farmu u Lough Avalli i koristi njihov kozji sir u focacciji od sira i krumpira. Šnitu nosi podijeliti s Peteom na Fanore Beachu.

  Sljedeće na rasporedu
  Subota 29 Veljača u 07:30
  Na 24Kitchen
 • 8

  Kilcolgan

  +

  Rachel upoznaje braću Diamond i Michaela Kellyja u Kilcolganu gdje skuplja kamenice. Zatim u blizini priprema tjesteninu s kamenicama.

  Sljedeće na rasporedu
  Subota 29 Veljača u 08:00
  Na 24Kitchen
 • 9

  Killary

  +

  Rachel posjećuje Killary Fjord inalazi se sa Simonom, farmerom dagnji i pomaže pri vađenju školjaka. Nakon kuhanja jela, Rachel kreće prema Rossavealu i neobičnoj farmi pored mora.

  Sljedeće na rasporedu
  Subota 29 Veljača u 08:30
  Na 24Kitchen
 • 10

  Killadoon

  +

  Rachel posjećuje farmu u Killadoonu kako bi saznala više o janjetini s Connemara Hilla i pokuša ošišati ovcu. Zatim kuha janjeću koljenicu u pivu.

  Sljedeće na rasporedu
  Nedjelja 1 Ožujak u 07:25
  Na 24Kitchen
 • 11

  Streedagh

  +

  Rachel odlazi u Drumcliff Bay brati srčanke s Charlijem Kellyjem, nakon čega priprema jugu od dimljene kolje i srčanki. Priuštila je ekipi glamurozno kampiranje pored granice kod Teapot Lanea.

  Sljedeće na rasporedu
  Nedjelja 1 Ožujak u 07:55
  Na 24Kitchen
 • 12

  Fanad

  +

  Rachel dolazi do najsjevernije točke na putovanju na poluotoku Fanad kako bi pronašla krdo goveda koje pase na rubu. Rachel peče odreske na roštilju i poslužuje ih s umakom bearnaise i divljim dvoredcem.

  Sljedeće na rasporedu
  Nedjelja 1 Ožujak u 08:25
  Na 24Kitchen