©National Geographic
Okus Italije 1

Sažetak

Pustolovno istraživanje izvrsne kuhinje u Italiji. Ova jedinstvena i putopisna serija pokazat će strane Italije koje mnogi nikada nisu vidjeli, demonstrirajući jedinstvena i slasna jela koja su puno više od jednostavne pizze i tjestenine.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Lucca

  +

  Domaćica i kuharica, Nisha Katona, kreće u potragu kroz regije Italije kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Ova kuharsko-putopisna serija pokazat će Italiju kakvu mnogi nisu vidjeli, te jela koja su više od jednostavne pizze i tjestenine.

 • 2

  Sulmona

  +

  Domaćica i kuharica, Nisha Katona, kreće u potragu kroz regije Italije kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. U ovoj epizodi, Nisha istražuje grad Lucca, otkrivajući lokalne specijalitete i koristeći te sastojke za ukusne janjeće kebabe.

 • 3

  Livorno

  +

  Domaćica i kuharica, Nisha Katona, kreće u potragu kroz regije Italije kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Sljedeće istražujemo Livorno i njihovu kulturu plodova mora na Cacciucco ribljim tržnicama.

 • 4

  Campobasso

  +

  Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Istražujemo povijesni grad Campobasso i kušamo drevne recepte, te slavimo ljubav prema paprici i svinjetini pripremom pohane svinjetine s paprikom.

 • 5

  Orvieto

  +

  Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Istražujemo predivan grad Orvieto – dragulj u planinama, dok Nishu inspiriraju lokalna jela.

 • 6

  Bari

  +

  Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Bari upoznaje Nishu s 400 godina starim obiteljskim receptom.

 • 7

  Viterbo

  +

  Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Viterbo, grad iz snova za sve ljubitelje svinjetine, inspirira Nishu da jede i kuha!

 • 8

  Lecce

  +

  Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Ukusna kulinarska remek djela Leccea na jugu Italije inspirira Nishu na pripremu pljeskavica od svinjetine, te usput upoznaje nove prijatelje.

 • 9

  Sirakuza

  +

  Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Od morskih ježinaca do Moscatoa, Sirakuza ima puno više za ponuditi od pizze i tjestenine...

 • 10

  Catania

  +

  Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Catania je riznica kulinarskih užitaka jugozapadne obale Italije.