KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Rachel Allen: Obalna kuhinja

Omiljena kuharica Rachel Allen napušta svoju kuhinju i kuha među ljudima na raznim mjestima uzduž predivne i dramatične obale Irske.

 

Djelomično putopis, djelomično kuharska emisija, ovaj sjajni serijal prikazuje omiljenu kuharicu Rachel kako odlazi iz svoje kuhinje i kuha među ljudima na raznim mjestima uzduž predivne i dramatične obale Irske. Putujući od Dungarvana do poluotoka Fanad, Rachel je u potrazi za lokalnim proizvodima, morskim plodovima i sastojcima, boreći se povremeno i protiv vjetra i kiše. Rachelova prirodna znatiželja i smisao za humor pretače se u pripremljena jela koja sprema na nevjerojatnim mjestima, u društvu nekih nezaboravnih likova. Putuje i sprema fantastična jela – i to u prirodi usred ničega ili u domovima lokalnog stanovništva na selu, pa čak i na tajnim plažama.

Najnoviji recepti